Mijn favoriete beautyproducten van februari

Hoewel februari een korte maand was, heb ik veel favorieten over deze maand. Als ik me ellendig voel, dan schrijf ik het liefst over mooie producten, vandaar dat er afgelopen maand wat meer toppers voorbij kwamen ๐Ÿ™‚ Neem er dus gerust een kop koffie of thee bij, en geniet van mijn favoriete beautyproducten van februari!

favoriete beautyproducten van februari

Mijn favoriete beautyproducten van februari

Ik begin met รฉรฉn van mijn grootste ontdekkingen van februari: de heerlijke spulletjes van Moosterbubble. Ik geloof dat ik de afgelopen maand iedere dag de bodylotion heb gebruikt, en ook de wax melts zijn groot favoriet. Ik vind het altijd zo leuk om een nieuw leuk shopadresje te ontdekken!

favoriete beautyproducten van februari

Eรฉn van mijn favoriete beautyproducten van februari op het gebied van gezichtsverzorging is de Shea Butter Comforting Oil van l’Occitane. Zowel qua werking als qua ervaring is dit zo’n ontzettend mooi product, ik kijk iedere dag gewoon weer uit naar het moment dat ik hem ‘mag’ aanbrengen!

favoriete beautyproducten van februari

Het Urban Decay x Gwen Stefani blush palette mag absoluut niet ontbreken in mijn lijstje favorieten. Hoewel ik het niet dagelijks gebruik (ik heb momenteel zoveel mooie nieuwe blushes om uit te testen) vind ik het een prachtig make-up product, en heerlijk veelzijdig.

favoriete beautyproducten van februari

Het oogschaduwpalette wat ik in februari veruit het vaakst gebruikte, is het Too Faced Chocolate Bon Bons palette, wat een plaatje is het toch weer โ™ฅ Eigenlijk moest het gewoon verboden worden zulke mooie producten, want het is niet eerlijk tegenover de rest van mijn make-up stash.

favoriete producten van februari

Wat zijn de natuurlijke Scrub Itยดs van de webshop Wat Maakt Je Mooi geweldig! 100% natuurlijk en vegan, รฉn 100% genieten voor mijn huid en mind, dankzij de geweldige geuren. Echte aanraders als je van lekkere, handgemaakte verzorgingsproducten houdt!

favoriete beautyproducten van februari

Verliefd zijn op een make-up tasje overdreven? Nee hoor, niet als het zo’n mooi exemplaar is als deze van Just Loes. Iedere keer als ik het te voorschijn haal uit mijn tas, aai ik liefkozend over de zachte stof, hihihi!

favoriete beautyproducten van februari

Niet alleen aan de buitenkant zijn de nieuwe luxe gezichtspoeders van Oriflame Giordani Gold prachtig om te zien, ook qua werking en houdbaarheid zijn het juweeltjes. Ik gebruik ze iedere dag met veel liefde!

favoriete beautyproducten van februari

Tot slot een product wat al een hele tijd op mijn wishlist stond, en wat ook daadwerkelijk net zo goed bleek als de beloftes waren: Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid deed en doet mijn huid echt ontzettend veel goeds!

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van februari? Heb jij nog echte toppers ontdekt?

6 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van februari

 1. Evelien
  1 maart 2016 at 00:23 (6 jaren ago)

  Heerlijke favorieten – de BHA Liquid van Paula’s Choice bevalt hier ook heel goed! Verder ben ik erg benieuwd naar Moosterbubble, leuke verpakkingen zeg. Je UD palette en Too Faced palette vind ik echt too die for โ™ฅ Staan hoog op mijn wishlist!

  Beantwoorden
 2. Mireille Mommers
  29 februari 2016 at 23:44 (6 jaren ago)

  Wat een beauty’s weer.

  Beantwoorden
 3. Mariรซlle
  29 februari 2016 at 18:59 (6 jaren ago)

  Hele mooie en fijne producten als ik dat zo zie! ๐Ÿ™‚ Ik moet ook maar eens snel beginnen aan mijn Paula’s Choice producten!

  Beantwoorden
 4. Deb
  29 februari 2016 at 18:52 (6 jaren ago)

  Mooie favorieten! Ik zie een hoop eye-candy voorbij komen! Ik zal ook eens kijken voor Moosterbubble.. heb ik nog nooit van gehoord maar als jij fan bent.. moet dat wel iets zeggen.
  Ik heb deze maand niet echt nieuwe favorieten. Het is meer dat ik ‘oude favorieten’ een soort van herontdek ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 5. manon
  29 februari 2016 at 17:49 (6 jaren ago)

  Die Gwen Stefani blush palette wilde ik ook zo graag hebben , ik baal een beetje dat ik hem niet meer kan krijgen. De nieuwe gezichtspoeders zijn echt fijn!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  29 februari 2016 at 14:09 (6 jaren ago)

  Mooie favoriete make-up producten en huidverzorgingsproducten heb je deze maand.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.