Mijn favoriete beautyproducten van januari 2015

Vóór ik het wist, was de eerste maand van 2015 om, en dus is het tijd voor mijn favoriete beautyproducten van januari. Eerder hield ik me bij het kiezen altijd aan maximaal 3 items, maar omdat dat soms best lastig kiezen was, heb ik besloten om geen vast aantal meer te doen. De ene keer zullen het daarom 3 producten zijn, terwijl ik de maand daarna misschien wel 5 of 6 favorieten heb. In januari had ik er vier, ik laat ze in dit artikel graag aan je zien!

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van januari:
MAC Mineralize Skinfinish, Blush en Rich Lipstick

Begin van de maand kocht ik een paar prachtige nieuwe MAC Producten, een Mineralize Skinfinish, Blush en Rich Lipstick. Sinds ik ze heb (beter gezegd: sinds ik ze op de foto gezet heb) gebruik ik ze bijna iedere dag. Het is gewoon zo’n mooi merk, de producten zijn van een uitstekende kwaliteit (meestal dan) en geven een prachtig effect. Ik vind het echt toevoegingen aan mijn make-up stash. Vinden jullie het leuk om binnenkort een artikel met al mijn MAC producten te zien?

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van januari:
Makeup Revolution Redemption Palette Romantic Smoked

Het was mijn eerste kennismaking met dit budget merk, maar het zal zeker niet het laatste zijn: het Makeup Revolution Redemption Palette Romantic Smoked. Hoewel ik eerst wat sceptisch was vanwege eerdere ervaringen met budget merken, was ook ik al snel om toen ik het eenmaal in gebruik had genomen: een heerlijk zachte textuur, geweldige pigmentatie en houdbaarheid en mooie kleuren. In de snelheid waarmee het merk op dit moment nieuwe producten lanceert, vrees ik dat ik aan het eind van 2015 failliet ben, hihihi! Heb jij inmiddels al kennis gemaakt met Makeup Revolution?

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van januari:
Dr. Hauschka foundation nieuwe stijl

Sinds gisteren is hij verkrijgbaar, maar bij mij pronkte hij al een tijdje op mijn make-up tafel: de Dr. Hauschka foundation met vernieuwde formule. En oh, wat is het een fijne foundation! Hij verzorgt mijn huid, bedekt wat hij bedekken moet maar laat mijn huid wel een natuurlijke uitstraling houden. Tel daar de bijzonder mooie ingrediëntenlijst bij op, en je begrijpt waarom ik deze zowat dagelijks gebruik.

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van januari:
Lush The Kiss Lipscrub en Lipgloss

Ik vind de lipscrubs van Lush sowieso geweldig qua werking en verzorging, dus als er een nieuwe variant uitkomt, is dat altijd leuk. Zeker als het zo’n heerlijke roze, zoete versie is als The Kiss Lipscrub. Speciaal voor Valentijnsdag bracht Lush een bijpassende Lipgloss uit, met dezelfde snoeperige geur en een verzorgende werking, die mijn lippen ook bij koud weer lekker zacht en soepel houdt. Makes me happy!

Dit waren mijn favoriete producten van januari, zitten er misschien ook favorieten van jou tussen? Heb jij de afgelopen maand nog fijne nieuwe producten ontdekt?

1 Comment on Mijn favoriete beautyproducten van januari 2015

  1. Bianca
    4 februari 2015 at 07:23 (6 jaar ago)

    Mooie favorieten heb je uitgekozen vooral die van MAC <3

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.