Mijn favoriete beautyproducten van januari

De eerste maand van 2016 zit er op! Waar ik januari normaal gesproken altijd een vreselijk saaie maand vind, viel dat nu eigenlijk reuze mee. Het was een maand waarin we qua weer volgens mij alles wel gezien hebben wat we normaal in een heel jaar krijgen, hihihi! Natuurlijk laat ik je ook weer mijn favoriete beautyproducten van januari zien!

favoriete beautyproducten van januari

Mijn favoriete beautyproducten van januari

Op deze foto zie je een deel van mijn favoriete beautyproducten van januari; twee producten staan er niet op, die zie je aan het eind van het artikel nog apart.

favoriete beautyproducten van januari

De Boozy Cosmetics Rosé Golden Jewelry 10 pc Brush Set staat inmiddels te pronken op mijn nieuwe make-up kastje, en maken deel uit van mijn dagelijkse make-up routine. Ik vind het nog steeds hele fijne, betaalbare én prachtige make-up kwasten, echt een aanrader wat mij betreft!

favoriete beautyproducten van januari

Een heel luxe gezichtspoeder tussen mijn favoriete beautyproducten van januari: de T. LeClerc Pressed Powder. Hij begint al heel ver op te raken, normaal gesproken heb ik een gezichtspoeder op dat punt al lang weg gegooid en vervangen, maar dat kan ik bij deze niet over mijn hart verkrijgen. Hij is zó mooi!

favoriete beautyproducten van januari

Oriflame heeft weer een heerlijke nieuwe geur uitgebracht, speciaal voor Valentijsdag: Love Potion Secrets Eau de Parfum. Een geur die echt op mijn lijf geschreven is: zoet, bloemig én warm, ik vind hem heerlijk!

favoriete beautyproducten van januari

Mylène ken ik al heel lang, des te leuker vind ik het dat dit merk uit België nu zo’n prachtige, 100% natuurlijke gezichtsolie heeft uitgebracht, de Botanic Oil. Olie maakt vast onderdeel uit van mijn gezichtsverzorgingsroutine, en ik vind het altijd erg leuk om weer nieuwe, mooie varianten te ontdekken. Deze is aan mijn lijstje favorieten toegevoegd!

favoriete beautyproducten van januari

Ik keek al een tijdje uit naar de Zoeva Spectrum Eyeshadow en Blush palettes, en ze zijn inderdaad net zo mooi als ik al dacht. Ze maakten afgelopen maand heel vaak deel uit van mijn make-up looks, ze zijn zó mooi en fijn om mee te werken! Het enige nadeel is, zoals je op de foto wel kunt zien, dat de palettes niet goed schoon te houden zijn, dat vind ik wel een beetje jammer, want ik ben altijd heel zuinig op mijn make-up producten.

favoriete beautyproducten van januari

Tot slot nog twee producten die niet op de foto hierboven staan, omdat ze al op zijn (boehoe…!). Als eerste de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi in één van mijn favoriete geuren: Brown Sugar & Fig ♥ Zeker op de wat koudere dagen, is dit een heerlijke, rijke verzorging voor je huid. Echt zo’n product wat eigenlijk gewoon niet op mag gaan…

favoriete beautyproducten van januari

Als laatste in deze favoriete beautyproducten van januari, heb ik de Dermalogica Overnight Retinol Repair set staan. Ik heb dit product gedurende ongeveer drie weken getest, maar was in die korte tijd al enorm onder de indruk van de werking. Inmiddels zijn de twee prijswinnaars van de winactie bekend, ik ben benieuwd of zij hetzelfde ervaren als ik!

Ik had deze maand veel favorieten zoals je ziet! Heb jij in januari nog mooie beautyproducten ontdekt?

9 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van januari

 1. Babs
  2 februari 2016 at 12:01 (3 jaar ago)

  Wat ziet die body butter er heerlijk uit… en de geur van vijgen, zo lekker. Ik was dol op de Fig bodycrème van Rituals, helaas niet meer verkrijgbaar…

  Beantwoorden
 2. Linda
  1 februari 2016 at 19:18 (3 jaar ago)

  OOhhh, die fluffy body butter ziet er heerlijk uit 🙂

  Beantwoorden
 3. Linda
  1 februari 2016 at 19:17 (3 jaar ago)

  Die Fluffy body butter ziet er heerlijk uit!

  Beantwoorden
 4. Marieke
  1 februari 2016 at 17:21 (3 jaar ago)

  Ik ben wel benieuwd naar de body butter en de kwasten. Mooie producten!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  1 februari 2016 at 17:00 (3 jaar ago)

  De Retinol Repair is onderweg naar de winnaressen.
  Mooie producten allemaal trouwens.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  1 februari 2016 at 16:55 (3 jaar ago)

  Ik ben zo benieuwd naar de kwasten en de nieuwe Zoeva paletten!

  Beantwoorden
 7. Manon
  1 februari 2016 at 16:11 (3 jaar ago)

  Die parfum is inderdaad erg lekker!

  Beantwoorden
 8. sobeautywomen
  1 februari 2016 at 14:55 (3 jaar ago)

  Wat een mooie producten. Ik hoor alleen maar goede dingen over de Boozyshop kwasten

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  1 februari 2016 at 14:44 (3 jaar ago)

  Dat ziet er allemaal goed uit.
  Fijne en mooie producten die jouw favorieten waren in de afgelopen maand.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.