Mijn favoriete beautyproducten van juli

De maand juli is stiekem voorbij gevlogen, het was een hele gekke zomermaand. Soms was het tropisch warm, maar soms leek het wel gewoon herfst, en we hadden zelfs een heuse zomerstorm! Mijn favoriete beautyproducten van juli bevatten opvallend veel make-up producten, er kwamen een paar echte Beauties voorbij!

favoriete beautyproducten van juli

Mijn favoriete beautyproducten van juli:
Pupa Like a Doll Golden Infusion highlighter

Eén van mijn meest gebruikte highlighters de afgelopen maand is de Pupa Like a Doll Golden Infusion highlighter. Een plaatje om te zien, een geweldig product in gebruik en een prachtig resultaat: alles wat je zoekt in een make-up product. Pupa is echt één van mijn favoriete make-up merken van dit jaar, en het mooie is dat het ook nog goed betaalbaar is. Ik kijk alweer uit naar de najaarscollectie!

favoriete beautyproducten van juli

Mijn favoriete beautyproducten van juli: Too Faced Shadow Insurance

Jarenlang was mijn favoriete oogschaduwprimer die van Urban Decay. Een maand of twee geleden besloot ik toch eens om wat anders te proberen en bestelde de Too Faced Shadow Insurance Eye Shadow Primer. En dat bleek een goede zet, want deze bleek nóg beter dan mijn vorige favoriet. Die nu ergens achterin mijn make-up lade ligt uit te drogen…

favoriete beautyproducten van juli

Mijn favoriete beautyproducten van juli:
Rituals lipstick Strawberry Dairquiry

Dat Rituals niet alleen heerlijke verzorgingsproducten voor het lichaam en het gezicht heeft, daar kwam ik afgelopen maand achter. Tijdens een dagje shoppen in Tilburg met een vriendin, liepen we de Rituals winkel binnen en daar viel mijn oog, achterin de winkel verstopt in een hoekje, op een prachtige framboos-rode lipstick: Rituals Strawberry Dairquiry. Ik was op slag verliefd, en bleef verliefd toen bleek wat een mooie pigmentatie en geweldige houdbaarheid dit juweeltje heeft. Eén van mijn favoriete lipsticks van deze zomer!

favoriete beautyproducten van juli

Mijn favoriete beautyproducten van juli:
Oriflame Miss Happy en Miss Relax fragrance mists

Mijn favoriete geuren van de afgelopen maand waren zonder twijfel Oriflame Miss Happy en Miss Relax, twee gloednieuwe, heerlijke fragrance mists die ook op warme dagen heerlijk en verfrissend zijn om te gebruiken. Van mij mag Oriflame meer producten met dezelfde geuren uitbrengen, ik ben er dol op!

favoriete beautyproducten van juli

Mijn favoriete beautyproducten van juli:
The Bobbi Brown Telluride Collection

Mijn eerste oogschaduwpalette en Shimmer Brick van Bobbi Brown werden afgelopen maand een feit: ik kon de prachtige Telluride Collection niet weerstaan. Ik vind het echt juweeltjes, en als ik ze gebruik, voel ik me die dag net een tikje bijzonderder dan op andere dagen. Ze waren niet goedkoop, maar ik heb nog geen seconde spijt gehad van het feit dat ik ze heb gekocht, I simply love them!

Heb jij in juli nog mooie beautyproducten ontdekt?

2 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van juli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.