Mijn favoriete beautyproducten van juli

Juli is voorbij, een maand met prachtig zomerweer, waar iedereen die al vakantie heeft gehad of op dit moment nog heeft, heerlijk van kon en kan genieten. Ook voor mij was juli een mooie maand, de nieuwe website van Beautyspots ging live en dat was goed te merken, de laatste paar weken is het erg druk! Gelukkig maar dat ik nog geen vakantie heb πŸ˜‰ Natuurlijk zet ik even mijn favoriete beautyproducten van juli op een rijtje, altijd weer een leuke klus, vind ik. Kijk je mee naar mijn toppers van afgelopen maand?

Favoriete beautyproducten van juli

Mijn favoriete beautyproducten van juli:
SantaVerde gezichtsverzorging

Ik heb nog niet alle producten van de SantaVerde gezichtsverzorgingslijn aan jullie laten zien, maar desondanks mogen deze producten niet ontbreken in mijn rijtje favoriete beautyproducten van juli. Het zijn producten die mijn huid heel veel goeds en moois bieden, en deze maakt daar dankbaar gebruik van. Ik ben zo tevreden over deze producten, dat ik besloten heb dat ze voorlopig de basis blijven vormen van mijn gezichtsverzorgingsroutine. Wat niet wil zeggen dat ik niets anders meer ga gebruiken, maar dan alleen erbij, dus af en toe eens switchen naar 1 ander product. Mijn complete review over de SantaVerde producten kun je hier (gezichtscrèmes) en hier (reinigingsproducten) lezen.

Favoriete beautyproducten van juli

Mijn favoriete beautyproducten van juli:
Too Faced Chocolate Bar Eye Shadow Collection

Nog steeds ben ik er verliefd op: het Too Faced Chocolate Bar Eye Shadow Collection palette. Zodra ik het open doe en de mooie kleurtjes zie en de heerlijk zoete geur ruik (dit is het eerste oogschaduwpalette waarbij ik verliefd ben op de geur volgens mij), word ik helemaal blij. Ik gebruik het palette heel vaak, en nog steeds heb ik niet alle kleuren gebruikt, kun je nagaan hoe veelzijdig het is. Ik ben zo blij dat ik dit mooie palette gekocht heb bij Sephora in Barcelona, ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Het artikel wat ik over het palette schreef, met veel foto’s en swatches, kun je hier vinden.

Mijn favoriete beautyproducten van juli

Mijn favoriete beautyproducten van juli:
Oriflame The ONE Long Wear Nail Polish

Voor mijn derde favoriete beautyproduct van juli hoefde ik ook niet lang na te denken. Sinds ik namelijk de Oriflame The ONE Long Wear Nail Polishes in huis heb, heb ik geen andere nagellak meer gedragen. Nee, echt niet! Ik ben zo tevreden over de kwaliteit en houdbaarheid van deze nagellakjes, en er is zoveel keus in kleurtjes, dat ik iedere keer weer een ander lakje uit deze collectie kies. Zoals je in dit uitgebreide artikel hebt kunnen lezen, zitten er ook heel mooie najaarskleurtjes tussen, dus voorlopig kan ik nog even vooruit πŸ™‚

Heb jij de afgelopen maand nog toppers van beautyproducten ontdekt?

2 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van juli

 1. Miranda Aerts
  3 augustus 2014 at 09:41 (8 jaren ago)

  Dat zijn leuke favorieten!
  Mijn favoriete producten van juli waren vooral m’n zonnebrandcreme en bruin zonder zon (voor m’n benen) 8-).

  Beantwoorden
 2. Bianca
  2 augustus 2014 at 10:22 (8 jaren ago)

  Ohh die palette van Too Faced wil ik zo graag hebben! Mooie producten heb je uitgekozen als favorieten! x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.