Mijn favoriete beautyproducten van juni

Vandaag begint de maand juli, en dus laat ik jullie mijn favoriete beautyproducten van juni zien. Het is dit keer een wat langer lijstje dan normaal, dat komt doordat ik afgelopen maand een beetje ‘gesjoemeld’ heb met mijn planning: ik heb veel artikelen geschreven over producten waar ik blij van werd, omdat ik dat nodig had. Niet erg, toch? De producten die je hieronder ziet, zijn de echte toppers van juni, veel leesplezier!

favoriete beautyproducten van juni

Mijn favoriete beautyproducten van juni:
Zoeva Eyeshadow Palette Cocoa Blend

Zoeva behoort tot mijn favoriete make-up merken, toen ik zag dat het Cocoa Blend Eyeshadow Palette eraan kwam, was ik dan ook meteen enthousiast. Eenmaal in mijn bezit, maakt dit palette me nog blijer, de kleuren zijn prachtig en intens, en de textuur van de oogschaduws is heerlijk om mee te werken. Het maakt dan ook vaak deel uit van mijn dagelijkse looks!

favoriete beautyproducten van juni

Mijn favoriete beautyproducten van juni:
Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Nog iedere ochtend ben ik blij dat ik de Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner heb gekocht. Ik kan mijn make-up nu veel sneller en makkelijker pakken, ik heb alles binnen handbereik. Waar ik dan stiekem wel een beetje om moest lachen, is het feit dat toen de fotografe van de makelaar foto’s kwam maken van het huis, werkelijk alles steriel opgeruimd moest zijn, maar de Cosmetic Organizer mocht blijven staan. Misschien vond ze hem zelf ook wel mooi?

favoriete beautyproducten van juni

Mijn favoriete beautyproducten van juni:
Too Faced Natural Eyes Neutral Eye Shadow Collection

Het Too Faced Natural Eyes Neutral Eye Shadow Collection palette stond al heel lang op mijn wishlist, maar steeds kwam er weer een ander mooi palette ’tussendoor’. In alle ellende besloot ik dat ik hem nu dan eindelijk wel mocht bestellen, en hij is in het echt nog mooier dan ik dacht. Eigenlijk gebruikte ik de afgelopen maand vooral dit palette en het Zoeva Cocoa Blend palette, de rest kwam even niet aan bod.

favoriete beautyproducten van juni

Mijn favoriete beautyproducten van juni:
Other Stories Steel Garden Body Scrub en Body Soufflé

Nog een merk wat al heel lang op mijn wishlist stond: Other Stories. Een maand of twee geleden bestelde ik een paar verzorgingsproducten, waaronder de Steel Garden Body Scrub en Body Soufflé. De geur van deze producten is heerlijk, en past helemaal bij de tijd van het jaar. Ik gebruikte ze dan ook vaak de afgelopen maand. Wil je er meer over lezen, bekijk dan even mijn review die ik er over schreef.

favoriete beautyproducten van juni

Mijn favoriete beautyproducten van juni: Alessandro Tropical Jungle LE

Het gebeurt me niet vaak dat ik gewoon een complete nagellakcollectie mooi vind, meestal zitten er wel wat kleurtjes bij die me niet aanspreken. Bij de Alessandro Tropical Jungle collectie is dit niet het geval, die vind ik allemaal even geweldig. Heerlijk zomers, lekker knallend en erg geschikt om in vakantiestemming te komen. Ik draag de kleurtjes afwisselend op zowel mijn handen als mijn tenen, en heb er al veel complimenten over gekregen!

favoriete beautyproducten van juni

Mijn favoriete beautyproducten van juni:
Less is More Elderflower Saltspray

Het gebeurt niet zo vaak dat er een haarproduct in mijn favorieten-lijstje van de maand staat, maar deze topper verdient het echt: de Less is More Elderflower Saltspray. Ik heb inmiddels mijn tweede (en derde, als backup) flesje besteld bij Heavenly Pure, mijn haar wil niet meer zonder. Dit is de eerste saltspray die ik tegenkom, die gewoonweg perfect is, ik kan het niet anders omschrijven!

Herken jij je in mijn favoriete beautyproducten van juni? Heb jij deze maand nog leuke nieuwe producten ontdekt?

6 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van juni

 1. Mariëlle
  1 juli 2015 at 19:36 (7 jaren ago)

  Ik vind de twee palettes en de lakjes echt super leuk!!

  Beantwoorden
 2. Manon
  1 juli 2015 at 12:47 (7 jaren ago)

  Wat een mooie favoriete, jep de palette is ook mijn favoriet !

  Beantwoorden
 3. Babs
  1 juli 2015 at 08:58 (7 jaren ago)

  Wat leuk om zo voor mij onbekende merken te ‘ontdekken’!

  Beantwoorden
 4. mireille
  1 juli 2015 at 08:23 (7 jaren ago)

  Weer een mooi lijstje. Ik hoop dat je nog blij kunt worden van heel veel producten.

  Beantwoorden
 5. Bianca
  1 juli 2015 at 07:08 (7 jaren ago)

  Het zijn allemaal mooie producten ik snap dat ze favoriet zijn geworden. Vooral het palette van Too Faced vind ik super (staat op mijn mega lange wishlist…) x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.