Mijn favoriete beautyproducten van juni

Juli is alweer een paar dagen op weg (bizar he, dat we gewoon alweer over de helft van 2014 zijn!), dus is het tijd om jullie mijn favoriete beautyproducten van juni te laten zien. Ik ben benieuwd of jullie je in mijn keuzes kunnen vinden!

favoriete beautyproducten van juni

Mijn favoriete beautyproducten van juni:
Melkmeisje Douche Foam

De Douche Foam van het Melkmeisje was voor mij misschien wel de grootste verrassing van afgelopen maand. Dit merk, wat al meer dan 130 jaar bestaat en daardoor voor mij een beetje ‘ouderwetse’ uitstraling had, bracht onlangs deze trendy, luxe aanvoelende douche foams uit, in twee heerlijke, zachte geuren. De Douche Foams zijn huidvriendelijk, vochtregulerend, vrij van kleurstoffen Γ©n vrij van parabenen. En qua schuimability vind ik ze zelfs beter dan de Rituals Shower Foam. Een plekje tussen mijn favoriete beautyproducten van juni is dus helemaal gerechtvaardigd!

Mijn favoriete beautyproducten van juni

Mijn favoriete beautyproducten van juni:
Lush Mangnificent Zeep

Mijn liefde voor Lush, daar hoef ik jullie natuurlijk niets meer over te vertellen. Iedere keer als er nieuwe producten geΓ―ntroduceerd worden, sta ik te popelen om ze te kunnen gaan gebruiken. Een paar weken geleden was het weer een klein feestje hier, met veel lekkere producten (waar jullie uiteraard nog alles over gaan lezen, maar ik wil jullie niet in één keer overladen met kilo’s Lush πŸ˜‰ ). Een van deze producten was een nieuwe zeep: Mangnificent. En waar ik sowieso al een groot fan ben van de zepen van Lush, heeft deze mijn hart gestolen vanaf het moment dat ik mijn pakje opende. Een heerlijk fris-fruitge, zoet geur, een licht verzorgende werking: deze zeep heeft alles in zich om een vast plekje op mijn zeepschaaltje te veroveren. Love it!

Mijn favoriete beautyproducten van juni

 

Mijn favoriete beautyproducten van juni:
Cenzaa Essence of Infinity BB Sun Glamour Foundation

Nog maar kort geleden vertelde ik jullie over de Cenzaa Essence of Infinity BB Sun Glamour Foundation. Deze foundation/BB cream heeft een heerlijk lichte textuur, waardoor hij ook op warme dagen prettig en comfortabel aanvoelt op mijn huid. Geen dikke laag make-up, maar een mooi subtiel ‘sunkissed’ kleurtje met een medium dekking. Daarnaast is de BB Sun Glamour Foundation ook als highlighter te gebruiken, als je hem iets dikker aanbrengt. Het perfecte product voor deze zomer dus!

Heb jij de afgelopen maand nog nieuwe producten ontdekt die ik zeker eens moet proberen?

5 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van juni

 1. Ilja
  3 juli 2014 at 15:35 (8 jaren ago)

  Ik ga beginnen met het gebruiken van een Konjac Sponge om mijn gezicht te reinigen, daar ben ik erg nieuwsgierig na want je zou er niets anders meer voor nodig hebben en het reinigt zelfs make-up. Het is puur natuur, gemaakt van de Konjac plant dus ben erg benieuwd of het zo goed werkt als dat ik het overal lees…

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2014 at 19:38 (8 jaren ago)

   Ik ben erg benieuwd, laat je nog weten hoe het bevalt?

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  3 juli 2014 at 15:12 (8 jaren ago)

  De douche foam van Melkmeisje is bij mij bijna leeg, was ook mijn favoriet!
  Een tip om eens te proberen is het diepreinigend masker van Yves Rocher: in drie minuten een schone huid. Heb ik vorige maand aangeschaft en ben er erg happy mee.
  Maar misschien ken jij hem al lang πŸ˜‰

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 juli 2014 at 19:37 (8 jaren ago)

   Ik ga hem onthouden, bedankt voor de tip!

   Beantwoorden
 3. BeautyTIL
  3 juli 2014 at 13:44 (8 jaren ago)

  Ik kan me hier zeker in vinden πŸ˜‰
  Alleen de Lush zeep ken ik niet maar ga hem op mijn lijstje zetten….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.