Mijn favoriete beautyproducten van maart

Oei, wat heb ik het mezelf moeilijk gemaakt door vorige maand te besluiten voortaan nog maar 3 in plaats van 5 favoriete producten per maand te kiezen. Bij mijn keuze van favoriete beautyproducten van maart kwam ik namelijk tot 5 producten… Maar eerlijk is eerlijk: na wikken en wegen kwam ik tot een top 3. Met een eervolle vermelding voor een nummer 4, hihihi! Kijk je mee naar wat ik de mooiste producten van de maand maart vind?

Favoriete beautyproducten

Favoriete beautyproducten van maart: Gatineau Renew 7 Laser gladmakend serum

Een product wat belooft de huid jonger en gladder te maken, en dat binnen 7 dagen? Naaah, daar geloofde ik nooit in. Ik begon dan ook enigszins sceptisch aan de ‘kuur’ van 7 dagen met het Gatineau Renew 7 Laser gladmakend serum, wat ik vorig jaar gewonnen had. Toen ik ook nog daags na het starten hiervan de nodige pukkeltjes in mijn gezicht ontdekte, was ik geneigd om te stoppen met het gebruik. Het is maar goed dat ik dit niet gedaan heb, want na de kuur verdwenen de pukkeltjes al snel, en wat overbleef was een ontzettend mooie, gladde en egale huid met een mooie ‘glow’. Dit effect heeft zeker nog een kleine 2 maanden aangehouden, dit product hoort dan ook zeker in mijn lijstje met favoriete beautyproducten van maart!

Favoriete beautyproducten

Favoriete beautyproducten van maart: Panier des Sens Sugar Scrub with Honey Extracts

Het merk Panier des Sens is nog niet zo heel lang in Nederland, maar het heeft mijn beauty-hart al gestolen. Eerder schreef ik al over de heerlijke handcrรจme, afgelopen maand was het de beurt aan de Panier des Sens Sugar Scrub with Honey Extracts. De textuur, de geur, de werking en het heerlijke (niet te vette) laagje wat het op mijn huid achterlaat: deze lichaamsscrub is gewoon perfect! Zeker in deze tijd van het jaar, wanneer we steeds meer van onze huid bloot geven na maanden onder dikke lagen kleding verstopt gezeten te hebben, scrub ik minimaal twee keer per week mijn huid. Inmiddels is de pot leeg, maar hier gaat zeker vervanging voor komen!

Favoriete beautyproducten

Favoriete beautyproducten van maart: Urban Decay Naked 3 palette

Ik heb hem pas sinds anderhalve week in mijn bezit, en afgelopen zondag liet ik hem aan jullie zien: het Urban Decay Naked 3 palette. Toch behoort het al tot mijn favoriete beautyproducten van afgelopen maand. Ik vind de oogschaduws van Urban Decay รฉรฉn van de besten die ik ken: zowel qua textuur, pigmentatie als houdbaarheid zijn er maar weinig merken die hier aan kunnen tippen. De kleuren van het Naked 3 palette vind ik prachtig bij de tijd van het jaar passen, komend weekend zal ik jullie een look laten zien die ik er mee maak!

Een eervolle vermelding wil ik nog geven aan Balenciaga Rosabotanica, een heerlijke eau de parfum die een ereplaatsje op mijn make-up tafel heeft gekregen. Deze geur is zo bijzonder, dat ik hem graag nog even wilde noemen tussen mijn favoriete maart-producten.

Heb jij deze maand nog mooie, veelbelovende producten en/of merken ontdekt? Deel ze met me, misschien doe ik nog ideeรซn op voor komende maand!

3 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van maart

 1. Beautyjuf
  2 april 2014 at 21:25 (8 jaren ago)

  Prachtig palette! ๐Ÿ™‚ Ik heb met mezelf afgesproken ook maar drie favorieten per maand te laten zien. Zo houd ik het overzichtelijk voor mezelf.

  Beantwoorden
 2. Mireille Mommers
  2 april 2014 at 19:24 (8 jaren ago)

  Over twee van de drie producten kan ik alleen maar zeggen. Ik snap het volkomen. Gisteren zelf de heerlijke Sugar Scrub van Panier des Sens nog gebruikt. En dat serum is gewoon top.
  Over de Urban Decay palette kan ik niet oordelen maar ik vindt deze er wel altijd heel mooi uit zien.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  2 april 2014 at 08:05 (8 jaren ago)

  Mooie favoriete deze maand!
  Ik heb deze maand geen echte favorieten ontdekt wacht vol spanning de komst van MUA af in de maand april ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.