Mijn favoriete beautyproducten van mei

De maand mei is bijna voorbij, en dus wil ik jullie in dit artikel mijn favoriete beautyproducten van mei (wat vooral een heel koude lentemaand was) laten zien. Ondanks het feit dat het privé een nare maand was en is, en er daardoor hier op Beautyspots minder reviews verschenen dan normaal, heb ik toch een paar mooie producten voor jullie verzameld in dit maand-overzicht. Ik ben benieuwd of jullie je in mijn keuzes kunnen vinden!

favoriete beautyproducten van mei

Mijn favoriete beautyproducten van mei:
Pupa Coral Island Golden Touch highlighter

Dat deze prachtige Golden Touch highlighter uit de Pupa Coral Island collectie tussen mijn favoriete beautyproducten van mei staat, zal vast voor niemand als een verrassing komen. Momenteel draag ik (helaas) maar heel weinig make-up, maar áls ik make-up draag, is deze Beauty altijd onderdeel van mijn look!

favoriete beautyproducten van mei

Mijn favoriete beautyproducten van mei:
Laidbare In Safe Hands hand cream

Ik maakte deze maand kennis met het merk Laidbare, wat sinds kort verkrijgbaar is in Nederland, maar ik ben nu al een groot fan. Deze In Safe Hands hand cream was als eerste aan de beurt voor een review, een handcrème die ontzettend fijn in gebruik is en een geweldige werking heeft. Mijn handen zijn er blij mee!

favoriete beautyproducten van mei

Mijn favoriete beautyproducten van mei:
Sans Soucis One Apple A Day Anti-age Firming Serum

Er kwam in mei nog een voor mij nieuw merk voorbij op Beautyspots: Sans Soucis. Ik mocht het One Apple A Day Anti-age Firming Serum testen en reviewen, en was erg onder de indruk. Een heerlijke textuur, een luxe geur én een goed resultaat: who needs more? Ik vind het een aanrader!

favoriete beautyproducten van mei

Mijn favoriete beautyproducten van mei:
Paul & Joe Nail Polish Perroquet Rose

Het oogschaduw-/facepalette van Paul & Joe viel jammer genoeg een beetje tegen, maar gelukkig maakte de prachtige Nail Polish Perroquet Rose alles weer goed. Het is een schattig, heerlijk zomers kleurtje, en de kwaliteit van de nagellak is zoals je mag verwachten voor die prijs. Ik heb nu al zin in dit kleurtje op mijn teennagels!

Heb jij de afgelopen maand nog mooie beautyproducten ontdekt?

7 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van mei

 1. Annette - Ann Ages Gracefully
  31 mei 2015 at 20:50 (7 jaren ago)

  Die nagellak blijf ik echt prachtig vinden. Die highlighter is ook erg mooi. Ik ben nu twee producten van Laidbare aan het testen, dankzij jou 🙂 ze zijn fijn kan ik alvast verklappen!

  Beantwoorden
 2. Deb
  31 mei 2015 at 13:52 (7 jaren ago)

  Het is geen verrassing voor mij dat die mooie highlighter en het koraallakje op jouw lijst met favorieten staan 😉 Ik heb zelf Escada’s Born in Paradise geurtje ontdekt en merk dat ik er heel vaak naar grijp de laatste tijd.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  31 mei 2015 at 11:38 (7 jaren ago)

  Ik ben echt verliefd op het lakje en de highlighter, loveeee it <3

  Beantwoorden
 4. Mireille
  31 mei 2015 at 11:24 (7 jaren ago)

  Dat flesje en die kleur echt fantastisch.
  De hightlighter is gewoon top. In de herfstlook van Pupa komt ook weer een pareltje van een Highlighter.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  31 mei 2015 at 09:17 (7 jaren ago)

  Mooie producten, vooral de highlighter en de nagellak.
  Mijn favoriete product van deze maand is een handcreme van Sabon met de geur van jasmijn.

  Beantwoorden
 6. Bianca
  31 mei 2015 at 08:59 (7 jaren ago)

  Die highlighter van Pupa dat is echt een pareltje, ik hoop die nog te kunnen scoren haha x

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  31 mei 2015 at 06:39 (7 jaren ago)

  Zeer mooie en fijne producten die je favorieten zijn!

  Mooie dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.