Mijn favoriete beautyproducten van november

Yep, de maand is weer om (sterker nog: het jaar is bijna om), en dus is het weer de hoogste tijd om mijn favoriete beautyproducten van november op een rijtje te zetten. Dit keer zitten er een aantal feestelijke Kerst-producten in, maar hoe kan het ook anders zo tegen het einde van het jaar, waarbij de ene na de andere Kerstcollectie ons om de oren vliegt? Vijf toppers hebben het deze maand tot dit artikel weten te brengen, lees snel verder als je benieuwd bent!

favoriete beautyproducten van november

Mijn favoriete beautyproducten van november:
Zoeva En Taupe oogschaduwpalette

Het merk Zoeva is één van mijn favoriete make-up merken, dus als zij een nieuw product uitbrengen, zijn mijn verwachtingen altijd hoog gespannen. Natuurlijk koop ik niet al het nieuws wat er verschijnt, maar het Zoeva En Taupe oogschaduwpalette kon ik écht niet aan me voorbij laten gaan. Ik vind de kleuren zó ontzettend mooi, dit is echt een schot in de roos!

favoriete beautyproducten van november

Mijn favoriete beautyproducten van november:
Lush The Icing On The Cake

Het lekkerste product uit de Lush Kerstcollectie van 2015: The Icing On The Cake Roulade. Je gebruikt dit verzorgende product onder de douche: op je natte huid verandert dit bijzondere product in een heerlijk zacht en romig, verzorgend laagje. Met ingrediënten als biologische cacaoboter, amandelmelk en kastanjepuree is dit pure verwennerij voor je huid, die dit lekkers zeker in de koude wintermaanden prima kan gebruiken. De warme, zoete geur maken het plaatje helemaal compleet ♥

favoriete beautyproducten van november

Mijn favoriete beautyproducten van november:
Pupa Stay Gold! Kerstcollectie

Begin november had ik mijn zinnen gezet op de Chanel Rouge Noir kerstcollectie, ik had daar 2 of 3 items van op mijn verlanglijstje staan. En toen kwam de Pupa Stay Gold! Kerstcollectie… Typisch een gevalletje van ‘Ze kwam, zag en overwon’: ik bestelde zo’n beetje deze hele collectie, en besloot mijn Chanel bestelling te skippen. Nou, dan moet je als make-up merk toch wel van goede huize komen, lijkt me. De look hiervan hebben jullie nog van me tegoed, maar door mijn dipje van een paar weken geleden en het grijze weer, heb ik een kleine achterstand wat betreft make-up looks. Maar hij komt er nog aan hoor, nog voor het Kerst is 😉

favoriete beautyproducten van november

Mijn favoriete beautyproducten van november:
Iva Natura Black Face Mask

Dat het Iva Natura Black Face Mask tussen mijn favoriete beautyproducten van november staat, zal voor jullie vast geen verrassing zijn. De werking van dit prachtige product is geweldig, ik noemde het zelfs ‘fenomenaal’. Niet alleen direct na gebruik zie en voel ik het effect, op de langere termijn is mijn huid ook gladder en egaler geworden. Echt een Beautyproduct met een hele grote ‘B’! En het leuke is, dat ik één van jullie ook mag gaan laten genieten van dit prachtige product, klik hier voor de winactie die momenteel loopt.

favoriete beautyproducten van november

Mijn favoriete beautyproducten van november: Giordani Gold Essenza

Mijn laatste topper van november is Giordani Gold Essenza, het eerste parfum wat door Oriflame werd ontwikkeld. Wat mij betreft mogen ze in de toekomst vaker parfums uitbrengen, ik vind de geur heerlijk en van een uitstekende kwaliteit. De geurnoten bergamot, sinaasappelbloesem en Toscaans hout behoren tot mijn favorieten, het is dus niet zo gek dat ik zo enthousiast ben over deze luxe geur ♥

Dit waren mijn favoriete beautyproducten van november, de komende weken ga ik me beraden over mijn favoriete beautyproducten over heel 2015, dat zal nog een lastige klus worden, vermoed ik. Heb jij de afgelopen maand nog mooie beautyproducten ontdekt?

5 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van november

 1. jeapiebel
  1 december 2015 at 09:25 (7 jaren ago)

  Pupa Stay Gold! Kerstcollectie en Zoeva En Taupe oogschaduwpalette ziet er echt goed uit. Ik kan me voorstellen dat het jouw favoriet van de maand is. Ik zou het zelf ook graag willen hebben.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  1 december 2015 at 06:11 (7 jaren ago)

  Prachtige producten die je favorieten zijn!
  Ik zou ook de make-up collectie gekozen hebben 😉

  Beantwoorden
 3. Marieke
  30 november 2015 at 19:07 (7 jaren ago)

  Mooie collectie van pupa hoor! En naar het Iva Natura masker ben ik ook heel benieuwd, eerst maar even m’n voorraad aan maskers opmaken…

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  30 november 2015 at 17:06 (7 jaren ago)

  Tsja de collectie van Pupa, hoe kan het ook anders !? En het masker heb ik geprobeerd door middel van een tester, wat een heerlijk masker!

  Beantwoorden
 5. manon
  30 november 2015 at 15:31 (7 jaren ago)

  The Icing On The Cake van Lush ziet er wel lekker uit haha!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.