Mijn favoriete beautyproducten van november

Ik bedacht me afgelopen week opeens dat het eind van het jaar nu heel snel nadert. Tijd om na te gaan denken over mijn favoriete beautyproducten van 2014 dus! Maar dat duurt gelukkig nog een maand, dus ik heb nog even om de balans over afgelopen jaar op te maken. Eerst is het tijd voor mijn favoriete beautyproducten van november, ik laat ze vandaag aan je zien!

Mijn favoriete beautyproducten van november

Mijn favoriete beautyproducten van november:
Lush Movis gezichtsreiniger

Het eerste product in het rijtje van mijn favoriete beautyproducten van november is Lush Movis Gezichtsreiniger.ย  Deze bijzondere ‘zeep’ reinigt mijn huid zo grondig, maar zo ontzettend zacht, ik was direct groot fan! Zelfs nu het wat kouder is en mijn gezicht vaak wat sneller trekkerig aanvoelt, voelt mijn huid zacht en comfortabel. Ik vind het echt een aanrader, ik gebruik Movis iedere ochtend om mijn huid te reinigen.

Mijn favoriete beautyproducten van november

Mijn favoriete beautyproducten van november:
Esse Oily/Combination Skin Trial Pack

Soms kom ik producten tegen waarvan gewoon het hele plaatje klopt: verpakking, ingrediรซnten, textuur, werking… De Esse Oily/Combination Skin Trial Pack is hiervan een uitstekend voorbeeld. Gedurende de korte tijd dat ik de producten heb gebruikt (het is niet voor niets een Trial Pack), ben ik enorm onder de indruk geraakt van dit prachtige, voor 99% natuurlijke huidverzorgingsmerk. Dit smaakt naar meer!

Mijn favoriete beautyproducten van november

Mijn favoriete beautyproducten van november:
Pupa I’m Lipstick

Net als (denk ik) veel vrouwen ben ik steeds op zoek naar De Perfecte Lipstick. Ik denk dat ik hem onlangs gevonden heb, in de vorm van Pupa I’m Lipstick. Deze lipstick, die vrij recent werd toegevoegd aan het Pupa assortiment, heeft een intense kleur, een romige, lichte textuur en een langdurige houdbaarheid. Ik kocht hem onlangs in de kleur 407 Intense Fuchsia, maar ik denk dat er binnenkort nog wel 1 of meer kleurtjes bij komen!

Welke beautyproducten heb jij in november ontdekt? Zitten er toppers tussen?

2 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van november

  1. Mireille
    1 december 2014 at 17:20 (8 jaren ago)

    Mooie producten weer. Ben benieuwd naar de producten van het jaar.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.