Mijn favoriete beautyproducten van oktober

Er is weer een maand voorbij, en dat betekent dat het weer tijd is om jullie mijn favoriete beautyproducten van oktober te laten zien! Bizar, ik bedacht me van de week dat het over twee maanden het eind van het jaar is, ik mag weleens lijstjes gaan maken van mijn absolute toppers van 2015! Maar zover is het nog niet, eerst de toppers van afgelopen maand:

Favoriete beautyproducten van oktober

Mijn favoriete beautyproducten van oktober:
Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

Ik gebruik niet vaak een primer onder mijn foundation, om de eenvoudige reden dat ze meestal óf een vervelend glibberig gevoel geven, óf omdat de siliconen ervoor zorgen dat ik binnen een paar dagen onder de pukkels sta. Tot ik de Giordani Gold Perfecting Make Up Base van Oriflame opgestuurd kreeg. Deze heeft een heel fijne textuur, voelt niet glibberig aan op mijn huid en doet wat hij belooft: mijn make-up zit mooier en blijft ook langer mooi. Een echte topper dus!

favoriete beautyproducten van oktober

Mijn favoriete beautyproducten van oktober:
Alessandro Glam Rock collectie

Ik heb in oktober mijn nagellak voor de komende feestdagen al gevonden: de prachtige, tikje stoere Alessandro Glam Rock collectie. In deze collectie vind je geen standaard rood en goud (het is dan ook officieel geen kerstcollectie, maar ik vind hem er wel erg geschikt voor), maar lekker pittig paars, donkerblauw en black leather! Glamour met een stoer randje!

favoriete beautyproducten van oktober

Mijn favoriete beautyproducten van oktober:
Rituals Oriental Nights Limited Edition

Ik vind de producten van Rituals altijd al heerlijk, zowel in gebruik als qua geuren. De nieuwste Limited Edition Oriental Nights is zo mogelijk nóg lekkerder dan de andere producten. Ik houd van de warme zoete geur; de Shimmering Body Cream is één van mijn meest gebruikte verzorgingsproducten van afgelopen maand. En dat wil wat zeggen! Ik ga zeker nog een back-up kopen, want ik geloof niet dat ik snel genoeg krijg van deze geur.

favoriete beautyproducten van oktober

Mijn favoriete beautyproducten van oktober: Matis Réponse Jeunesse

Ik maakte afgelopen maand voor het eerst kennis met het merk Matis, maar het heeft meteen diepe indruk gemaakt. Ik mocht de Matis Réponse Jeunesse gezichtsverzorgingslijn testen, en dat heb ik met veel plezier en liefde gedaan. Alle drie de producten scoorden hoog op samenstelling, textuur, geur en werking: pure luxe en verwennerij voor mijn huid. Er staan nog meer producten van dit mooie merk op de planning, mijn verwachtingen zijn hoog gespannen!

Heb jij in oktober nog mooie, fijne beautyproducten ontdekt?

3 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van oktober

 1. Wojis
  5 november 2015 at 10:21 (7 jaren ago)

  Super! De favorieten rubriek lees ik graag, vind het altijd een inspiratie voor mijn wensenlijst. Je weet wel, die lijst die ongeveer 1.5 meter lang is. Ben nog steeds niet naar Rituals geweest om te snuffelen.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  2 november 2015 at 20:57 (7 jaren ago)

  Je kunt er naar blijven kijken, die nieuwe producten van Rituals, zo mooi.
  Ik had een nieuwe geur besteld bij Oriflame: Elvie. M’n hoge verwachtingen n.a.v. de beschrijvingen op internet kwamen dit keer slecht uit, voor mij zit er een ‘hoofdpijn’ ingrediënt in verwerkt waardoor ik m’n nieuw geur in hey doosje laat…
  Op zoek naar een andere nieuwe herfstgeur ☺

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.