Mijn favoriete beautyproducten van september

De afgelopen maand is, vooral dankzij onze vakantie, echt voorbij gevlogen. We gaan nu echt het najaar in, en stiekem beginnen bij mij de decemberkriebels al te komen, hihihi! Maar eerst laat ik je in dit artikel natuurlijk mijn favoriete beautyproducten van september zien, kijk je mee?

Favoriete beautyproducten van september

Mijn favoriete beautyproducten van september: Pupa Paris Experience (LE)

Het najaar brengt altijd weer veel mooie, nieuwe make-up collecties. De Pupa Paris Experience collectie is werkelijk een plaatje om te zien, zowel aan de buitenkant als de producten zelf. De kwaliteit van Pupa make-up is ontzettend goed, zo hebben de oogschaduws een geweldige houdbaarheid. Ik liet je uit deze collectie zowel de Golden Infusion highlighter, de Lasting Color Gel nagellakjes als de overige make-up producten zien, in mijn rijtje van favorieten van september staat deze collectie dan ook bovenaan!

Favoriete beautyproducten van september

Mijn favoriete beautyproducten van september: Lush D’Fluff scheerzeep

Het assortiment op mijn badkamer wisselt regelmatig van samenstelling, dat zal vast geen verrassing meer zijn. Ook qua scheerproducten probeer ik graag eens wat nieuws uit. Het feit dat mijn 3e pot Lush D’Fluff inmiddels alweer bijna op is, is wel het beste bewijs hoe goed ik deze zoete, zachte scheerzeep vind. Mijn lofzang op dit heerlijke fluffy product kun je hier lezen, je snapt dan vast dat hij in dit rijtje van september-toppers niet mag ontbreken!

Favoriete beautyproducten van september

Mijn favoriete beautyproducten van september: Lovea Nature Shower Gels

De producten van Lovea Nature zijn nog niet zo lang verkrijgbaar in Nederland. De Lovea zonbeschermingsproducten kenden we natuurlijk al wat langer, maar daar is een compleet assortiment huid- en haarverzorging aan toegevoegd: Lovea Nature. Ik mocht kennismaken met de Shower Gels in de geuren Vanille en Kokosnoot en vertelde je er in dit artikel alles over. De heerlijk zachte geuren weten mij steeds weer te betoveren onder de douche, terwijl de milde samenstelling ervoor zorgt dat mijn huid niet uitdroogt. Een heerlijk top-product voor onder de douche!

Heb jij in september nog mooie, fijne producten ontdekt? Of ken je mijn favoriete producten zelf misschien ook?

5 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van september

 1. Bianca
  2 oktober 2014 at 07:13 (8 jaren ago)

  Wat een mooie producten! Die D’fluff van Lush lijkt mij vooral een heerlijk product om eens te proberen x

  Beantwoorden
 2. Dana
  1 oktober 2014 at 21:46 (8 jaren ago)

  Mooie kleuren! Zelf heb ik een fijne mooie lipstick van essence(matt wanted) ontdekt!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  1 oktober 2014 at 21:16 (8 jaren ago)

  Mooie producten! Mijn favoriet van deze maand is de Pure Nature Calming Face Cream Blueberry en Lavender van Oriflame. Tot mijn grote spijt zie ik dat het product inmiddels al uit het assortiment is gehaald πŸ™

  Beantwoorden
 4. Lisanne
  1 oktober 2014 at 16:25 (8 jaren ago)

  Fijne favorieten, vooral de Kokos douchegel lijkt mij heerlijk. Mijn september favoriet is de Catrice lip smoother in de kleur Cake Pop.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.