Mijn favoriete producten van 2018 ♥

Het jaar 2018 is bijna op zijn eind, en dus is het tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. Ik heb besloten om dit keer mijn favoriete producten van 2018 in een video te laten zien. Producten die er, tussen de vele producten die ik getest en gereviewd heb, echt uitsprongen voor mij. Veel kijkplezier!

favoriete producten van 2018Mijn favoriete producten van 2018

Hieronder plaats ik de linkjes van de producten die ik in de video laat zien. Zo kun je als je wilt, de review nog eens teruglezen.

 • Dr. Organic Shea Butter lichaamsverzorging (klik) en gezichtsverzorging (klik)
 • Catrice The Little Black One Volume Mascara (klik)
 • Pure Amandelolie van De Tuinen (klik)
 • BeautyFace Sheet Mask (klik)
 • Tante Betsy najaarscollectie eerste deel (klik) en tweede deel (klik)

Mocht je nog vragen hebben over bepaalde producten, vraag het me gerust!

Heb jij nog favoriete producten ontdekt in 2018? Of ben je misschien wel door één van mijn reviews een product gaan gebruiken?

4 Comments on Mijn favoriete producten van 2018 ♥

 1. Judith
  2 januari 2019 at 15:04 (6 maanden ago)

  Natuurlijk mocht inderdaad je jurkje niet ontbreken
  De mascara vind ik ook een heel fijn product. Door jouw revieuw heb ik ‘m gekocht en ben er blij mee. Verder ben ik nog heel benieuwd naar je revieuw van de bodybutter van Weleda, zoals je weet mijn favoriete merk.
  Liefs, Judith.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  31 december 2018 at 10:20 (6 maanden ago)

  He wat leuk dat er een sheetmask tussen zit. Ik kan me nog herinneren dat je ooit op mijn blog als comment schreef dat je niet zo’n fan was van dit soort maskers. Ik heb er ook aan moeten wennen hoor;-)

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  31 december 2018 at 05:49 (6 maanden ago)

  Mooi 2019 voor jullie gewenst, met heel veel mooie blogs Warme groet yolanda

  Beantwoorden
 4. Julia
  30 december 2018 at 17:10 (6 maanden ago)

  Leuk weer om te zien. Fijne jaarwisseling Natasja en alle goeds voor 2019.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.