Mijn favoriete producten van april!

April is voorbij gevlogen, dat krijg je met al die extra vrije dagen. En dus laat ik jullie vandaag mijn favoriete producten van april zijn, het is weer een flinke lijst! Ik ben al heel streng geweest met mijn selectie, maar onderstaande producten horen er gewoon allemaal écht op! Enjoy!

favoriete producten van april

Mijn favoriete producten van april 2016

Ik begin met de Oatmeal Cookie Soap Free face cleanser van Wat Maakt Je Mooi. Zoals ik in het artikel al aangaf: deze komt zeker weten in mijn overzicht van favoriete producten van 2016, dat weet ik nu al! Ik heb vorige week weer twee nieuwe potjes besteld, ik gebruik hem iedere ochtend. Ik heb van Jeannette een nieuwe variant opgestuurd gekregen, voor de gevoelige huid. Ik ben erg benieuwd of die mij net zo goed bevalt, ik houd jullie op de hoogte!

favoriete producten van april

My Payot Jour dagcrème is perfect voor deze tijd van het jaar: de fris-romige textuur geeft mijn huid de verzorging die ze in het voorjaar hard nodig heeft na de koude wintermaanden, maar voelt heel licht aan op mijn huid. En de werking is super fijn: mijn huid krijgt er echt een vitamine boost van!

favoriete producten van april

Ik maakte kennis met de webshop Yvanti, vol heerlijke handgemaakte producten. Vooral de bodylotion en de zeep met extra sheabutter zijn zó lekker en super verzorgend. Wat ben ik blij dat ik deze webshop ontdekt heb!

favoriete producten van april

Het luxe make-up merk Charlotte Tilbury is nog niet zo lang verkrijgbaar in Nederland, maar ik ben nu al groot fan. Wat een prachtige producten, zowel qua uitstraling als kwaliteit. De lipstick Amazing Grace was echt mijn meest gedragen lipstick van afgelopen maand, volgens mij heb ik maar een paar dagen een andere lipstick gedragen. En dat wil echt wat zeggen! Stiekem ben ik al een nieuw verlanglijstje aan het maken…

favoriete producten van april

Ik ontdekte dat het merk Soap & Glory in Nederland verkrijgbaar is, hoe cool is dat? Vooral de Rich & Foamous Bath & Shower Body Wash is hemels lekker. Hij heeft afgelopen maand zelfs mijn Lush showergels van de eerste plaats verdreven.

favoriete producten van april

De I Love Myself Boxen van Huidverzorging Mireille beginnen meer en meer een begrip te worden. Met de ILM to Hydrate Box van afgelopen maand heeft Mireille de lat voor de LE boxen die er nog aan zitten te komen heel hoog gelegd, wat een mooie box was dat! Ik ben benieuwd met wat voor moois ze ons de rest van het jaar nog weet te verrassen.

favoriete producten van april

Ik maakte in april kennis met het merk La Fare 1789, wat sinds kort verkrijgbaar is bij SoloBioMooi. Ik heb de producten nog maar kort getest, maar ben nu al enorm onder de indruk van de kwaliteit. Wat een mooi merk, en voor zulke betaalbare prijzen! De My Giftbox is een heel mooie manier om kennis te maken met dit merk: je koopt niet alleen vijf producten met een fikse korting, maar krijgt er ook nog eens een heel mooi bewaarblik bij!

Dit waren ze, mijn favoriete producten van april. Heb jij afgelopen maand nog mooie ontdekkingen gedaan op Beauty-gebied?

10 Comments on Mijn favoriete producten van april!

 1. Renée
  4 mei 2016 at 18:37 (6 jaren ago)

  Weer een hoog gehalte aan ‘moet ik ook eens checken’ mooie producten.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  4 mei 2016 at 07:10 (6 jaren ago)

  Wat een beauties
  Ik ben deze maand fan geworden van de Pupa BB cream 🙂

  Beantwoorden
 3. manon
  3 mei 2016 at 22:25 (6 jaren ago)

  Ik ben wel heel benieuwd naar die body wash

  Beantwoorden
 4. Mireille Mommers
  3 mei 2016 at 13:41 (6 jaren ago)

  Wat een mooie producten. Ik moet echt weer eens wat gaan bestellen bij WMJM en dan zal ik die Cleanser er meteen bij doen.

  Beantwoorden
 5. Astrid
  3 mei 2016 at 11:07 (6 jaren ago)

  Weer hele mooie en luxe producten! Ik ben vooral nieuwsgierig naar de oatmeal face cleanser. Lijkt me zo’n fijn product!

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  3 mei 2016 at 08:59 (6 jaren ago)

  Ja het zijn allemaal weer heerlijke en mooie producten hoor!!

  Beantwoorden
 7. Bianca
  3 mei 2016 at 07:52 (6 jaren ago)

  Door jou ben ik erg benieuwd geworden naar de face cleanser van WMJM en de make-up producten van Charlotte Tilbury. De ILM to hydrate box heb ik ook gekocht, maar weggegeven aan een vriendin als verrassing x

  Beantwoorden
 8. Daisy
  3 mei 2016 at 06:30 (6 jaren ago)

  Ooooh, wat is het toch fijn, om een Beauty Shopaholik te zijn 🙂 🙂 🙂 ♡HEERLIJK♡

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  3 mei 2016 at 06:03 (6 jaren ago)

  Dat zijn allemaal prachtige producten die jouw favorieten de afgelopen maand waren!

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.