Mijn favoriete producten van juni

Ik zeg het geloof ik iedere maand, maar jeetje: juni is echt voorbij gevlogen! Voor ik het wist, was ik alweer toe aan mijn favorietenlijstje. Ik heb dit keer wat harder moeten wikken en wegen, want tien favoriete producten in een maand, dat vind ik gewoon te veel. Uiteindelijk zijn het er vier (stiekem vijf, hihihi!) geworden, ik laat mijn favoriete producten van juni hieronder aan je zien!

favoriete producten van juni

Mijn favoriete producten van juni:
The Ohm Collection Sun Safe zonnebrand

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat dit nieuwe zonnebrand product van The Ohm Collection in dit lijstje zou verschijnen, ik gaf hem in het artikel zelf immers al een dikke 10! Naast een goede bescherming heeft deze lotion een heerlijk smeerbare textuur die niet als een vervelend plakkerig laagje achterblijft op je huid, en een werkelijk hemelse geur. En hij is 100% natuurlijk! Dit is echt een blijvertje hoor!

favoriete producten van juni

Mijn favoriete producten van juni: Utsukusy gezichtsverzorging

Ik had al veel lovende verhalen over de producten van Utsukusy gehoord, en ik wilde dat weleens zelf ervaren. Inmiddels behoor ik tot het vaste team bloggers van dit prachtige merk, en daar ben ik natuurlijk apetrots op! Afgelopen maand kon je mijn review over het Sarcodes Reconstructive Reparative Mask en de Shashimi Moisturizing Cream. Ik kon niet kiezen welke ik het aller favorietst vond, dus zet ik ze lekker allebei in mijn lijstje πŸ™‚

favoriete producten van juni

Mijn favoriete producten van juni:
Pupa Vamp! Extreme Mascara Extra Black

Ik vertelde het in mijn review over de Pupa Vamp! Extreme Mascara Extra Black al: ik ben al aan mijn derde exemplaar bezig, zonder tussenkomst van andere merken. Ik vind deze mascara voor mijn wimpers echt perfect: ze geven meer volume en iets meer lengte. Precies wat ik zoek in een mascara, voor mij hoeft het niet al tΓ© overdreven. Binnenkort heb ik weer een afspraak voor een gezichtsbehandeling bij Mireille, dan neem ik weer een back-up mee.

favoriete producten van juni

Mijn favoriete producten van juni: Oriflame EcoBeauty

Afgelopen week liet ik je de Oriflame EcoBeauty lijn zien, de nieuwste, natuurlijke gezichtsverzorgingslijn van Oriflame. Wat een prachtige producten! Van mij mag de lijn best nog verder worden uitgebreid, en mag er ook een natuurlijke lichaamsverzorgingslijn komen. Leuk om te zien dat steeds meer merken de natuurlijke kant op gaan!

Dit waren ze, mijn favoriete producten van juni. Heb jij nog mooie dingen ontdekt afgelopen maand?

8 Comments on Mijn favoriete producten van juni

 1. Gonny
  6 juli 2016 at 10:50 (6 jaren ago)

  Mooi lijstje weer!

  Beantwoorden
 2. Utsukusy
  3 juli 2016 at 20:27 (6 jaren ago)

  Wat leuk dat we in jouw favoriete juni lijstje staan

  Beantwoorden
 3. Mira
  2 juli 2016 at 23:42 (6 jaren ago)

  Die Eco lijn van Oriflame vond ik echt geweldig!

  Beantwoorden
 4. Jacqueline
  2 juli 2016 at 19:25 (6 jaren ago)

  De Balmy oil lipgloss van Pupa. Heerlijk product. Ben wel benieuwd naar de zonnebrand. Van de utsukusy heb ik her proefpakket besteld, dus die ga ik ook nog testen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 juli 2016 at 20:35 (6 jaren ago)

   Oh leuk, ik ben benieuwd wat je er van vindt!

   Beantwoorden
 5. Astrid
  2 juli 2016 at 17:00 (6 jaren ago)

  Mooie favorieten weer! Die mascara lijkt mij ook heel fijn!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.