Mijn favoriete producten van maart

Het is vandaag 9 april, ik geloof dat ik nog nooit zo laat ben geweest met mijn ‘favorieten-van-de-maand’-artikel. Het was er door drukte een beetje bij ingeschoten, maar natuurlijk deel ik ze nog wel met jullie. Hier zijn mijn favoriete producten van maart!

Favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart: Lavera Natural Mousse Make-up

Toen ik voor het eerst kennis maakte met de Lavera Natural Mousse Make-up tijdens de bloggersborrel van SoloBioMooi, was ik echt op slag verliefd op de zachte textuur en de mooie, natuurlijke dekking. Het is echt een prachtig product, en ook nog eens van zo’n mooi natuurlijk merk. Ik vind het een echte topper!

Favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart: MAC Flamingo Park

Het gebeurt niet zo heel vaak meer dat ik in katzwijm val voor een LE collectie van MAC, maar voor Flamingo Park maakte ik een uitzondering ๐Ÿ˜‰ Dankzij lezeres Cindy kon ik alles van mijn verlanglijstje toevoegen aan mijn make-up stash, en vooral de Beautypowder, de blushes en de lipsticks zijn favorieten tijdens mijn dagelijkse make-up looks. Nu het echte lenteweer nog, ik ben er helemaal klaar voor!

favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart:
Origins Plantscription Powerful Lifting lijn

Het merk Origins stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus toen ik hier twee producten van mocht testen, was ik best een beetje heel erg blij ๐Ÿ™‚ Vooral het Origins Plantscription Overnight Mask is รฉรฉn van mijn favoriete gezichtsverzorgingsproducten van de afgelopen maanden, het doet mijn huid zรณ ontzettend veel goed. Eigenlijk is hij nu al onmisbaar in mijn huidverzorgingsroutine…

favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart: mijn nieuwe NARS make-up โ™ฅ

Nog meer nieuwe make-up in mijn verzameling: twee Beauties van NARS. De Dual Intensity Blush in de kleur Frenzy en Audacious Lipstick Natalie. Hoe moe ik ook ben of hoe slecht ik ook geslapen heb, deze twee producten maken mijn dag meteen weer een beetje beter.

favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart:
Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

De laatste in mijn rijtje favoriete producten van maart is ook een prachtig gezichtsverzorgingsproduct: de Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub. Een geheel nieuw merk in Nederland, en wat voor รฉรฉn! Dit product maakt mijn huid binnen een paar minuten glad, zacht en als nieuw. De heerlijke geur maakt het bovendien ontzettend fijn en luxe in gebruik, ik kijk altijd uit naar het moment dat ik het weer ‘mag’ gebruiken!

Dit waren mijn favoriete producten van maart. Heb jij nog nieuwe producten of merken ontdekt vorige maand?

7 Comments on Mijn favoriete producten van maart

 1. Debbie
  17 april 2016 at 16:40 (6 jaren ago)

  Dat zijn stuk voor stuk mooie producten zeg! Ben benieuwd naar de Lavera Natural Mousse Make-up. Heb ik de review nog niet van gelezen volgens mij, ga ik nog doen!

  Beantwoorden
 2. Dana
  9 april 2016 at 23:41 (6 jaren ago)

  Mooie producten heb je gekozen!

  Beantwoorden
 3. jeapiebel
  9 april 2016 at 21:15 (6 jaren ago)

  Het lijkt allemaal stuk voor stuk top producten om eens uit te proberen. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 4. Mariรซlle
  9 april 2016 at 18:09 (6 jaren ago)

  Heel leuk om te zien! En ik was toevallig net op zoek naar hoe de Nars duo heet, die staat namelijk op mijn wishlist ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 5. Annette
  9 april 2016 at 15:31 (6 jaren ago)

  Mooie producten heb je gekozen. Snap dat deze je favorieten zijn.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.