Mijn favoriete producten van maart

April is (onstuimig) begonnen, dus is het tijd voor een korte terugblik op de afgelopen maand met mijn favoriete producten van maart. De keuze was dit keer heel makkelijk, de vijf producten die je hieronder ziet, zijn stuk voor stuk echte toppers voor mij. Ben je benieuwd naar mijn Beauties onder de beautyproducten? Klik dan snel verder!

Favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart:
Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist

De Cenzaa Sweet Body Relief en Sweet Body Mist stonden al zΓ³ lang op mijn verlanglijstje, maar eindelijk staan ze dan te pronken op mijn bad- en slaapkamer! De Sweet Body Relief heeft een heerlijke, romige textuur die mijn huid verwent en verzorgt, en de geur van beide producten is zoet en warm, om op slag verliefd op te worden. Ik gebruik de producten niet iedere dag, maar bewaar ze voor luxe verwenmomentjes voor mezelf, als ik daar zin in of behoefte aan heb. Zo blijft de geur bijzonder, en ervaar ik iedere keer weer een heel speciaal, luxe gevoel.

favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart:
Neom Tranquility Gift Box

Nog meer verwennerij in dit lijstje favoriete producten van maart: de Neom Tranquility Gift Box, met daarin een luxe Bath & Shower Oil en een prachtige geurkaars. Op welk moment van de dag ik de producten ook gebruik (ik gebruik de Bath & Shower Oil zowel ’s ochtends na het douchen als ’s avonds in een lekker ontspannend bad, en de geurkaars staat menig avond op mijn bureau te branden): ze geven een heerlijke geur die zowel ontspannend als heel puur is en zorgen ervoor dat ik de drukte van de dag even kan loslaten. En dat kan ik zo af en toe prima gebruiken, jij ook?

favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart:
HEMA Soft Matt Lipbalm

Over de HEMA Soft Matt Lipbalm is de afgelopen maand ontzettend veel geschreven, en dat is volkomen terecht als je het mij vraagt. Ze brengen prettig aan, en hebben een lekker romige textuur en intense pigmentatie. De kleuren zijn lekker fel en pittig, heerlijk voor deze tijd van het jaar! De Soft Matt Lipbalms zitten sinds ik ze kocht alle drie in mijn handtas, en maakten deel uit van menig look de afgelopen weken. Ik zag op de blog van Cynthia dat ik destijds een kleur over het hoofd gezien heb, nummer 02 ga ik nog aan mijn verzameling toevoegen. Wat een heerlijke budget-topper!

Favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart:
Pupa Like a Doll Fluid Foundation

De ontdekking van een nieuwe, goede foundation vind ik altijd weer een klein feestje. Ik vind foundation het meest ‘lastige’ onderdeel van mijn make-up, want eigenlijk moet deze perfect zijn om echt mooi te zijn. En ik heb een huid die gewoon een goede, mooi dekkende foundation nodig heeft omdat ik best wat vlekjes en onzuiverheden heb. Pupa Like a Doll Fluid Foundation krijgt van mij de stempel ‘met vlag en wimpel’: dankzij de waterdunne textuur brengt hij heel makkelijk en prachtig egaal aan, en geeft een heel mooie dekking die alles bedekt wat ik bedekt wil hebben, maar toch heel natuurlijk oogt.

favoriete producten van maart

Mijn favoriete producten van maart:
Lush Pot O’Gold Shower Jelly

De laatste uit de rij van mijn favoriete producten van maart is Lush Pot O’Gold Shower Jelly. En dat is best opvallend, als je bedenkt dat ik tot een half jaar geleden eigenlijk helemaal geen fan was van de Shower Jellies van Lush. Inmiddels ben ik helemaal om, en staan er standaard drie varianten op de rand van het bad, zo kan ik iedere dag weer een weloverwogen keuze maken πŸ™‚ Ik vind Lush Pot O’Gold zo bijzonder, omdat hij verzorgender is dan de andere Shower Jellies die ik tot nu toe had, en omdat hij een heerlijk warme, zoete en een beetje kruidige geur heeft. En hij is natuurlijk prachtig om te zien!

Dit waren mijn favoriete producten van maart. Heb jij de afgelopen maand nog mooie ontdekkingen op beauty-gebied gedaan?

9 Comments on Mijn favoriete producten van maart

 1. Yvonne
  5 april 2015 at 12:42 (7 jaren ago)

  Door jouw enthousiaste reactie over Cenzaa Sweet Body mist, heb ik deze ook besteld bij de webhop van Mireille. Lekkere geur!
  Bij toeval op jouw website terechtgekomen:-)

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2015 at 12:52 (7 jaren ago)

   Leuk, ik ben benieuwd of je hem net zo lekker vindt als ik!

   Beantwoorden
 2. Tutje
  4 april 2015 at 09:03 (7 jaren ago)

  Ik zag de bui al hangen qua Hema Lipbalm. Heb van nummer 2 dus ook gelijk twee meegenomen. Waarvan eentje gelijk knapte. God straft direct…

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  2 april 2015 at 16:29 (7 jaren ago)

  Mooie en fijne producten die stuk voor stuk je favorieten zijn πŸ˜‰

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  2 april 2015 at 15:50 (7 jaren ago)

  Mooie producten! Mijn favoriete producten van maart zijn het nachtserum van Nivea cellular radiance en Paradiso, de nieuwste eeau de parfum van Roberto Cavalli.

  Beantwoorden
 5. Amy
  2 april 2015 at 12:23 (7 jaren ago)

  Mooie favorieten heb je! Ik heb deze maand niet echt veel speciale ontdekkingen gedaan, op de Foot Bath Oil van Rainpharma na dan πŸ˜€ dat is echt een topproduct

  Beantwoorden
 6. Jori
  2 april 2015 at 11:50 (7 jaren ago)

  Ik ben net ook voor de nr 2 terug gegaan,helaas uitverkocht πŸ™ Naar die Pupa ben ik toch ook wel benieuwd.

  Beantwoorden
 7. Angela
  2 april 2015 at 10:50 (7 jaren ago)

  Ziet er allemaal weer fantastisch uit!
  HEMA… klinkt super, ga ik dus gauw eens een kijkje nemen!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.