Mijn favoriete producten van november

Ja hoor, daar is hij dan: de laatste maand van 2016! Ongelofelijk hoe snel dit jaar voorbij gegaan is. Traditiegetrouw laat ik je aan het eind van het jaar mijn favorieten van het hele jaar zien, maar eerst is het nog tijd voor mijn favoriete producten van november. Het laatste ‘Favorieten van de maand’-artikel van 2016!

Mijn favoriete producten van november

Mijn favoriete producten van november: Rice Kiss Printed Stoneware

Mijn warme chocolademelk smaakte nog nooit zo lekker als dit najaar. En nee, dat komt niet alleen door de Bosschebollen-likeur die ik er sinds een paar weken regelmatig in doe 😉 Ik drink mijn ‘Hot choco’ tegenwoordig uit deze prachtige mokken uit de Rice Kiss Printed Stoneware collectie. Zo gezellig, en ze drinken ook zo lekker, de grote mokken! Vooral de mokken zijn mijn favoriet, de schaaltjes gebruik ik op dit moment iets minder.

Mijn favoriete producten van november

Pupa Red Queen Kerstcollectie

Pupa heeft zich met de Red Queen Kerstcollectie wederom overtroffen: wat een pareltjes van producten ♥ Jullie hebben hiervan nog een look van mij tegoed natuurlijk, deze zie je komende week op Beautyspots. Deze prachtige collectie mag natuurlijk niet ontbreken tussen mijn favoriete producten van november!

Mijn favoriete producten van november

Maak van de noot een deugd: koken en bakken met pepernoten

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik gek ben op pepernoten en kruidnoten. In alle soorten en maten. Toen ik het kookboekje ‘Maak van de noot een deugd’ zag, wat vol staat met recepten met pepernoten en kruidnoten, hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb al een paar recepten uitgeprobeerd, tot nu toe bevallen ze allemaal uitstekend! En mijn collega’s praten na een paar weken nog na over de Cheesecake met witte chocolade en een bodem van kruidnootjes 🙂

Mijn favoriete producten van november

Mijn roze Rice kerstboom ♥

Heb jij hem al gezien? Mijn prachtige, nieuwe, knalroze Rice kerstboom? Ik zette hem dit jaar al heel vroeg, normaal zet ik de kerstboom pas na 5 december. En daar ben ik achteraf heel blij om, hij heeft me al door menig donkere, sombere avond geholpen. En weet je? Ik denk dat ik hem in januari ook nog lekker even laat staan, met wat andere versiering er in. En als het dan in februari langzaamaan weer later donker wordt ‘s avonds, dan pas mag hij naar zolder. Of nog niet 🙂

Mijn favoriete producten van november

MAC Nutcracker Sweet Holiday collectie

Nog meer roze 🙂 De MAC Nutcracker Sweet Holiday collectie is een plaatje om te zien, het was even geleden dat ik zo warm liep voor een LE collectie van MAC. Ik bestelde er een aantal items van, die nu op mijn make-up tafel (en in mijn lipstick-tasje) staan te pronken. Echte Beauties zijn het! ♥

Dit waren mijn favoriete producten van november, ik word er gewoon blij van als ik ze zo op een rijtje zie staan. Heb jij de afgelopen maand nog mooie producten ontdekt? Of oude favorieten herontdekt?

5 Comments on Mijn favoriete producten van november

 1. Mariëlle
  5 december 2016 at 08:58 (2 jaar ago)

  Oh god, die Pupa highlighter ziet er ZO mooi uit <3 En wat leuk zo'n roze kerstboom <3

  Beantwoorden
 2. Yvonne
  4 december 2016 at 15:46 (2 jaar ago)

  Hele leuke, mooie en gezellige favorieten zie ik hier staan.

  Beantwoorden
 3. Miranda
  4 december 2016 at 08:39 (2 jaar ago)

  Wat een mooie producten van afgelopen maand.
  Ik heb zelf de nachtcrème van de nieuwe lijn van Etos gezichtsverzorging voor de droge en gevoelige huid gekocht. Hij is erg prettig in gebruik.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  3 december 2016 at 18:11 (2 jaar ago)

  Het zijn mooie producten!
  Prachtige kerstboom!

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mireille
  3 december 2016 at 14:49 (2 jaar ago)

  Mooie producten, mooie boom en je snapt natuurlijk wel dat ik bij je volgende bezoek een baksel van je wil proeven.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.