Mijn favoriete producten van september

De maand september is werkelijk waar voorbij gevlógen, voor mijn gevoel duurde hij maar 2 of 3 weken. Maar het is echt waar: oktober staat voor de deur. En dus is het tijd om jullie mijn favoriete producten van september te laten zien. Dit zijn mijn toppers van de afgelopen maand!

favoriete producten van september

Mijn favoriete producten van september:
de Pupa Soft & Wild Herfstlook

Met stip op één in mijn rijtje favoriete producten van september staat de Pupa Soft & Wild Herfstlook. Het is alweer even geleden dat ik zo’n mooie make-up collectie zag, en ik ben dan ook heel blij met alle items uit deze collectie. De verpakking is natuurlijk prachtig, maar ook de kwaliteit en kleuren van de producten zijn geweldig. Ik gebruik de blush eigenlijk iedere dag, maar ook de oogschaduws komen minimaal 2 of 3 keer per week voorbij in mijn make-up look.

favoriete producten van september

Mijn favoriete producten van september:
Amanprana ORAC Botanico-mix

De Amanprana ORAC Botanico-mix is misschien geen product wat je zou verwachten in mijn rijtje favorieten. Toch mocht hij voor mij niet ontbreken, ten eerste vanwege zijn heerlijke, kruidige smaak en veelzijdigheid. Maar ook omdat deze bijzondere mix bijdraagt aan een gezond lichaam en een stralend uiterlijk. Lekker eten, en ondertussen werken aan je gezondheid en schoonheid: kan het nog makkelijker?

favoriete producten van september

Mijn favoriete producten van september: Lush Cup O’Coffee

Lush Cup O’Coffee is één van de nieuwe Lush Oxford Street producten van Lush, en echt een topper wat mij betreft. Dit scrubmasker maakt mijn huid in tien minuten tijd zacht, glad en geeft haar een mooie glow. Ik gebruik dit masker ’s ochtends onder de douche, daardoor past het ook prima in een druk schema.

favoriete producten van september

Mijn favoriete producten van september: Dermalogica skincare

Ik maakte afgelopen maand kennis met de producten van Dermalogica, ik kreeg van Mireille een aantal travelsize producten om te testen. Ik was al heel snel erg onder de indruk van de werking van de producten, wat een mooi merk! Vooral over de Precleanse en Daily Microfoliant ben ik erg te spreken, hier ga ik zeker nog eens de fullsize producten van kopen.

Wat waren jouw favoriete producten van de maand september? Heb je nog leuke ontdekkingen gedaan op Beauty-gebied?

6 Comments on Mijn favoriete producten van september

 1. Mariska
  3 oktober 2015 at 13:15 (7 jaren ago)

  Cup of Coffee vind ik inderdaad ook echt een topper, lekkerder dan Mask of Magnaminty vooral omdat deze niet indroogt bij me. Ik houd nooit zo van dat strakke ingedroogde gevoel en dat geeft deze dus niet.

  Beantwoorden
 2. Annette
  30 september 2015 at 15:23 (7 jaren ago)

  Mooie producten heb je weer gekozen. Fijn lijstje.

  Beantwoorden
 3. mireille
  30 september 2015 at 07:39 (7 jaren ago)

  Echt een topcollectie ja Soft & Wild van Pupa. En tja Dermalogica behoort al jaren tot mijn favorieten. De Daily Microfoliant is niet meet weg te denken uit mijn huidverzorgings programma.

  Beantwoorden
 4. Mieke
  30 september 2015 at 07:09 (7 jaren ago)

  Mooie lijst met favorieten Natasja! Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar het Lush product en de kruidenmix! Zal je artikel erover even lezen!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  30 september 2015 at 06:51 (7 jaren ago)

  Mooie toppers van deze maand!
  Mijn favoriete product is de Love Nature Face Cream Chamomile Dagcrème van Oriflame, heerlijk zacht voor deze nazomer periode maar ook voor de herfst heb ik weet een nieuw potje klaar staan.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  30 september 2015 at 06:44 (7 jaren ago)

  Ik kan goed begrijpen dat de make-up producten op de eerste foto je favorieten zijn 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.