Mijn favoriete zomerproducten van 2013

Nu we, naar het lijkt, van de ene op de andere dag in het najaar beland zijn en er daarmee een einde is gekomen aan een lange periode van mooi zomerweer, leek het mij een leuk idee om jullie mijn favoriete producten van afgelopen zomer te laten zien. En gelukkig: sommige producten kun je ook ná de zomer nog naar hartelust gebruiken…

Harmonie Voetbalsem

Harmonie Voetbalsem

Ik geloof niet dat ik ooit een zomer zulke mooie, zachte voeten heb gehad als deze zomer. En dat allemaal door Harmonie Voetbalsem. Een balsem vol natuurlijke, en waardevolle ingrediënten die mijn voeten voedden en verzorgden, en ervoor zorgden dat het eelt tot een minimum beperkt werd. Nu mijn voeten al snel weer in dichte schoenen zullen verdwijnen als het weer zich zo voortzet, ga ik toch proberen om te blijven smeren, en mijn voeten blij te blijven maken. Want ook tegen vermoeide voeten werkt deze voetbalsem uitstekend.

RS Natural Cosmetics Luscious body smoothie

RS Natural Cosmetics luscious body smoothie

Deze luscious body smoothie van RS Natural Cosmetics mag niet ontbreken in dit favorieten-lijstje. Deze zachte lotion was heerlijk na een lange, warme zomerdag en hield mijn huid de hele zomer zacht en soepel, zelfs als ze iets te veel zon had gezien. De fris-kruidige geur was heerlijk in de zomer, maar zoals ik al in mijn review zei, past deze geur ook prima in het najaar en de winter, en ook qua verzorgende werking is de luscious body smoothie niet aan seizoenen gebonden. Hij blijft dus lekker op zijn vaste plekje op de badkamer staan!

Kneipp Natuurlijk Zacht crème douche

Kneipp Natuurlijk Zacht crème douche

Ik wissel best vaak af qua doucheproducten, maar toen deze Kneipp crème douche met vijgenmelk en arganolie eenmaal zijn intrede had gedaan op de badkamer, heb ik mijn andere producten een tijdje danig verwaarloosd, tot deze leeg was… Ik werd op slag verliefd op de bijzondere, zachte, licht fruitige geur. De douchecrème zit boordevol verzorgende ingrediënten, die mijn huid ook na een warme zomerdag intens zacht maakte. En… er is goed nieuws! Afgelopen zaterdag ontdekte ik bij het Kruidvat Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème, in dezelfde twee heerlijke geuren als de bad- en doucheproducten. Drie keer raden wat er momenteel bij mij op de badkamer staat…

SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel

SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel

Wat een fantastisch product is de SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel! Boordevol Aloë Vera en andere verzorgende ingrediënten als amandelolie, hyaluronzuur, mangoboter en vitamine C en E, zorgde deze hydraterende gel (die ik als een serum gebruik) ervoor dat mijn huid gladder en egaler werd, en intensief werd gehydrateerd. Na een mooie zomerdag werkte de gel licht verkoelend, en als mijn huid toch een ietsiepietsie verbrand was, kalmeerde de SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel deze. Echt een topper!

Sigma Resort Palette

Sigma Resort palette

Er is geen make-up product wat ik de afgelopen maanden zo vaak heb gebruikt als het Sigma Resort palette. Met dit enorm veelzijdige palette maakte ik veel verschillende looks. De kwaliteit van de oogschaduws en de andere producten uit het palette is ontzettend goed, en de houdbaarheid bleek ook bij temperaturen boven de 30 graden uitstekend. Dit was mijn eerste kennismaking met het merk Sigma, en ik ben direct fan! Het volgende Limited Edition palette is onderweg as we speak, uiteraard laat ik je daar binnenkort meer van zien!

Biodermal Transparante Zonnespray spf 30

Biodermal Transparante zonnespray SPF 30

In een favorieten-artikel over de zomer mag een favoriet zonbeschermingsproduct uiteraard niet ontbreken. Bij mij was dat de Biodermal Transparante zonnespray SPF 30, een hele lichte, niet vette spray die mij uitstekend beschermde tegen de zon. De spray brengt makkelijk aan, trekt snel in en “verstopt” mijn huid niet. Me like! Tot volgend jaar, fijne zonnespray, dan zien we elkaar zeker weer terug!

Zitten er ook favorieten van jou tussen? Wat was jou favoriete product van deze mooie zomer?

10 Comments on Mijn favoriete zomerproducten van 2013

 1. Wendy
  12 september 2013 at 21:54 (9 jaren ago)

  Leuke producten. Kneipp vond ik ook heerlijk 🙂

  Beantwoorden
 2. Rieneke Steeghs
  11 september 2013 at 13:52 (9 jaren ago)

  Wat een prachtige favorietenlijst Natasja en wat ben ik trots dat de Bedouin Beauty luscious body smoothie erbij staat, dank je wel!

  Lieve groetjes,
  Rieneke

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  10 september 2013 at 21:33 (9 jaren ago)

  Van Harmonie gebruik ik sinds een maand de dagcreme voor de gevoelige huid en mijn huid is echt zichtbaar tot rust gekomen. Een aanrader wat mij betreft, ik word er blij van!

  Wat voor mij verder een favoriet product van deze zomer is, is de zomergeur van Calvin Clein: CK One Summer (voor mannen en vrouwen, maar ik gebruik hem lekker zelf!). Heerlijk fris en van het flesje zelf word ik al vrolijk van.

  Beantwoorden
 4. Kim
  10 september 2013 at 20:08 (9 jaren ago)

  Mijn favoriete zomerproducten:
  – De Protectyl Vegetal aftersun van Yves Rocher. Die geur.. alsof je op een tropisch eiland zit.
  – De Tea Tree Toner van Lush, heerlijk verfrissend tussendoor als het warm is.
  – Alle kokosproducten van The Body Shop.

  Beantwoorden
 5. Wojis
  10 september 2013 at 16:08 (9 jaren ago)

  Mooi palette, leuke producten.

  Beantwoorden
 6. Esmée
  10 september 2013 at 13:35 (9 jaren ago)

  Ik vind je palette erg mooi! x

  Beantwoorden
 7. Vera
  10 september 2013 at 08:52 (9 jaren ago)

  De RS smoothie is ook één van mijn favorieten, naar de voetbalsem van Harmonie ben ik nog steeds erg benieuwd!

  Beantwoorden
 8. Jolanda
  10 september 2013 at 08:49 (9 jaren ago)

  Die body smoothie heb ik pas sinds kort, maar dat is nu al een favoriet.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.