Mijn favorieten uit de Tante Betsy Zomercollectie 2018

De complete Tante Betsy Zomercollectie is al even verkrijgbaar. En dacht ik in april nog: wat komt de High Summer collectie al vroeg uit, bleek hij precies op tijd te zijn. Vlak daarna begon de zomer namelijk al, nog vóór het voorjaar goed en wel begonnen was. Het leek me wel leuk om vandaag mijn favoriete items uit de Tante Betsy Zomercollectie 2018 met jullie te delen. Dit zijn de jurkjes die ik het állerleukst vind!

Tante Betsy ZomercollectieTante Betsy Zomercollectie 2018: de allerleukste!

Mijn áller favorietste jurkje uit de Tante Betsy Zomercollectie 2018 is met stip (letterlijk en figuurlijk) Dress Lynn Circles. Een jurkje wat een beetje moest wennen bij veel dames, maar waar ik op slag verliefd op was. En later haalde ze de ‘trage start’ ruimschoots in, want veel dames hebben haar in hun hart gesloten. Het is een jurkje van een wat dikkere stof, waardoor ik haar de afgelopen weken niet heb kunnen dragen. Ik kijk echt uit naar het moment dat ze weer de kast uit kan, wat een geweldig model is dit toch! Maar gelukkig kun je dit jurkje in het najaar ook nog prima dragen, desnoods met een vestje erover. Zoals je in het artikel ook kunt lezen, valt Dress Lynn een maat groter, je moet haar dus een maat kleiner nemen dan je gebruikelijke maat.

Tante Betsy ZomercollectieSkirt Paris Checks

Deze zomer heeft Tante Betsy voor het eerst een wat langere rok in de collectie: Skirt Paris Checks. Een echt retro model, zowel de zwierige rok als de print zorgen hiervoor. Een rok die je wat mij betreft écht even moet passen, ook al heb je misschien je twijfels erbij. Ik draag haar hier op de foto met het bijpassende shirt, maar ze combineert ook super leuk met de mouwloze effen Cross Tops. Een heerlijke outfit voor de wat warmere dagen!

Tante Betsy ZomercollectieDress Summer Cross Daisy

Zoals ik hierboven al vertelde, kwam het laatste deel van de Tante Betsy Zomercollectie 2018, de High Summer collectie precies op tijd. Wat heb ik de mouwloze jurkjes al veel gedragen de afgelopen weken! De streepjesjurkjes zijn super leuk, maar mijn favoriet is toch wel Dress Summer Cross Daisy, met de schattige bloempotjes-print ♥ Op de foto droeg ik haar nog in combinatie met een vestje en een panty, maar die konden al snel daarna uit hoor!

Tante Betsy ZomercollectieDress Joyce du Deer

Op de dag dat Dress Joyce du Deer op de foto mocht, was het voorjaar nog héél ver te zoeken. Ik geloof dat we een gevoelstemperatuur van -20 hadden die dag, vandaar dat de foto’s binnen zijn gemaakt. Dress Joyce du Deer is een jurkje uit de Tante Betsy Zomercollectie wat ik meteen super leuk vond, maar waarover ik twijfelde of het model wat voor mij was. Gelukkig bleek dat laatste wel het geval, en wat was ik daar blij mee! Ik vind dit echt het schattigste jurkje uit de zomer collectie, ze hangt in twee kleuren in mijn kast 🙂

Tante Betsy ZomercollectieBlouse en Skirt Daisy Black

In de Zomercollectie vind je natuurlijk ook weer veel rokjes, shirts en blouses. Blouse en Skirt Daisy Black vind ik denk ik wel de leukste die in mijn kast hangen. Gemaakt van dezelfde soepele stof als de mouwloze jurkjes, maar net even iets anders door de blouse. En met een panty en een vestje gecombineerd, kun je deze natuurlijk ook nog ver in het najaar door dragen.

Tante Betsy Zomercollectie Dress Sporty

Dress Sporty is net als Dress Lynn een jurkje uit de eerste levering van de zomercollectie, die in februari al uitkwam. Inmiddels hangt ze in drie kleuren in mijn kast, dat zegt denk ik wel genoeg 🙂 Ook dit jurkje is gemaakt van een wat dikkere stof, waardoor ze met het warme weer van de afgelopen weken in de kast is gebleven. Ik kijk echt uit naar wat koelere dagen!

Dit waren ze dan, mijn favoriete items uit de Tante Betsy Zomercollectie van dit jaar. Zitten er ook favorieten van jou tussen? Of heb jij misschien wel heel andere favorieten? Ik ben benieuwd!

7 Comments on Mijn favorieten uit de Tante Betsy Zomercollectie 2018

 1. Corine
  20 juni 2018 at 10:09 (10 maanden ago)

  Prachtige collectie weer, leuke foto’s. Leuk om te zien ook en ik heb dus precies het andere gedeelte van de collectie aangeschaft

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  20 juni 2018 at 08:56 (10 maanden ago)

  Prachtige items heb je. Ik vind de vestjes geweldig evenals de doorknoopjurken. Maar dress dress lynn cirkels staat nog op mijn lijstje.

  Beantwoorden
 3. Ellen
  20 juni 2018 at 08:47 (10 maanden ago)

  Leuk om ze weer allemaal de revu te zien passeren.

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  20 juni 2018 at 07:41 (10 maanden ago)

  Ja, de Skirt Paris Checks natuurlijk! Ik heb laatst een jurk van Mango gekocht die ook deze lengte heeft en ik vind het ZO mooi en vrouwelijk staan.

  Beantwoorden
 5. Cindy
  20 juni 2018 at 07:17 (10 maanden ago)

  Die blauwe rok!
  Eindelijk iets langer, in vind Tante Betsy vaak nét te kort voor mij (vooral voor mijn knieën )
  Straks maar eens op de website kijken.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  20 juni 2018 at 06:12 (10 maanden ago)

  Jij hebt prachtige items van de SS18 collectie van Tante Betsy

  Een fijne dag

  Beantwoorden
 7. Marije
  20 juni 2018 at 06:11 (10 maanden ago)

  Ik vind die langere rok en het laatste sportieve jurkje erg leuk

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.