Mijn favorieten van december

Gisteren zagen jullie mijn favorieten van het hele jaar 2013, maar natuurlijk laat ik jullie ook nog mijn favoriete producten van december zien. Ik ben benieuwd of er ook favorieten van jullie tussen zitten!

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil

Ik schreef het in het betreffende artikel al, het Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil is voor mij het Oogpotlood der oogpotloden. Het brengt heerlijk zacht en makkelijk aan, en heeft een uitstekende houdbaarheid. Inmiddels heb ik vier verschillende kleuren in mijn bezit, maar ik denk dat daar nog wel wat kleuren bij gaan komen in 2014. Het is geen goedkoop Eye Pencil, maar ik vind het zijn geld dubbel en dwars waard.

Sigma Dry ‘n Shape

Sigma Dry ‘n Shape

De Sigma Dry ‘n Shape is echt een uitkomst voor het drogen van je kwasten. Je hoeft niet langer een hele dag te wachten tot je schone kwasten droog zijn: binnen 4 à 5 uur zijn mijn make-up kwasten droog, zacht én mooi in vorm. Ik vind het een uitvinding!

Lush Sandy Santa

Lush Sandy Santa

Ik ben sowieso al fan van de scrubs van Lush, maar deze (vernieuwde) Lush Sandy Santa heeft een beetje meer: hij verzorgt mijn huid heerlijk en goed tijdens het scrubben. Online is hij inmiddels helemaal uitverkocht, maar misschien dat je er in één van de Lush winkels nog eentje (met korting) kunt kopen. Ik heb in ieder geval voor een back-up gezorgd, en als die op is, duurt het gelukkig nog maar een maandje of 8 tot de nieuwe Kerst-collectie van Lush in de winkels ligt, hihihi!

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Na een lange zoektocht heb ik mijn perfecte lipgloss gevonden: de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Sinds ik deze gebruik, zijn mijn lippen heerlijk zacht, zonder velletjes of ruwe plekjes. Ik gebruik hem iedere dag, of ik nu naar mijn werk ga, met Benthe ga wandelen in de kou, of gewoon achter mijn laptop zit. Hij geeft een mooie, niet te overdreven glans en blijft ook na een paar koppen koffie prima zitten. Deze mag zeker niet in dit lijstje van mijn favorieten van december ontbreken!

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Jullie zagen hem al voorbij komen bij mijn Toppers van 2013, maar dit product heeft zoveel goeds gedaan voor mijn huid, dat hij ook in dit artikel een plaatsje verdient: de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Gisteren heb ik een flacon van 200 ml binnen gekregen, ik kan dus even vooruit.

Wat vind je van mijn favorieten van december? Zitten er ook favoriete producten van jou tussen?

3 Comments on Mijn favorieten van december

 1. Miranda Aerts
  2 januari 2014 at 09:41 (7 jaar ago)

  Ik heb ze geen van allen in m’n beautycase, maar ik heb wel een oogje op het oogpotlood 😉

  Beantwoorden
 2. Amy
  1 januari 2014 at 19:16 (7 jaar ago)

  de sigma dry ‘n shape klinkt goed.! xx

  Beantwoorden
 3. Wojis
  1 januari 2014 at 18:45 (7 jaar ago)

  Oh ja hoor, Sigma Dry ‘n Shape en de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector zijn bij mij nog steeds favoriet. Super de luxe favorieten heb je hoor, heerlijke verwennerij.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.