Mijn favorieten van februari

Februari was maar een korte maand en is dan ook voorbij gevlogen. Vandaag, op de eerste dag van maart, laat ik jullie mijn drie favorieten van februari zien. De keuze was weer snel gemaakt, dit zijn mijn drie toppers van februari:

favorieten van februari

Favorieten van februari: Deborah Lippmann Break 4 Love

Deze prachtige nagellak wordt zeker weten één van mijn meest gedragen kleurtjes van dit voorjaar. Ik heb natuurlijk veel nagellak, maar deze behoort echt tot de toppers, ik vind het een prachtige kleur. Als ik ernaar kijk, word ik vrolijk en denk ik aan zon, warmte en blijheid. De kwaliteit is bovendien uitstekend, zoals ik gewend ben van Deborah Lippmann nagellak. Deborah Lippmann Break 4 Love is dan ook met stip één van mijn favorieten van februari.

Favorieten van februari

Favorieten van februari: Oriflame Perfect Fusion foundation

Sinds ik kennis maakte met de Oriflame Perfect Fusion foundation, heb ik geen andere foundation meer gebruikt. Hij heeft een prettige, lichte textuur die zich heel eenvoudig laat verdelen, en waardoor ik nauwelijks voel dat ik foundation draag. Desondanks heeft hij een uitstekende dekking en verbergt eventuele pukkeltjes en oneffenheden perfect, en blijft dat doen gedurende de dag. Tel daar nog de SPF 25 bij op, en je snapt waarom dit product één van mijn favorieten van afgelopen maand is.

Favorieten van februari

Favorieten van februari: milk_shake conditioning whipped cream

Een leave-in conditioner die mijn haar zacht maakt, verzorgt, hydrateert, beschermt en bovenal ook nog eens goddelijk ruikt: meet the milk_shake conditioning whipped cream. Eigenlijk hoef je dit product alleen maar te ruiken, en dan snap je meteen waarom hij hier in dit artikel thuishoort. Het was mijn eerste kennismaking met het merk milk_shake, maar vast niet de laatste; ik ga zeker meer producten van dit merk proberen

Heb jij deze maand nog mooie, nieuwe top-producten ontdekt? Wil je ze met me delen?

3 Comments on Mijn favorieten van februari

 1. Dana
  2 maart 2014 at 00:51 (8 jaren ago)

  Nagellak van Deborah Lippmann, die behoord zeker tot de favorieten, hij is echt prachtig!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  1 maart 2014 at 19:57 (8 jaren ago)

  Mooie producten, jouw favorieten! Ik heb een (voor mij) nieuwe parfum ontdekt: Midnight Rose van Lancome.
  Hij neigt naar de geur van Blasé, een eau de toilette van 25 jaar geleden, maar dan de rijke, verfijnde variant ☆.

  Beantwoorden
 3. Esmée
  1 maart 2014 at 16:44 (8 jaren ago)

  Wat een leuke favorieten! Het lakje vind ik erg mooi. x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.