Mijn favorieten van januari

Kiekeboe, daar is februari! Februari voelt voor mij altijd een beetje als het begin van het voorjaar, hoewel het natuurlijk eigenlijk nog winter is. Maar je merkt dat de zon al meer kracht krijgt, en heel af en toe hebben we in februari opeens een “voelt als voorjaar”-dag, ik kijk er nu al naar uit! Vandaag laat ik je mijn favoriete producten van januari zien. Tot nu toe liet ik altijd vijf favoriete producten van de maand zien, vanaf nu zijn dat er nog maar drie. Dit omdat ik vind, dat een product echt met kop en schouders boven de rest moet uitsteken om Favoriet van de maand te worden. Kijk je mee?

Favorieten van januari

Favorieten van januari: Sigma Enlight Warm Neutrals oogschaduwpalette

Met Kerst kreeg ik een aantal producten van de Sigma Enlight collectie, ik liet je in dit artikel de mooie producten en swatches zien. Het Warm Neutrals oogschaduwpalette uit deze collectie heb ik de afgelopen maand heel vaak gebruikt, voor verschillende looks. Ik vind het een ontzettend fijn en veelzijdig palette, en uitstekend geschikt voor dagelijkse looks tijdens werkdagen. Hij staat dan ook met recht tussen mijn favorieten van januari.

Favorieten van januari

Favorieten van januari: Clinique all about eyes

De Clinique all about eyes oogcrรจme is een product wat qua textuur tussen een crรจme en een gel in zit. Hij is ontzettend prettig in gebruik, ook onder make-up, en maakt de huid rondom mijn ogen soepel en zacht. Ook zijn mijn wallen minder geworden sinds ik dit product gebruik, en dat maakt dat ik een frissere blik heb gekregen. Ik ben inmiddels bezig aan mijn tweede samplepotje, maar ik denk dat ik hierna een fullsize verpakking aanschaf. Toppertje!

Favorieten van januari

Favorieten van januari: Lush Prince Charming showergel

De Lush Valentijnscollectie van dit jaar bevat veel nieuwe producten, waaronder een showergel met een compleet nieuwe geur. Zoals ik in mijn review al aangaf, vind ik het een “Girly showergel voor volwassenen”: lekker zoet, maar met een warme en licht kruidige ondertoon. Inmiddels heb ik een tweede flesje gekocht, zodat ik voorlopig niet zonder kom te zitten. En daarna ga ik gewoon heel hard hopen dat hij volgen jaar weer terugkomt in de Valentijnscollectie van 2015 ๐Ÿ˜‰

Heb jij in januari nog nieuwe favoriete verzorgingsproducten en/of cosmetica ontdekt?

5 Comments on Mijn favorieten van januari

 1. irene niec
  2 februari 2014 at 16:57 (8 jaren ago)

  Mijn favoriet is de Prince Charming Showergel, ik hoop dat hij er nog is, want ik heb hem nog steeds niet gekocht.

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 februari 2014 at 21:40 (8 jaren ago)

   Ik las op de Facebook pagina van Lush Nederland dat er morgen weer nieuwe voorraad binnen komt ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 2. Esmรฉe
  1 februari 2014 at 18:23 (8 jaren ago)

  Mooie favorieten, die Prince Charming is heerlijk, al moest ik er wel even aan wennen! x

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  1 februari 2014 at 17:48 (8 jaren ago)

  Het palette is heel mooi, Sigma maakt hele mooie producten.
  Mijn ontdekking van januari waar ik heel blij van werd, is de luchtige body creme van Nivea, een heerlijk zacht product in mijn favoriete geur!

  Beantwoorden
 4. Vera
  1 februari 2014 at 17:36 (8 jaren ago)

  All About Eyes is inderdaad erg lekker!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.