Mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine: bijna volledig natuurlijk

Vandaag heb ik een artikel voor jullie wat ik volgens mij nog niet eerder heb geschreven. Ik laat jullie mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine zien. Natuurlijk zien jullie vaak artikelen over gezichtsverzorgingsproducten die ik getest heb, maar ik heb nog niet eerder mijn hele verzorgingsroutine laten zien. Die op dit moment ook nog eens bijna volledig natuurlijk is!

Mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine

Mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine

Om jullie mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine te laten zien, heb ik alles op mijn badkamerplankje gezet. Het meeste van deze producten staat hier normaal ook, een paar staan op een andere plek op de badkamer. En normaal gesproken staan er nog de nodige producten bij, zoals mijn deodorant, stylingproduct en andere producten. Maar dan werd het een beetje onoverzichtelijk op de foto 😉

Mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine

Gezichtsreiniging

Qua reiniging heb ik eigenlijk al heel lang dezelfde routine, sinds een paar maanden is daar nog een product bij gekomen. ’s Ochtends onder de douche gebruik ik Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser van Wat Maakt Je Mooi. Deze gebruik ik letterlijk al jaren. Ik vind het een hele fijne reiniger, die mijn huid grondig schoonmaakt zonder haar uit te drogen. En wil je je huid een extra grondige reiniging geven, dan laat je de Cleanser na het aanbrengen gewoon een paar minuutjes op je huid inwerken, als een soort masker.

’s Avonds verwijder ik mijn make-up met de 100% Pure Amandelolie van De Tuinen. Ook deze gebruik ik al heel lang, ik vind het een uitstekende en prettige manier om mijn make-up te verwijderen. Sinds een paar maanden gebruik ik daarna de Solid Face Cleanser van Balade en Provence, waar ik in januari een review over schreef.

Na het reinigen van mijn huid gebruik ik een toner, momenteel gebruik ik afwisselend de toners van Cenzaa en Esse Organic Skincare.

Gezichtscrèmes en serums

Op dit moment ben ik de dag- en nachtcrème en het serum uit de Lavera My Age lijn aan het testen. Ik ga er natuurlijk een apart artikel over schrijven, maar ik kan alvast verklappen dat de producten me ontzettend goed bevallen ♥ Maar eigenlijk had ik niet anders verwacht, want Lavera is gewoon een prachtig, natuurlijk merk.

Mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine

Als ik geen gezichtsverzorging aan het testen ben, gebruik ik de Purely Ageless Day en Night Cream van Sukin. Deze mocht ik een jaar of twee geleden reviewen op Beautyspots, en sindsdien ben ik deze blijven gebruiken tussen het testen van andere merken door. Daarnaast staat een 100% biologische Cactusvijgolie, waar mijn huid zeker in de wintermaanden ontzettend gelukkig van wordt ♥

De oogcrème die ik momenteel gebruik, is de Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream waar ik onlangs een review over schreef. Hij is bijna op, maar ik ga hier absoluut een nieuwe tube van bestellen.

Puntjes op de i

Mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine is al behoorlijk perfect, vind ik zelf 🙂 Maar om de puntjes op de i te zetten, gebruik ik regelmatig het Beauty Sleep masker van Lush. Hier schreef ik nog maar onlangs een review over. Het geeft mijn huid vooral hydratatie en verzorging, en dat kan ze vooral in de wintermaanden heel goed gebruiken!

Vonden jullie het leuk om mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine te zien? Zitten er misschien producten tussen die jij zelf ook gebruikt of weleens gebruikt hebt?

4 Comments on Mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine: bijna volledig natuurlijk

 1. Dagmar
  27 februari 2021 at 11:42 (1 jaar ago)

  Leuk om zo mee te kijken. Ik gebruik verschillende producten van Annemarie Borlind en ben er super tevreden mee! Toch kende ik juist deze oogcreme die jij gebruikt nog niet. Dus nu maar besteld!!!

  Beantwoorden
 2. Donna
  25 februari 2021 at 12:54 (1 jaar ago)

  Leuk om te lezen.
  Welk huidtype heb je? Ik gebruik de balm van cliniqeu om make-up te verwijderen maar deze is vrij prijzig. Ik ga de amandelolie eens proberen, maar hoe gebruik je deze?

  Beantwoorden
 3. Martine V
  25 februari 2021 at 09:36 (1 jaar ago)

  Leuk dat we even mogen meekijken! Ik ben verzot op de Sukin creme en gebruik de nachtcrème sinds jouw review elke avond. Ook hun serum heb ik een paar keer aangeschaft, maar is nu helaas niet meer via Holland& Barret te krijgen.Beetje jammer vind ik dat in hun dagcrème geen SPF zit. Daarom gebruik ik die eigenlijk nauwelijks meer. Terwijl het wel een hele fijn crème is.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.