Mijn kerstlook met de Pupa Rock & Rose collectie

In dit persbericht liet ik jullie al de prachtige Pupa Rock & Rose collectie zien. Een collectie met feestelijke make-up producten in een werkelijk schitterend jasje ♥ Vandaag laat ik jullie in een video zien hoe ik hiermee een Kerstlook maak. Ik heb bewust gekozen voor een niet al te ingewikkelde make-up look, omdat iedereen het met de Kerstdagen toch al druk genoeg heeft. Maar ook met een makkelijk aan te brengen look kun je er heel feestelijk uitzien!

Pupa Rock & Rose collectiePupa Rock & Rose collectie

Zoals je zo in de video ook ‘live’ kunt zien: de verpakkingen van de Pupa Rock & Rose collectie zijn echt plaatjes om te zien. Nu is Pupa daar altijd wel heel sterk in, maar ik vind dit wel รฉรฉn van de mooiste verpakkingen ooit. De roos die erop zit, is echt van stof gemaakt, en dat geeft het toch wel een heel speciaal effect.

Pupa Rock & Rose collectie Pupa Rock & Rose collectieDe highlighter uit de Pupa Rock & Rose collectie is er eentje zoals ik ze graag zie: een prachtige witgouden kleur die eigenlijk bij alle huidskleuren goed matcht.

Pupa Rock & Rose collectieEn ook de oogschaduws zitten in hetzelfde (kleinere) prachtige doosje. Echt een aanwinst op je make-up tafel als je het mij vraagt! De oogschaduw is verkrijgbaar in de kleuren 001 Audicious Gold, 002 Irriverent Bronze en 003 Black Vibes. In de video gebruik ik de eerste twee kleuren.

Hierboven laat ik je eerst nog de swatches zien. Op de eerste foto zie je links de twee oogschaduwkleuren, en rechts de highlighter. Op de tweede foto zie je de Metalmatt Lip Fluid in de kleuren 002 True Ruby en 003 Rebel Burgundy. In de video gebruik ik True Ruby, deze kleur staat mij het mooist.

Nou genoeg gekletst, tijd om de video te laten zien. Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt, veel kijkplezier!

Verkrijgbaarheid

Alle producten van de Pupa Rock & Rose collectie zijn onder andere verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Andere verkooppunten vind je via deze link. Ik heb een aantal producten in dit artikel ontvangen voor een review.

 

8 Comments on Mijn kerstlook met de Pupa Rock & Rose collectie

 1. Mariska
  26 november 2018 at 19:45 (4 jaren ago)

  Dat ziet er wel heel erg mooi uit en vooral ook erg chique.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  26 november 2018 at 14:36 (4 jaren ago)

  Prachtige look en mooie producten

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Evelien
  25 november 2018 at 22:29 (4 jaren ago)

  Oh wauw, die verpakkingen!! Prachtig! Die highlighter lijkt me ook heel mooi. Je look is erg mooi, je hebt alle producten zo aangebracht dat ze er echt uitspringen <3

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  25 november 2018 at 18:41 (4 jaren ago)

  Je hebt er een mooie look mee gemaakt ๐Ÿ™‚
  De verpakkingen van deze LE collectie zijn helemaal jouw stijl!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  25 november 2018 at 13:34 (4 jaren ago)

  Super leuke video Natasja……en het staat je goed.
  Fijne zondag xox

  Beantwoorden
 6. Wendy
  25 november 2018 at 08:21 (4 jaren ago)

  De kleuren zien er inderdaad nog mooier uit. Ik vind ze zo mooi. Veel plezier ermee.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.