Mijn meest kleurrijke Tante Betsy outfit ooit! ♥

Gedurende de afgelopen twee jaar hebben jullie al heel wat kleurrijke outfits van mij voorbij zien komen hier op Beautyspots. Of nou ja, gedurende de tijd werden ze steeds kleurrijker. Vandaag deel ik mijn (denk ik) meest kleurrijke Tante Betsy outfit ooit, in rood, roze en oranje!

kleurrijke Tante Betsy outfitMijn meest kleurrijke Tante Betsy outfit ♥

Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn meest kleurrijke Tante Betsy outfit ooit uit de eerste levering van dit najaar komt. Echt, zoveel mooie, vrolijke kleurtjes zitten daar tussen! ♥ Deze outfit heeft als basis Skirt Zipper Gardenia Orange. Skirt Zipper was afgelopen zomer een nieuw model rokje, en is deze winter gelukkig weer terug!

kleurrijke Tante Betsy outfitSkirt Zipper is gemaakt van een heerijke stretch tricot stof, een soort dunne joggingstof is het. Aan de bovenkant heeft het rokje een elastische tailleband met een striklint, en aan de voorkant een zakje met een rits, de Zipper. Het rokje valt vrij recht, niet zoals de bekende rokjes van Tante in een A-lijn. Daardoor heeft Skirt Zipper een wat sportievere uitstraling vind ik. Skirt Zipper valt goed op maat, ik draag haar in mijn eigen maat XL.

Ik combineer Skirt Zipper Gardenia hier met Shirt Romy Solid Jersey Pink. Een effen shirt met lange mouwen, een V-hals en rimpeltjes bij de buste. Ik vind het een heel leuk model! Shirt Romy valt wat aansluitend, en lijkt iets minder stretch te hebben dan de andere shirts van Tante. Dat is even wennen als je haar voor het eerst aantrekt. Maar naarmate je haar een tijdje aan hebt en/of een keer gewassen hebt, valt ze wat soepeler. Ook Shirt Romy draag ik in mijn eigen maat XL.

kleurrijke Tante Betsy outfitRoze, oranje… én rood!

Alsof deze kleurrijke Tante Betsy outfit al niet vrolijk genoeg was, combineer ik er ook de Sporty Jacket Solid AW18 Red heel graag bij. Deze is ook zó geweldig! Ik noem de Sporty Jacket inmiddels ook wel een toverbal, ze is met zo ontzettend veel items te combineren! En nee, dat hoeven niet per definitie roze of rode items te zijn 🙂

kleurrijke Tante Betsy outfitKijk dan, hoe geweldig die roze-witte streep op de armen en langs de boorden ♥ Ik draag de Sporty Jacket nu als jasje als ik met Benthe naar het bos ga, en straks als het kouder wordt gewoon als vest. Ze draagt heerlijk comfortabel en valt op maat, ik draag haar in mijn eigen vestjes-maat XXL.

kleurrijke Tante Betsy outfitEn nog een bijna dezelfde foto als hiervoor, omdat Benthe hier zo lief kijkt ♥

kleurrijke Tante Betsy outfitOf in het lang?

Maar… Ook de Long Hoodie Red staat hier natuurlijk super leuk bij. Met in de capuchon dezelfde stof als het rokje (maar dan in het rood).

kleurrijke Tante Betsy outfitDit staat er natuurlijk ook super leuk bij, dit geeft de outfit een wat meer ‘comfy’ look. Maar eigenlijk draagt alles van Tante Betsy heerlijk comfortabel. Met de kleding van Tante Betsy heb ik werkelijk nog nooit gehad dat ik ‘s avonds thuiskwam uit mijn werk, en dat ik eigenlijk mijn pyjama meteen wilde aantrekken. Ik kan je verzekeren dat dat in mijn pre-Tante Betsy tijdperk regelmatig het geval was 😉

Oh, mijn pimpelpaarse MAG schoenen maken mijn kleurrijke outfit overigens helemaal in stijl af ♥

kleurrijke Tante Betsy outfitDragen jullie ook weleens zo’n hyperdepieper kleurrijke Tante Betsy outfit? Of houden jullie het liever wat rustiger?

Ik heb enkele items in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

13 Comments on Mijn meest kleurrijke Tante Betsy outfit ooit! ♥

 1. Tamara Tinnemans
  21 september 2018 at 09:23 (9 maanden ago)

  GE-WEL-DIG
  Wat staat het je mooi, niks meer aan doen, super, en je schoenen zijn té gaaf ook!!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  21 september 2018 at 06:37 (9 maanden ago)

  Het is een heerlijke kleuren combinatie 🙂
  Ook Benthe heeft ‘m helemaal goedgekeurd ♡

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  20 september 2018 at 11:59 (9 maanden ago)

  Ik vind de combinatie met het lange vest het leukst! Ik hou daar ook wel van, dat soort vesten. Het staat hartstikke leuk maar is toch super lekker warm en dat kunnen we strakjes natuurlijk weer goed gebruiken!

  Beantwoorden
 4. Ellen
  20 september 2018 at 10:29 (9 maanden ago)

  Wat een super leuke bonte combi’s
  Ik ben niet zo stoer maar zie jou graag zo
  Liefs Ellen

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  20 september 2018 at 10:19 (9 maanden ago)

  Haha je weet mijn antwoord al ik vind het geweldig

  Beantwoorden
 6. Mireille
  20 september 2018 at 10:09 (9 maanden ago)

  Super gaaf vooral dat rokje.
  Heerlijk om jou zo te zien genieten van alle kleur in je leven XoX

  Beantwoorden
 7. Judith
  20 september 2018 at 09:45 (9 maanden ago)

  Wat een super leuke foto’s van jou en Benthe!
  2 fotomodellen bij elkaar ❤️.
  Erg leuk al die kleuren.bij elkaar.

  Beantwoorden
 8. Janny
  20 september 2018 at 09:24 (9 maanden ago)

  Ik draag ook wel eens heel veel kleuren bij elkaar maar nog nooit in de kleuren die jij nu aanhebt. Dan is het jurkje van zichzelf al heel kleurrijk ofzo. Ik heb nog niet de durf die jij hebt zeg maar. Want ik vind het echt wel héél tof wat jij bij elkaar draagt op deze foto’s hoor! Staat je ook weer zó leuk! En Benthe er weer bij te stralen. Niks meer aan doen. Liefs, Janny

  Beantwoorden
 9. Ina Sloot
  20 september 2018 at 08:59 (9 maanden ago)

  WoW! Ze kunnen zo nier om jou heen
  Staat je prachtig! Echt gaaf alle kleuren bij elkaar.
  Zelf draag ik rustigere kleuren. Denk dat het mij beter staat met mijn bleke huid en rode haar. Maar komt ook een stuk gevoel bij natuurlijk
  Grtjs

  Beantwoorden
 10. Caro
  20 september 2018 at 08:40 (9 maanden ago)

  MOOOOOOIIIII!!!!

  Beantwoorden
 11. Marije
  20 september 2018 at 07:41 (9 maanden ago)

  Heerlijk die knal kleuren.

  Roze staat je geweldig

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  20 september 2018 at 06:24 (9 maanden ago)

  Goedemorgen….
  Hele vrolijke en mooie kleurrijke outfit.
  Het staat jou zo mooi.

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
  • Marianne Asselman
   20 september 2018 at 10:04 (9 maanden ago)

   Het staat geweldig en zo ontzettend gaaf gecombineerd.Ja ,een onwijs gave collectie en dit staat je geweldig leuk. Ik zelf zou niet durven hoor, maar ben dan ook veel voller en ouder. Zelf heb ik een gardenia black combinatie van Hoodie en zipperdress. Heerlijk, dank je wel voor de show

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.