Mijn look met MUA Luxe Paradise

Vorige week liet ik je de twee prachtige MUA Luxe oogschaduwpalettes Paradise en Utopia zien. In dit artikel laat ik je een make-up look zien die ik dit weekend maakte met MUA Luxe Paradise, het palette met de ‘Plum & Copper’ tinten!

MUA Luxe Paradise

MUA Luxe Paradise: The Look

Hierboven zie je de kleuren van het MUA Luxe Paradise palette nog een keer. Bij nader inzien denk ik dat ik dit toch wel de mooiste van de twee palettes vind, met zijn warme kleuren. In het begin moest ik best een beetje wennen aan de trend van roodkleurige oogschaduws, maar inmiddels gebruik ik die tinten heel regelmatig in mijn looks. Ik vind het zo mooi warm!

Ik heb beide palettes afgelopen weken regelmatig gebruikt, waarbij de look die ik hieronder laat zien inmiddels wel mijn favoriete look met Paradise is. Een look waar alle kleurtinten uit het palette eigenlijk in terugkomen: rose, paars, rood en bruin.

MUA Luxe Paradise

Ik heb de look hier gecombineerd met een paarse lipstick, waarover ik je later deze week meer vertel ๐Ÿ™‚ Mijn haren hebben vorige week ook een herfstkleurtje gekregen, dus daarmee is de look helemaal compleet. Voor het gemak heb ik de oogschaduwkleuren die ik gebruikt heb, even een nummer gegeven:

MUA Luxe Paradise

MUA Luxe Paradise

In de binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw bracht ik kleur 1 aan, een mooie lichtroze highlighter. Daarnaast heb ik de paarse kleur, nummer 2 aangebracht. Over de rest van het bewegend ooglid en in de crease bracht ik de donker rode kleur nummer 3 aan. Tot slot in de buitenste ooghoek nummer 4, die ik naar binnen en iets naar boven toe vervaagde. Het geheel heb ik tot slot geblend met mijn Zoeva blendingkwast. Onder mijn oog bracht ik een paars/donker rood oogpotlood aan, wat er mooi bij past. Een eenvoudige zwarte mascara maakt het plaatje af.

MUA Luxe Paradise

Ik vind het erg geslaagd, al zeg ik het zelf <3

Gebruik jij weleens rode of paarse tinten in je make-up looks? Of houd je het liever veilig bij nude tinten?

7 Comments on Mijn look met MUA Luxe Paradise

 1. Krista
  27 oktober 2015 at 18:20 (7 jaren ago)

  Wat een mooie look, staat je goed!

  Beantwoorden
 2. Mieke
  27 oktober 2015 at 17:05 (7 jaren ago)

  Mooie look zeg! Het palette ziet er ook mooi uit!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  26 oktober 2015 at 21:35 (7 jaren ago)

  Ik vind het bij jou heel mooi, deze kleuren.
  Ik kan er mezelf niet mee zien, maar wellicht leg ik het accent verkeerd โ˜บ

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  26 oktober 2015 at 21:35 (7 jaren ago)

  Ik vind het bij jou heel mooi, deze kleuren.
  Ik kan er mezelf niet mee zien, maar wellicht leeg ik het accent verkeerd โ˜บ

  Beantwoorden
 5. Jori
  26 oktober 2015 at 15:27 (7 jaren ago)

  WAUW,,,gauw die zondag eens inplannen…. Wat maak je toch atijd mooie looks.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.