Mijn naai-hoekje is klaar!

In april was ik een weekje vrij, en toen liet ik jullie al het vintage bureautje zien wat ik gepimpt heb. De rest van mijn naai-hoekje liet nog even op zich wachten, er moesten nog een paar klusjes gedaan worden die ik niet zelf kon. Maar nu is het klaar, en laat ik jullie het resultaat zien!

Naai-hoekje

Happy Sewing

Ik ben echt zo blij dat ik de beslissing gemaakt heb om een apart naai-hoekje te maken in mijn woonkamer. Eerst zat ik aan de eettafel, maar daar werk ik ook op mijn thuiswerkdag. En ik ontbijt er iedere werkdag, dus dat werd alles bij elkaar een beetje rommelig. Steeds alles opzij zetten, overal lag wat: je kent het wel. Dus had ik al snel bedacht dat ik een apart tafeltje wilde voor mijn naaimachine. Ik had het eerst onder de trap bedacht, wat op zich een prima plek is voor een kleine tafel. Maar het licht is daar echt niet goed, dus dat is niet zo handig bij het naaien πŸ˜‰

Naai-hoekje

Toen bedacht ik me dat naast de bank ook een mooi hoekje zou zijn. Nu nog een tafeltje vinden, waarvoor ik mijn moeder inschakelde. Mijn ouders komen regelmatig bij een kringloopwinkel, die ideale plek om zoiets te vinden. Maar al snel kwam mijn moeder met iets beters: een oud, echt vintage bureau wat zij boven hadden staan. Het was van hun buurman geweest, de vorige oude buurman heeft het nog gemaakt. Het was de bedoeling dat mijn moeders naaimachine erop kwam te staan, maar uiteindelijk zat ze er nooit aan te werken. Dus het bureau stond er een beetje nutteloos te zijn. En voor mij was het perfect!

Pimp it up ♥

Ik heb het bureautje nog wat meer ‘ mij’ gemaakt door het een lekker retro kleurtje te geven. Past goed mijn mijn roze naaimachine toch? ♥

Het bureau bleek maar liefst vier lades te hebben: drie gewone lades en één hele diepe lade. Daar past mijn voorraad stofjes perfect in. Tenminste, als ik nu even niets meer koop, hahaha! Ik had eerst gepland om mijn naaidoos in de diepe lade te zetten, maar die is toch handiger om gewoon bij de hand te hebben. Misschien dat ik nog wel een keer een leuke vintage naaidoos koop, dat oogt natuurlijk wel leuker in mijn naai-hoekje πŸ™‚

Qua licht zit ik ook perfect in dit hoekje. Ik had het bureau eerst aan de andere kant staan, omdat mijn witte kerstboom (ja, die boom die Γ©cht na kerst opgeruimd zou worden) hier eerst stond. Maar daar zat ik niet zo fijn, omdat ik dan strak tegen de muur zat met mijn rechterarm. Niet handig dus! Dus heb ik de kerstboom naar de andere kant verplaatst. Daar hing eerst nog mijn tv, maar die is inmiddels ontmanteld en opgeruimd. Ik had hem echt bijna nooit aan, in de 4,5 jaar dat ik hier nu woon heb ik hem twee keer aan gehad. En ik vind een tv gewoon spuuglelijk aan de muur, hahaha! Dus die is nu lekker weg, veel beter.

Overdag heb ik hier daglicht van het raam links van me. En als ik daar niet genoeg aan heb, heb ik de kroonluchter boven mijn hoofd.

Naai-hoekje

Verzameling herinneringen

Het rekje boven het bureau heb ik al een paar jaar, het stond eerst op de grond, tegen de andere muur. Het onderste plankje gebruik ik voor wat spulletjes die ik bij het naaien nodig heb, de rest is voor de leuk ♥

Naai-hoekje

Ja, het is echt een heel fijn plekje geworden zo! Ik heb er al menig uurtje doorgebracht, en hoop er natuurlijk nog veel creatieve uurtjes te maken. Wie had dat ooit gedacht he, ik mijn eigen naai-hoekje?

14 Comments on Mijn naai-hoekje is klaar!

 1. chucky1012
  30 mei 2022 at 00:41 (1 maand ago)

  Wauw……
  Prachtig…..
  Ik mis jou….

  Heel veel sterkte en knuffels Xoxo

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  25 mei 2022 at 14:35 (1 maand ago)

  Wat een prachtig naai hoekje. Daar zul je veel fijne uurtjes doorbrengen!

  Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  23 mei 2022 at 10:06 (2 maanden ago)

  Oh wat een leuk hoekje, ziet er echt gezellig uit. Ik wens je er hele fijne uurtjes toe !! PS heb ik wat gemist t.a.v. The colours of my life ?

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 mei 2022 at 18:38 (1 maand ago)

   Dankjewel β™₯ Ik neem even pauze met The Colours of my life. Het gaat even niet zo lekker, en mis daardoor de energie om over mijn week te schrijven. En ik wil ook niet net doen of er niets is, maar er ook liever niet over schrijven, snap je? Ik hoop snel weer terug te zijn hoor!

   Beantwoorden
   • Forever38.com(Vera)
    23 mei 2022 at 20:45 (1 maand ago)

    Snap ik helemaal!! Take care en ik hoop dat het snel weer beter met je gaat (en dat zeg ik niet omdat ik je rubriek mis!). Liefs xx

    Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  23 mei 2022 at 09:09 (2 maanden ago)

  Wat een prachtig bureau is het geworden. Fijn hoekje zo.

  Beantwoorden
 5. Esther
  23 mei 2022 at 08:56 (2 maanden ago)

  Wat ziet dat er gezellig uit, ik snap dat je hier menig uurtje doorbrengt nu. En zo tof dat dat je je eigen jurkjes kunt maken nu. Liefs Esther

  Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  23 mei 2022 at 08:50 (2 maanden ago)

  Ziet er knus en perfect om daar uren creatief door te brengen!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   24 mei 2022 at 10:58 (1 maand ago)

   Heel veel sterkte gewenst!. Goed dat je jezelf even rust gunt en hopelijk voel je je snel weer wat beter. Veel kracht toegewenst!
   Liefs

   Beantwoorden
 7. Joyce
  23 mei 2022 at 08:39 (2 maanden ago)

  Ooohhh wat super gaaf geworden! Daar word je vast heel blij van als je daar elke keer naar kijkt!

  Beantwoorden
 8. Cindy
  23 mei 2022 at 08:33 (2 maanden ago)

  Wat een heerlijk plekje zo.

  Beantwoorden
 9. Marleen
  23 mei 2022 at 07:49 (2 maanden ago)

  Hee Natasja, leuk geworden hoorveel creatieve uurtjes voor je!
  Doe je geen colours of my week meer?
  Fijne dag β˜€οΈ

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 mei 2022 at 18:38 (1 maand ago)

   Dankjewel! Ik neem even een pauze met The colours of my life, het gaat even niet zo lekker.

   Beantwoorden
   • Marleen
    23 mei 2022 at 21:56 (1 maand ago)

    Rustig aan doen, komt weer goed.
    En je laat je net zo mal maken als je zelf toelaat he? Alleen jij bent belangrijk ❀️

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.