Mijn nieuwe handgemaakte tas van Be Great

Eรฉn van onze jurkenzusjes uit de facebook-groepen maakt ware kunstwerkjes van tassen. Een tijdje geleden had ik haar wat leder bezorgd, wat op mijn werk anders de container in zou gaan. Als bedankje ontving ik van haar een prachtige handgemaakte Be Great tas, die ik vandaag graag even in het zonnetje zet! ♥

Be GreatBe Great handgemaakte tassen

Greta van Be Great is een ware kunstenares, ik vertelde het hierboven al. Regelmatig laat ze ons op de facebook-groepen zien wat voor moois ze weer gemaakt heeft. En inmiddels heeft ze uiteraard ook haar eigen facebook-pagina: klik. Ze maakt tassen op bestelling, in zowel stof als leder. Maar daarnaast maakt ze bijvoorbeeld ook armbanden en sleutelhangers.

De tas die ik ontving van Greta is een mooi formaatje handtas. Naar mijn werk sleep ik een eigenllijk te grote tas mee, maar die is zo lekker handig. Want: alles wat ik in vijf jaar tijd mogelijkerwijs ook maar nodig zou kรบnnen hebben, past er in. Maar voor een dagje uit of winkelen is die te groot, en vooral: te zwaar. Mijn nek en schouders worden daar echt niet blij van.

Be GreatIn de tas van Be Great past alles wat ik daadwerkelijk nodig heb op een dag: mijn portemonnee, autopapieren, telefoon, kauwgom, een pakje papieren zakdoekjes en een lipstick. Deodorant, haarlak, een nagelvijl, drie pennen, een zakspiegeltje en een tube handcrรจme meen ik altijd mee te moeten nemen ‘voor het geval dat…’ maar in de praktijk komen die mijn tas niet uit op zo’n dag. En zijn dus alleen maar extra ballast, die in de loop van de dag steeds zwaarder gaan wegen.

b2-niceMijn tas is gemaakt van blauw, groen en roze leder. Aan de achterkant had Greta een speciale verrassing gemaakt: een stukje stippenleder, ter nagedachtenis aan Benthe ♥ De kleuren passen natuurlijk perfect bij mijn Tante Betsy jurkjes, en het stukje wit-met-zwart is zo’n leuk contrast!

Be GreatTas op maat

Aan de binnenkant is mijn tas gevoerd met een al even vrolijke groen met witte stof. De voering is niet alleen mooi om te zien, hij zorgt er ook voor dat mijn tas makkelijk schoon en netjes te houden is.

Nu wist Greta natuurlijk ongeveer wel waar ik van houd, en heeft ze een perfecte tas op maat voor mij gemaakt. Wil jij een tas bij haar bestellen, dan kun je ook precies aangeven wat je wilt: materiaal, kleuren, model van de tas etc. Zo krijg je een echt uniek exemplaar, helemaal op jouw wensen en smaak afgestemd.

Wil jij ook zo’n mooie tas van Be Great bestellen, of wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan even contact met Greta op via haar Facebook-pagina.

9 Comments on Mijn nieuwe handgemaakte tas van Be Great

 1. bychristiana
  9 mei 2019 at 10:22 (3 jaren ago)

  Wat lief dat ze deze tas speciaal voor jou gemaakt heeft. Het is een echte Natasja-tas, prachtig. Heel knap vind ik dat, dat mensen zelf zulke dingen kunnen maken.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  5 mei 2019 at 18:01 (3 jaren ago)

  Wauw, wat een geweldige tas! Ik hou echt van tasjes en moet mezelf regelmatig inhouden om niet nรณg een tas (of tasje) te kopen. En inderdaad: ik heb een tas voor mee naar mijn werk en een tasje voor een dagje weg (waar telefoon, portemonnee en lipbalsem in past).

  Dit zou ook wel een tasje voor mij zijn, wel een beetje buiten de comfortzone, want ik kies altijd voor zwart of bruin. Deze is lekker vrolijk en blij, ideaal voor sombere, grijze dag (zoals het vandaag de halve dag was…)

  Ik heb de FB pagina al open staan… ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  5 mei 2019 at 14:14 (3 jaren ago)

  Hij is prachtig, mooie combinatie van kleuren รฉn stipjes โ™ก

  Beantwoorden
 4. Ellen Jacobs
  5 mei 2019 at 13:35 (3 jaren ago)

  Vind hem echt super tof geworden, wat een unieke tas.
  Heerlijk wanneer je je zo creatief kunt uitleven en zulke mooie dingen kunt maken. Hier zul je vast heel veel plezier van houden

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  5 mei 2019 at 11:43 (3 jaren ago)

  Prachtig en o zo handig…

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Mireille
  5 mei 2019 at 10:52 (3 jaren ago)

  WoW…..wat een geweldige tas…..en met een Little Piece of Benthe is deze helemaal speciaal.xox

  Beantwoorden
 7. Corine
  5 mei 2019 at 10:29 (3 jaren ago)

  Wow, prachtige tas , schitterende kleuren en ook heel speciaal, het aparte strookje ter nagedachtenis aan Benthe. Die draag je vast elke dag met trots

  Beantwoorden
 8. Rebecca van Barneveld
  5 mei 2019 at 09:58 (3 jaren ago)

  Wauw, wat is het een mooie tas.
  Wat mooi dat Greta een stukje als nagedachtenis voor Benthe erin verwerkt heeft, heel lief.

  Beantwoorden
 9. Caro
  5 mei 2019 at 08:44 (3 jaren ago)

  Wat is het toch gaaf dat deze tas voor jou gemaakt is en wat is t ie toch mooi!!! De ode aan Benthe is hartverwarmend. Een bezoekje aan Gretaโ€™s FB pagina is zeker de moeite waard!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.