Mijn nieuwe Lush parfums

Lush fans kijken er ieder najaar reikhalzend naar uit: het moment dat de Lush parfums verkrijgbaar zijn in de Lush Kitchen. Dit jaar was er dubbel goed nieuws: alle parfums waren op één dag te bestellen én er waren maar liefst twee parfumrondes! Natuurlijk heb ik ook weer een paar mooie Lush geuren aan mijn verzameling toegevoegd, ik vertel je vandaag welke ik koos!

Lush parfums

Mijn nieuwe Lush Parfums 2015

Mensen die Lush net als ik al langer kennen, herinneren zich waarschijnlijk wel de bijzonder populaire ‘Fragrance Parties’. Lush Kitchen bestond toen nog niet, in plaats daarvan werd een paar keer per jaar een zogenaamde Forum Party gehouden, dagen waarop exclusieve producten alleen telefonisch te bestellen waren. Met in november de grote klapper, het moment waarop de Lush Perfumes te koop waren. Een paar weken daarvoor kon je stemmen via het buitenlandse Lush Forum op jouw favoriete geur (van een bestaand Lush product), en de vijf geuren met de meeste stemmen werden ook daadwerkelijk gemaakt.

Lush Parfums

Op de dag van de Fragrance Party zelf was het altijd een zenuwachtige bedoening op het Nederlandse Lush Forum. Sowieso kon je dus alleen telefonisch je bestelling doorgeven, en dat vonden de meesten (ik ook, ik geef het toe) toch wel eng: bellen naar Engeland. Gelukkig zijn de Engelse Lushies ook hartstikke lief, en verliep zo’n gesprek altijd hartstikke leuk. Vanaf het moment dat de lijnen open gingen, werd iedereen zenuwachtig, en werd het betreffende topic op het forum druk bezocht. Meestal duurde het wel even voor je er doorheen kwam, maar uiteindelijk lukte het eigenlijk iedereen wel om zijn of haar lievelingsparfums te bestellen. En wie écht niet zelf durfde te bellen, bestelde gewoon met iemand anders mee, zo ging dat.

Lush Parfums

Sinds Lush Kitchen bestaat, zijn de jaarlijkse ‘Fragrance Parties’ daar naartoe verhuisd, en eerlijk is eerlijk: daarmee is het bijzondere, feestelijke sfeertje wat rond zo’n dag hing, wel verdwenen. En dat vind ik best een beetje jammer. De afgelopen jaren was het zelfs zo, dat je iedere dag van de betreffende Fragrance-week maar één parfum kon bestellen, als je dus meerdere geuren wilde bestellen, moest je ook meerdere keren verzendkosten betalen. Daar zijn ze dit jaar gelukkig vanaf gestapt, nu zijn alle vijf de geuren op één dag verkrijgbaar.

Lush Parfums

Lush Parfums

De eerste Perfume Week in Lush Kitchen was alweer een maand of twee geleden, ze waren er dit jaar vroeg bij! Ik bestelde toen twee Lush Scents: American Cream en Honey I Washed The Kids. Tot ieders grote verrassing was er twee weken geleden een nieuwe parfumronde, en toen kwam o.a. Snow Fairy voorbij, die ik niet kon weerstaan ♥

Lush Parfums

Honey I Washed The Kids – Like spoonfuls of sweet crème brûlée

Lush Parfums

American Cream – Vanilla Sweetness for when you’ve got milshake on the mind

Lush Parfums

Snow Fairy – Evokes nostalgia for sweet shop pear drops and candy floss

Mocht het je nog niet opgevallen zijn: ik ging voor zoet dit jaar 🙂

Lush parfums

De Lush parfums zijn van een uitstekende kwaliteit. Niet alleen sta ik er iedere keer weer van te kijken hoe het de ‘koks’ van Lush Kitchen altijd lukt om de geur van het originele product (shower gel, haar conditioner, zeep) zo goed na te maken in de vorm van een parfum. Maar ook blijven de geuren erg lang aanwezig op mijn huid, zonder van geur te veranderen. Het zijn echt aanraders als je van de producten van Lush houdt!

Lush parfums

Zoals altijd als je een bestelling in de Lush Kitchen doet, kreeg ik een polaroid foto met daarop de makers van mijn parfum ♥

De Lush Parfums kosten meestal tussen de 25 en 30 GBP per 30 ml (van iedere geur is ook een Solid Perfume verkrijgbaar), afhankelijk van de geur (en welke ingrediënten daarvoor gebruikt moeten worden, het ene ingrediënt is nu eenmaal kostbaarder dan het andere), en zijn verkrijgbaar in Lush Kitchen. Wil je weten waneer de volgende Fragrance Week is, houd dan de Facebook-pagina van Lush Kitchen in de gaten.

Heb jij weleens een Lush Parfum besteld? Of herinner jij je misschien ook nog de Fragrance Parties van ‘vroeger’?

11 Comments on Mijn nieuwe Lush parfums

 1. Kim
  18 november 2017 at 18:57 (2 jaar ago)

  Misschien een gekke vraag, ik verzamel Lush parfums, dus mocht je nog kitchen/forum geurtjes hebben die je zou willen verkopen houd ik me aanbevolen 🙂

  Beantwoorden
 2. Astrid
  13 februari 2016 at 16:08 (3 jaar ago)

  Zo lekker! Grappig om eens te lezen over ‘vroeger’ toen de enige manier om forumspecials te bemachtigen via de telefoon was (inderdaad verschrikkelijk spannend!), kan ik me nog goed herinneren 😉 Wat heb je trouwens een ontzettend leuke blog! Net ontdekt, en nu al fan!

  Beantwoorden
 3. Babs
  11 december 2015 at 20:58 (3 jaar ago)

  Oeps. klinkt wel raar…huize Natasja, hihihi(een beetje een huis van plezier, maar dan anders…) maar ik bedoel het goed natuurlijk 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 december 2015 at 20:59 (3 jaar ago)

   Hahaha, ik had er nog niets raars achter gezocht, maar nu wel 🙂 Ik weet dat je het goed bedoelt hoor x

   Beantwoorden
 4. Babs
  11 december 2015 at 20:54 (3 jaar ago)

  Wat koop jij toch een lekkere verwen dingen! Heerlijk, blijven doen. Ik weet dat Lush parfums heeft (ben vergeten hoe mijn favoriet heet) en wat goed dat ze ook zo blijven hangen. Niets vervelender als je wat op spuit en de geur is weer vervlogen en gevlogen. Weg geur, dat vind ik altijd zo jammer. Ik wil een geur altijd lekker ‘dicht’bij mijzelf houden.
  Als ik dit allemaal lees, wat zal het lekker in huize Natasja ruiken!

  Beantwoorden
 5. judith
  11 december 2015 at 20:38 (3 jaar ago)

  Ik heb inmiddels een kleine verzameling lush geuren ( vind zelf de zwarte flesjes mooier), maar alle geuren blijven vrij lang hangen. Het flesje van 29 highstreet is ook mooi met een gouden lange dop en verstuiver.

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 december 2015 at 21:00 (3 jaar ago)

   Ja, 29 Highstreet is echt heel bijzonder, die bewaar ik voor speciale gelegenheden <3

   Beantwoorden
 6. Cindy
  11 december 2015 at 13:20 (3 jaar ago)

  Heerlijke parfums zijn dit, heb er nog een paar staan. Alle 3 bijna op helaas… Vind ze momenteel te duur om te bestellen vanwege de slechte wisselkoers. Maar ooit zal ik er weer 1 of 2 bestellen denk ik.

  Beantwoorden
 7. jeapiebel
  11 december 2015 at 07:30 (3 jaar ago)

  Wat bijzonder dat de vijf geuren met de meeste stemmen echt de geur van werden gemaakt. Ik wist niet eens dat Lush een parfumlijn heeft. Ik vind de fles niet saai, juist vind ik lief en schattig. Zal persoonlijke smaak zijn. En ik vind andere Lush producten ook altijd fijn en lekker ruiken. Met vaak prachtige vorm en geur.

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  11 december 2015 at 06:47 (3 jaar ago)

  Ik heb nog nooit een Lush parfum gekocht (en mijn parfum collectie is best uitgebreid).
  Om de een of andere onverklaarbare reden koop ik nooit parfums uit een serie van een merk die allemaal in hetzelfde soort flesje zitten.
  Ik vind dat te algemeen of saai denk ik, ik houd van het exclusieve ontwerp van een parfum flesje (waar je overigens ook voor betaalt).

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  11 december 2015 at 06:34 (3 jaar ago)

  Leuke flesjes en aparte namen van de geuren.
  Ik zal meteen eens even rondkijken op de website…..
  Mooie foto’s en goed artikel.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.