Mijn nieuwe Vendula London tas: totally in love!

Al een hΓ©le tijd stond hij op mijn verlanglijstje: een Vendula London tas. Ik denk dat ik deze geweldig gave tassen ongeveer een jaar geleden voor het eerst zag. Het enige wat mij al die tijd tegenhield om er eentje te kopen, was de prijs. Want nee, ze zijn niet goedkoop. Tot 38 Dresses een tijdje geleden opeens 24 uur lang 30% korting op deze tassen gaf, bij hoge uitzondering. Toen kon ik mezelf niet meer tegenhouden. In het echt bleek de tas nΓ³g mooier dan op de website, ik laat hem natuurlijk graag aan jullie zien!

Vendula London tasMijn nieuwe Vendula London tas

Een Vendula London tas is niet zomaar een tas. Nee, ben je gek! Ze zijn origineel, uniek en een tikkeltje ‘gek’: Dat past precies bij mij dus πŸ˜‰ De tassen (en portemonnees) van Vendula London hebben een vintage uitstraling, en zijn gebaseerd op winkeltjes, foodtrucks, cottages, etc. Allemaal in een heerlijke vintage, oud-Engelse stijl.

Vendula London tasIk twijfelde tussen twee tassen: de ‘Cherry Biscuit Shop Grab Bag’ en de ‘Vendula Sewing Shop Grab Bag’. De eerste is knalroze en heeft het decor van een koekjeswinkel ♥ De tweede is wat rustiger qua kleuren en daarom heb ik uiteindelijk deze gekozen. Ik denk dat deze gewoon met meer jurkjes mooi matcht, zonder dat het ‘een poppenkast’ wordt.

Vendula London tas Vendula Sewing Shop Grab Bag

Mijn nieuwe Vendula London tas is dus de Vendula Sewing Shop Grab Bag, met een heerlijke vintage uitstraling, mede door de gebruikte kleuren. De tas is gebaseerd op een ouderwets gezellig naaiwinkeltje, en heeft echt zulke mooie details! Zo zijn de rolletjes stof die voor en in de winkel in een rek staan, echte rolletjes van stof en liggen bovenop de tas zeg maar. in de naaiwinkel zie je een ouderwetse naaimachine, een vintage paspop en schappen met de mooiste spulletjes. Het uithangbord van het winkeltje is ook ‘echt’ en hangt met kettinkjes aan de tas.

Vendula London tasVendula London tasOp de achterkant staat een mooie roze fiets met gevulde fietsmand en fietskrat, en rechts zorgt de kat in het raam voor een gezellige sfeer ♥ En natuurlijk het geweldige ‘dak’!

Vendula London tasDeze Vendula London tas sluit met een sjieke clip, wat het vintage gevoel nog meer versterkt. De tas is gemaakt van kunstleder en heeft een hard cover, hierdoor heb je een lekker ruim vak als je de tas open doet. Aan de binnenkant is de tas gevoerd met een stof met allemaal typisch Engelse plaatjes. Naast het grote vak vind je in de tas nog 1 vakje met een rits, en twee open vakjes. Aan de achterkant van de tas zit ook nog een apart vak met een rits.

Vendula London tas Vendula London tas Vendula London tas De Vendula Sewing Shop Grab Bag heeft een handig (en ruim genoeg) handvat, en daarnaast een losse schouderband. Dat laatste vind ik erg belangrijk. Als ik bijvoorbeeld een dagje ga winkelen draag ik mijn tas graag crossbody, zodat ik hem goed voor me kan houden. Aan de onderkant zitten vier ‘dopjes’, zodat de onderkant niet beschadigt als je de tas op de grond zet.

Vendula London tasEen juweeltje van een tas

De tas heeft een afmeting van 24x26x10 cm (hxbxd), en dat is voor mij een prima formaat. Toen ik de mooie tas eenmaal zag, wist ik dat ik haar voorlopig niet dagelijks ga gebruiken om mee naar mijn werk te nemen. Daarvoor is ze eigenlijk gewoon te mooi, vind ik. Ik bewaar haar voor een dagje weg, een dagje shoppen, dat soort dingen. En voor die dagen past er prima alles in wat ik op zo’n dag nodig heb.

Mijn Vendula Sewing Shop Grab Bag kost € 119,95, ik kocht haar bij 38 Dresses.

14 Comments on Mijn nieuwe Vendula London tas: totally in love!

 1. Evelien
  20 maart 2019 at 21:46 (3 jaren ago)

  Ahhh hij is echt leuk! Als ik hem zo zou zien, zou ik sowieso al meteen aan jou moeten denken, haha!

  Beantwoorden
 2. Paulien
  17 maart 2019 at 19:07 (3 jaren ago)

  Wat een plaatje vandaag live gezien, staat je prachtig

  Beantwoorden
  • Eva
   3 april 2019 at 18:57 (3 jaren ago)

   Mooie tas! Ik heb precies die, alleen dan een maatje groter

   Beantwoorden
 3. Annette
  17 maart 2019 at 15:20 (3 jaren ago)

  Wat een leuke tas zeg, heerlijk ook die kleurtjes past helemaal bij jou.

  Beantwoorden
 4. Danielle de Groot
  17 maart 2019 at 10:43 (3 jaren ago)

  Schattig!

  Beantwoorden
 5. Mariska
  17 maart 2019 at 09:36 (3 jaren ago)

  Dit is niet iets wat ik zelf zou dragen of aanschaffen, maar het ziet er wel echt leuk en origineel uit. Schattig is het zeker πŸ™‚

  Beantwoorden
 6. Caro
  17 maart 2019 at 08:55 (3 jaren ago)

  Echt een tas die bij jou past! Ik denk dat je over een jaartje of wat een heel winkelstraatje hebt hahaha! Fijne zondag lieve Natasja

  Beantwoorden
 7. Charline
  17 maart 2019 at 08:52 (3 jaren ago)

  Zoo dat is bijzonder. Het is haast zonde om te gebruiken. Wel leuk om te zien hoe creatief mensen kunnen zijn en uniek gewoon. Ik zou hem zelf niet gebruiken maar kan mij goed voorstellen dat je hem fanTAStisch vindt.
  Fijne dag.

  Lieve groet Charline

  Beantwoorden
 8. Merel
  17 maart 2019 at 08:47 (3 jaren ago)

  Hij is super!!!

  Beantwoorden
 9. Joyce siemons
  17 maart 2019 at 08:37 (3 jaren ago)

  Fantastische tassen! Zou niet bij mij mezelf passen, maar vind ze geniaal bedacht!

  Beantwoorden
 10. Mireille
  17 maart 2019 at 08:36 (3 jaren ago)

  Een echte Natasja tas…..geweldig. Wat zul je hier blij mee zijn.

  Beantwoorden
 11. bychristiana
  17 maart 2019 at 08:29 (3 jaren ago)

  Ja, hij is super leuk! Hij viel me laatst toch al op op een foto toen je (volgens mij) bij de Weleda salon was? Ik vind dit trouwens een prima prijs voor een tas, je hebt nu toch echt iets bijzonders in handen (eh, letterlijk;-))

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  17 maart 2019 at 07:53 (3 jaren ago)

  FanTAStische bag…
  Dat is een prachtige investering….
  Ik draag mijn handtas ook altijd schuins.

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.