The making of mijn nieuwe website door Stijlvol Creatie

Ik had al een tijdje in mijn hoofd dat ik een nieuwe layout voor mijn website wilde. Eentje die helemaal bij mij paste, en bij dat waar Beautyspots voor staat. Maar ja, wat in mijn hoofd zit, dat staat natuurlijk niet zomaar 1-2-3 op het beeldscherm. Sowieso moest ik eerst nog iemand vinden die het plaatje uit mijn hoofd kon vertalen naar een concrete website.

Stijlvol creatie

Stijlvol Creatie: webbureau voor vrouwen met lef!

Op Linkedin zag ik op een dag dat één van mijn connecties (zoals dat daar zo mooi heet) een nieuwe connectie had gemaakt met Rosanne Raubun van Stijlvol Creatie:

Webbureau voor vrouwen met lef!
Ik bouw websites en maak ontwerpen voor vrouwelijke ondernemers. Mijn ontwerpen zijn helder, duidelijk en overtuigend. Ik weet precies hoe jouw website of drukwerk kan opvallen. Ik maak van jouw huisstijl een persoonlijke stijl, bruikbaar voor website, visitekaartjes en ander drukwerk. De basis is een fraai logo, dat precies aansluit bij jouw bedrijf en activiteiten.

Mijn interesse was direct gewekt, en ik nodigde Rosanne uit om een connectie met mij te maken, en heb haar vlak daarna (nadat ik de website van Stijlvol Creatie uitvoerig had bekeken) een mailtje gestuurd met daarin kort verteld wie ik ben, wat Beautyspots is en wat mijn wensen waren. Wat mij op de website van Stijlvol Creatie erg aansprak, zijn de “pakketten” die Rosanne aanbiedt, met daarbij direct de prijzen vermeld. Zo weet je wat je kunt verwachten, in tegenstelling tot veel webbouwers, die heel geheimzinnig en vaag over hun tarieven doen, tot het moment dat de offerte op tafel komt. Duidelijkheid, dat is wat wij vrouwen willen!

Mijn naam is Rosanne Raubun, ik ben 24 jaar en woon in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Ik help vrouwelijke ondernemers bij het maken van een stijlvolle website en huisstijl, zodat ze kunnen stralen en meer verdienen. Een persoonlijke website met een vrouwelijke ‘touch’ die precies past bij jouw bedrijf en die de doelgroep optimaal aanspreekt.

Kort daarna heb ik op een donderdagochtend geskyped (voor het eerst van mijn leven!) met Rosanne, waarin we ons natuurlijk eerst aan elkaar hebben voorgesteld, en waarna ze mij een aantal vragen stelde om mijn wensen op website-gebied helder voor ogen te krijgen. Zo vroeg ze welke tijdschriften mij aanspreken (Flair), welke kleuren ik voor ogen had voor mijn website, en liet ze mij een aantal websites zien, met de vraag of de layout hiervan mij aansprak. Ook bespraken we wat ik voor het logo voor ogen had (dat valt nog niet mee, om dat uit te leggen, als je niet echt een concreet beeld in je hoofd hebt). We hadden een ontzettend leuk gesprek, maar na afloop vroeg ik me af of Rosanne nou wel een beeld had van wat ik in mijn hoofd had, omdat ik het idee had dat ik zelf niet helemaal duidelijk uit kon leggen wat ik wilde.

Mijn missie is om vrouwen te laten stralen. Alle vrouwen mogen gezien worden, ook jij! Zelf hield ik mij altijd op de achtergrond. Ik hoefde niet in de schijnwerpers te staan, maar vanaf het moment dat ik mijn eigen bedrijf startte dacht ik: Nu moet ik mijzelf laten zien, dit is het moment! Dit is de beste beslissing ooit en ik heb al veel bereikt sinds ik vol overtuiging met mijn bedrijf bezig ben.

Stijlvol Creatie

Een paar weken later ontving ik een voorstel van Rosanne, met daarin de eerste voorstellen voor een logo. Hiervan sprong er eentje direct uit voor mij, dat was het logo wat het uiteindelijk ook is geworden (in een iets andere kleur). Ik vond het zo knap dat Rosanne zo snel al een matching logo had gemaakt voor me!

Nog eens een paar weken later had Rosanne het voorstel voor de gehele website klaar (en ik had ondertussen de nodige teksten geschreven en herschreven voor de vaste pagina’s en foto’s van de fotoshoot aangeleverd), wat eigenlijk ook direct zo goed als helemaal naar mijn zin en stijl was. Na een paar kleine aanpassingen werd de website begin juli oververhuisd, in de tussentijd had Rosanne ook een mooie omslag voor Facebook en Twitter gemaakt, helemaal in stijl van de website. Om het helemaal af te maken, besloot ik ook visitekaartjes in stijl te laten ontwerpen, en ook dat heeft Rosanne geweldig uitgevoerd.

Stijlvol Creatie

Ik ben nog iedere ochtend, als ik mijn website open, zo ontzettend blij dat ik destijds op Linkedin Stijlvol Creatie heb ontdekt (Social Media werkt dus écht!), en dat ik de stap heb gezet om contact op te nemen met Rosanne. De layout past perfect bij mij, bij Beautyspots en bij waar Beautyspots voor staat. Het voelt alsof ik dé perfecte jeans heb gevonden in een kledingwinkel, zo eentje die je aantrekt en nooit meer uit wil doen.

Wil jij ook een website die helemaal bij jou en je bedrijf past? Neem dan contact op met Rosanne van Stijlvol Creatie, je vindt de contactgegevens op haar (onlangs geheel vernieuwde, en uiteraard ook prachtige) website.

13 Comments on The making of mijn nieuwe website door Stijlvol Creatie

 1. Wojis
  24 augustus 2014 at 21:25 (8 jaren ago)

  Erg mooi, past heel goed bij jou. Het leest ook zoveel leuker weg en het ziet er fris en fruitig uit X.

  Beantwoorden
 2. Agneta
  17 augustus 2014 at 20:23 (8 jaren ago)

  Hij is echt heel erg mooi! Heerlijk zo’n frisse nieuwe look!

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 augustus 2014 at 10:46 (8 jaren ago)

   Bedankt!

   Beantwoorden
 3. Deb
  17 augustus 2014 at 16:44 (8 jaren ago)

  Wat ontzettend leuk om weer te weten over hoe jouw vernieuwde website tot stand is gekomen. Ik vind ém ook nog steeds heel erg mooi. Daar zit een heel (creatief denk-) proces achter. Zo leuk hoe jij omschrijft dat het de perfecte jeans is die je nooit meer uit wil doen. Dat is voor mij heel herkenbaar.. zo’n jeans is ‘hard to find’.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 augustus 2014 at 10:46 (8 jaren ago)

   Bedankt Deb!

   Beantwoorden
 4. Mireille
  17 augustus 2014 at 10:49 (8 jaren ago)

  Past ook echt bij Beautyspots.
  Fijne zondag

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 augustus 2014 at 10:47 (8 jaren ago)

   Bedankt Mireille!

   Beantwoorden
 5. Hanneke
  17 augustus 2014 at 09:45 (8 jaren ago)

  Oh wat leuk! En ik zou natuurlijk héél graag zo’n visitekaartje hebben! 😀

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 augustus 2014 at 10:44 (8 jaren ago)

   Ga ik naar je opsturen deze week Hanneke!

   Beantwoorden
 6. Sonja
  17 augustus 2014 at 08:37 (8 jaren ago)

  Vind het mooi geworden. Heel clean.
  En jij moet tevreden zijn, dat is vaak nog best moeilijk om de klant aan te voelen. Een goed gesprek en een paar proefmodellen zijn vaak de weg naar het eindresultaat.

  Zelf ben ik ook al 25 jaar Grafisch Vormgeefster en afgestudeerd toendertijd nog met certificaat technicus.
  Ik hobby nu voor de fun. Helaas ben ik mijn baan door overname bedrijf en mijn leeftijd kwijtgeraakt.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 augustus 2014 at 10:45 (8 jaren ago)

   Wat zuur dat je zo’n prachtig vak door omstandigheden niet kunt uitoefenen. Gelukkig kun je hobbymatig nog wel bezig blijven, het zou zonde zijn om creativiteit te laten liggen.

   Bedankt voor het compliment!

   Beantwoorden
 7. Bianca
  17 augustus 2014 at 06:45 (8 jaren ago)

  Echt heel erg gaaf als je zo een website bij iemand kan laten ontwerpen het resultaat is ook heel mooi geworden xxx

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 augustus 2014 at 10:46 (8 jaren ago)

   Thanks! 🙂

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.