Mijn opgemaakte producten van oktober

Jullie reageerden vorige maand zo ontzettend leuk en massaal op mijn her-ingevoerde ‘Opgemaakt-artikel’, dat ik besloten heb om het weer gewoon iedere maand bij te gaan houden. En ik vind het zelf ook leuker dan ik dacht, om alles wat ik gedurende de maand opmaak, weer op te sparen. Dus bij deze: mijn opgemaakte producten van oktober!

Opgemaakte producten van oktober

Mijn opgemaakte producten van oktober

Het is weer een mandje vol, wat ik in oktober heb opgemaakt. Ik heb ze voor het gemak hieronder onderverdeeld in de verschillende categorieën.

opgemaakte producten van oktober

Op het gebied van haarverzorging maakte ik een fles Nook Sweet Relax Shampoo op, deze had ik al even in gebruik (het is dan ook een fles van 500 ml). Toen die op was, heb ik de Sebastian Penetraitt Shampoo en Conditioner uit mijn tweede Look Fantastic Box in gebruik genomen én opgemaakt. Wat een fijne producten zijn dit!

Opgemaakte producten van oktober

Qua haarstyling maakte ik een Daily Styling Spray uit de Dream Curls lijn van John Frieda op. Ik vond hem erg fijn in gebruik, maar hij heeft als nadeel dat hij mijn haar natter maakt, waardoor ik nog langer bezig ben om mijn haar droog te föhnen. Inmiddels heb ik een ander stylingproduct van mijn kapster aangeraden gekregen. Ook uit de Look Fantastic Box kwam de Alterna Caviar CC Cream. Ondanks het feit dat deze zeer zuinig in gebruik is, ging hij veel te snel naar mijn zin op, dit is echt pure verwennerij voor mijn haar (en mijn neus, want hij ruikt hemels!).

opgemaakte producten van oktober

In de categorie ‘onder de douche’ maakte ik drie producten op: allereerst een Sugar Exfoliant van Haus of Gloi in de mysterieuze geur The Brier Path. Hier staan nog twee exemplaren van in mijn beauty-voorraadkast, dus voorlopig zit ik nog niet zonder. Lush Hot Toddy Showergel is nog van de Kerstcollectie van vorig jaar, ik heb hem begin van de maand weer tevoorschijn gehaald. Het is een heerlijk kruidige geur, en past dus perfect bij het najaar. Ik heb nog één fles, ik hoop eigenlijk dat hij nog een keer op het menu van Lush Kitchen komt, dan kan ik nieuwe voorraad bestellen 🙂 Rituals Flower Shower Foaming Shower Gel is uit de Limited Edition van vorige zomer. Deze moest ik van mezelf eerst opmaken voor ik mijn nieuwe variant uit de nieuwste Limited Edition collectie mocht open maken. En dat is dus gelukt!

opgemaakte producten van oktober

Qua gezichtsverzorging gingen er drie hele fijne producten op: de Dermal Clay Cleanser van Dermalogica gebruikte ik zowel als reingiger, als snel masker (lees hier mijn midi-review). Het serum uit de Matis Réponse Jeunesse gezichtsverzorgingslijn gebruikte ik zowel overdag als ’s avonds, en ging daarom veel te snel naar mijn zin op. De Lush Tea Tree Water is mijn favoriete toner, maar gek genoeg heb ik hier nog nooit een review over geschreven. Dat wordt dan toch eens tijd, vind je niet? Een nieuwe fles staat inmiddels weer op de badkamer!

opgemaakte producten van oktober

De laatste categorie is ‘overig’, en toevallig zijn dat ook twee producten waarbij ik eigenlijk nooit van merk switch. Ik gebruik altijd Sensodyne Fresh Mint tandpasta, die werkt het beste tegen mijn gevoelige tanden. En qua nagellakremover gebruik ik doorgaans altijd Kruidvat Nail Polish Remover zonder aceton (behalve voor glitternagellak, daar gebruik ik Alessandro Take Off Nail Polish Remover Gel voor), de grote fles.

Dat waren mijn opgemaakte producten van oktober. Zitten er producten tussen die jij ook weleens gebruikt, of misschien zelfs wel tot jouw favorieten behoren?

6 Comments on Mijn opgemaakte producten van oktober

 1. Babs
  4 november 2015 at 15:01 (7 jaren ago)

  Ik koop exact dezelfde nagellakremover 🙂

  Beantwoorden
 2. Talitha
  4 november 2015 at 13:10 (7 jaren ago)

  De flowershower van rituals staat bij mij ook nog in de douche, zo’n fijne geur ☺ik heb alleen altijd de douche olie.

  Beantwoorden
 3. Marieke
  4 november 2015 at 12:43 (7 jaren ago)

  Ik doe ook altijd ontzettend lang met producten, maar soms heb je gewoon allemaal restjes staan die je dan gebruikt en zodoende kun je dan toch plotseling veel producten opgemaakt hebben. Ruimt weer lekker op hihi. Vind het altijd erg leuk om te zien!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  4 november 2015 at 10:00 (7 jaren ago)

  Ik weet niet of ik nou gewoon te zuinig ben of wat nou de reden is, maar ik maak nooit zoveel op haha!!

  Beantwoorden
 5. Wojis
  4 november 2015 at 08:08 (7 jaren ago)

  Leuk! Ik ben dol op de opgemaakt categorie, hoop werk, maar zo leuk. Mooie producten, ik ben zo benieuwd naar Hot Toddy, lijkt mij heerlijk. En de nagellakremover van Kruidvat die heb ik onlangs weer ingeruild voor die van HEMA, ik vind die van Kruidvat zo verschrikkelijk sterk ruiken. Lush Tea Tree Water review please, zeker de moeite waard, kan zo verschillen met Tea Tree producten. Ik wacht al af. X0

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.