Mijn parfumstash ♥

Een tijdje geleden kreeg ik het verzoek of ik mijn parfumstash eens wilde laten zien. Omdat dat op video nu eenmaal makkelijker gaat dan op foto, heb ik twee weken geleden dan eindelijk deze video opgenomen. Ik stond zelf eigenlijk best te kijken van de hoeveelheid parfums en eau de toilettes die ik de afgelopen jaren verzameld heb! Kijk je mee?

parfumstashMijn parfumstash (november 2018)

In mijn parfumstash zie je veel parfums en eau de toilettes van de merken Cenzaa, S. Oliver, Oriflame en ook een aantal heerlijke Lush parfums. Maar daarnaast ook nog andere merken. Ik ben niet echt merkvast met parfums, maar val wel vaak op dezelfde soorten geurnoten. Zoals amber, patchouli, geranium, houtachtige geurnoten en musk. Ik heb al mijn parfums en eau de toilettes voor deze video tevoorschijn gehaald en vertel kort wat over alle geuren. Veel kijkplezier!

Zoals ik in de video al vertelde, bewaar ik de meeste van mijn parfums en eau de toilettes in de verpakking, en vaak ook nog in een lade. Zo blijven de geuren echt jarenlang goed, want veel van de geuren die ik laat zien heb ik al jaren. Zolang je zorgt dat ze niet te licht en niet te warm staan, kun je parfums echt wel een hele tijd bewaren.

Natuurlijk ben ik benieuwd of jij een aantal geuren herkent uit mijn parfumstash, of er ook favorieten van jou bij zitten. Of wat jouw favoriete geuren of geurnoten zijn. Laat het me zeker weten!

6 Comments on Mijn parfumstash ♥

 1. Evelien
  20 november 2018 at 16:22 (9 maanden ago)

  Jaaa, eindelijk je Lush parfums zien! Ben zo jaloers naar die Fragrance Party.. jammer dat dat niet meer is. Jaloers op je Twilight en American Cream! Die zijn echt goddelijk. 29 High Street MOET ik ruiken. Je hebt een prachtige parfumstash, trouwens! Zitten echt een paar mooie pareltjes in 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  19 november 2018 at 07:10 (9 maanden ago)

  Wow, een indrukwekkende collectie parfums en eau de toilette!
  Je hebt echt veel, en hele mooie geuren om uit te kiezen.
  Wat ik grappig vind, is dat wij vroeger als tiener dezelfde geuren lekker vonden en nu toch heel andere geurtonen als favoriet hebben.
  Ik hou heel erg van citrus akkoorden en maritieme geurtonen. Houtachtige vind ik ook heerlijk vooral met sandelhout als basis.
  Ik vind zelfs herengeuren af en toe heerlijk ruiken maar die draag ik zelf niet (wel unisex geuren). Mijn all time favourite is Aquawoman van Rochas maar die werd maar een seizoen verkocht, zo jammer.
  Mijn favoriet van mijn huidige collectie is Bloom van Gucci. Ik heb gemiddeld zo’n 25 flesjes in m’n parfumlade en het is elke ochtend mijn favoriete keuzemoment van de dag om een geur te kiezen ♡

  Bedankt voor deze review! X

  Beantwoorden
 3. Mina
  17 november 2018 at 21:18 (9 maanden ago)

  Wauw wat veel parfums heb jij! Leuk om te zien!
  Moet nodig op jacht wat al mijn flesjes zijn op 1 spuitje leeg! Maar allemaal mooie aanbiedingen komen eraan. Dus ik wacht mijn kans af! Maar ik vind een lekker geurtje hoort erbij elke dag!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  17 november 2018 at 10:57 (9 maanden ago)

  Zo leuk om te zien
  Prachtige flacons.

  Fijn weekend

  Beantwoorden
 5. Caro
  17 november 2018 at 10:35 (9 maanden ago)

  Jeumig, wat verl mooie geurtjes! Hoe krijg je het voor elkaar om hier elke dag uit te kiezen? Ik kan nog niet eens beslissen uit de 3 smaakjes uit mijn kast. Het zijn wel allemaal voor mij onbekende geuren. Mijn favoriet blijven toch de zware geuren, Joop! is mijn all time favorite. The bodyshop had vroeger ‘wood musk’. Als ik deze droeg, kreeg ik de hele dag door complimentjes. Die geur pastte echt bij mij. Helaas bestaat ie niet meer

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 november 2018 at 12:53 (9 maanden ago)

   Hihihi, dat kiezen tussen mijn parfums gaat net zo makkelijk als ‘s ochtends een jurkje uitkiezen 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.