Mijn persoonlijke Weleda favorieten ♥

Inmiddels mag ik mezelf al een jaar lang Weleda ambassadeur noemen. Iets waar ik nog steeds heel trots op ben, want ik vind Weleda gewoon een prachtig en heerlijk merk. Gedurende dat jaar heb ik zo’n beetje alle producten uit het assortiment mogen ontvangen en testen. Een maand of twee geleden stelde Weleda mij de vraag: wat zijn nu echt jouw Weleda favorieten? Daar hoefde ik niet lang over na te denken, een paar producten springen er voor mij echt uit. En die laat ik graag aan jullie zien!

Weleda favorietenMijn Weleda favorieten

Hierboven zie je mijn Weleda favorieten bij elkaar. Vier producten (eigenlijk drie) die er qua gebruik en werking echt uit sprongen voor mij in het afgelopen jaar. In dit artikel vertel ik over ieder item kort iets, en plaats een linkje naar het artikel wat ik er eerder al over schreef.

Weleda favorietenWeleda Berken Anti Cellulite Olie

De Berken Anti Cellulite Olie staat met stip op één in mijn lijstje van Weleda favorieten. Zoals ik in mijn review destijds al schreef: eigenlijk geloofde ik niet meer in Anti Cellulite producten. Omdat ik al zo vaak iets geprobeerd had, wat dan uiteindelijk toch niet bleek te werken. Deze Anti Cellulite Olie van Weleda verstevigt de huid en maakt haar gladder, het resultaat was écht goed te zien bij mij! Ik heb de olie getest vóór ik tien kilo afviel, en ga haar nu weer opnieuw gebruiken. Wellicht voor een nog mooier resultaat. De complete review die ik in april schreef, kun je hier teruglezen.

Weleda favorietenSkin Food Body Butter

Toen wij als Weleda ambassadeurs vorig jaar een bezoek brachten aan het hoofdkantoor van de Benelux, kregen we daar als één van de eersten dit nieuwe product te zien. De Skin Food Body Butter, een intensief voedende verzorging voor de droge tot zeer droge huid. Deze is gebaseerd op de Skin Food crème, al jaren één van de bestsellers van Weleda. De Body Butter bevat een aantal prachtige ingrediënten, zoals Calendula, Kamille en extract van het Driekleurig Viooltje.

De boterachtige, romige textuur smelt zodra hij in aanraking komt met de huid en laat zich uitstekend verdelen en inmasseren. Ik gebruik de Body Butter vooral voor mijn onderbenen, die met name in de winter nogal eens erg droog kunnen aanvoelen. Dus ik ben heel blij met mijn nieuwe pot! Mijn review over de Skin Food Body Butter kun je hier teruglezen.

Weleda favorietenAmandel verzachtende douchecrème

Onder mijn Weleda favorieten mocht de Amandel verzachtende douchecrème zeker niet ontbreken. Dit is letterlijk één van de zachtste, mildste producten voor onder de douche die ik in de afgelopen zeven jaar getest heb voor Beautyspots. En deze variant ruikt ook nog eens heerlijk, zacht en lief ♥

De douchecrèmes van Weleda bevatten geen SLS of SLES, en zijn daardoor super mild voor je huid. Ze bevatten voornamelijk verzorgende ingrediënten, zoals Zoete Amandelolie en Sheaboter. En ze zijn ook gewoon heerlijk in gebruik! Ik schreef hier ook al een review over, deze vind je hier.

Speciaal voor de wintermaanden heeft Weleda weer een Limited Edition douchecrème uitgebracht: Forest Harmony Shower. Deze heeft de verkwikkende geur van Zilverspar en Lavandin, en helpt je op een koude winterochtend ontspannen wakker te worden. Hierover volgt binnenkort nog een aparte review!

Wat zijn jouw Weleda favorieten? Zitten er tussen mijn favorieten misschien producten die jij zelf ook regelmatig gebruikt?

Ik heb deze producten ontvangen als Weleda ambassadeur.

5 Comments on Mijn persoonlijke Weleda favorieten ♥

 1. Miranda Aerts
  10 november 2019 at 22:45 (2 jaar ago)

  De nieuwe LE lijkt me heerlijk 🙂

  Beantwoorden
 2. Marije
  8 november 2019 at 13:09 (2 jaar ago)

  Ben nog steeds heel erg benieuwd naar de skin food lijn. Nog steeds niet getest

  Beantwoorden
 3. Annette Elias
  8 november 2019 at 08:04 (2 jaar ago)

  Ohhh heerlijk, Weleda! een van de weinige merken die echt iets voor mijn gevoelige en droge huid doen! de Skin Food (ik heb alleen de tube), de Amandel Douchecreme en Bodylotion zijn tot nu toe echt de enigen die iecht voeden en rust geven.., na practisch alle merken, tot de allerduurste aan toe, geprobeerd te hebben! Deze producten doen wonderen. Nu wil ik de andere twee natuurlijk ook uitproberen. Heb ik meteen iets voor op mijn verlanglijstje van de Sint

  Beantwoorden
 4. Anita
  8 november 2019 at 07:47 (2 jaar ago)

  Mooie producten. Geen van allen geprobeerd. Maar de amandel douchecreme lijkt me heerlijk. Ik hou van de geur van amandel in mijn verzorgingsproducten. Morgen maar eens kijken bij kruidvat of ze hem hebben.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  8 november 2019 at 07:06 (2 jaar ago)

  Mooie opvallende producten.
  Hier zal ik zeker eens iets van kopen….
  Een hele fijne en leuke dag vandaag….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.