Mijn Tante Betsy kerstballen boom ♥

Jeetje jongens (meisjes), wie had dat nou kunnen bedenken? Tante Betsy kerstballen! In de meest schattige printjes die Tante ooit uitgebracht heeft. Jullie snappen natuurlijk dat ik die echt móest hebben. En toen bleken er twaalf verschillende te zijn: zes printjes in oranje én roze. Hoe moest ik in vredesnaam kiezen? Hoe dan? Ik besloot ze ‘gewoon’ allemaal te pre-orderen bij Binnie, in het kader van YOLO. Inmiddels zijn ze binnen, en ze zijn zooooo ontzettend gaaf! Ik laat mijn nieuwe Betsyballenboom natuurlijk aan jullie zien!

Tante Betsy kerstballen

Tante Betsy kerstballen

Alsof de complete collectie Tante Betsy kerstballen nog niet genoeg was, bestelde ik er ook nog een aparte, extra kerstboom voor. Maar dat was overmacht, daar kon ik niets aan doen 😉 Mijn andere twee kerstbomen hingen namelijk al vrij vol, daar konden geen 12 kerstballen meer bij. Dus tja… Ik heb wel even getwijfeld over welke kleur ik zou kiezen. Ik heb natuurlijk al een roze en een paarse kerstboom, wat zou daar bij passen? En de Tante Betsy kerstballen zijn roze en oranje, in wat voor kleur boom zouden ze goed tot hun recht komen?

Uiteindelijk kwam ik uit bij… wit! Super kitscherig retro, van zichzelf niet heel kleurrijk, maar in deze kerstboom komen de nieuwe ballen wel super tot hun recht ♥

Het is een kerstboom van 150 cm geworden, volgens mij is hij net zo groot als de paarse kerstboom. Ik heb hem naast de bank gezet, hier stond eerst een vaas met (kunst)bloemen op het tafeltje. Als ik nu ’s avonds op de bank zit en naar rechts kijk, moet ik vanzelf glimlachen ♥

Tante Betsy kerstballen

De Tante Betsy kerstballen waren al eerder binnen dan de boom. Ik was natuurlijk super benieuwd naar hoe ze in het echt zouden zijn. Nou ik kan jullie vertellen: ze zijn nóg mooier dan ik had durven hopen! ♥ En ze zijn groot! De oto is 8 cm, dat is een perfecte XL kerstbal 😉

Luxe ballen

De kerstballen kosten € 21,95 per setje van twee, er zijn zes verschillende sets. Ze kosten dus zeg maar 11 euro per stuk, en nee dat is zeker niet goedkoop. Maar toen ik in mijn vakantie in oktober bij Intratuin was, zag ik daar heel veel kerstballen van rond de tien euro. Ik ben van mening dat een bijzondere, echt glazen kerstbal dat best mag kosten. En goed om te weten: de kerstballen worden in Europa geproduceerd.

Tante Betsy kerstballen

Kitschy

Ik heb vorige week mijn nieuwe kitscherige kerstboom meteen gezet toen hij binnen was, ik kon natuurlijk echt niet langer wachten. Naast de Tante Betsy kerstballen heb ik er ook wat ballen en andere hangers uit de andere twee kerstbomen in gehangen. Die waren stiekem toch best een beetje vol komen te hangen, daar kon best wat uit 😉

Tante Betsy kerstballen

Ik vind het resultaat echt zo mooi geworden, ik ben zo blij! ♥ De kerstballen komen prachtig uit tegen de witte achtergrond, het heeft iets sprookjesachtigs en iets magisch ♥ De andere hangers die ik erin heb gehangen, passen allemaal perfect bij de printjes van de Tante Betsy ballen: hertjes, kikkers, paddenstoelen…

Tante Betsy kerstballen

En kijk hoe mooi de boom afsteekt tegen het roze hartjesbehang. Dit is wat ik zie als ik naar rechts kijk als ik op de bank zit. Hier kun je toch naar blijven kijken, of niet dan? ♥ En tja, ik kon ook wel foto’s blíjven maken, hahaha!

Nog een paar van dichtbij dan, zodat jullie de mooie heldere kleuren van de tekeningen kunnen zien ♥

Dit poesje zagen we volgens mij nog niet eerder als print op een jurkje, stiekem hoop ik dat deze dan nog komt.

Welke ik de mooiste vind? Nee echt, ik kan niet kiezen. Ik ben daarom ook super blij dat ik ze allemaal gekocht heb, als fan van Tante Betsy én van kerstbomen en -ballen kon ik natuurlijk niet anders!

Ik heb de Tante Betsy kerstballen gekocht bij SoMuch, ze zijn tevens verkrijgbaar via de eigen webshop van Tante Betsy.

 

22 Comments on Mijn Tante Betsy kerstballen boom ♥

 1. Marlous
  5 december 2021 at 16:11 (9 maanden ago)

  Heel gezellig en lekker retro.

  Beantwoorden
 2. Judith
  5 december 2021 at 09:58 (9 maanden ago)

  Jouw huisje is zo mooi, alles in dezelfde stijl, zo ook jouw über leuke witte TB kerstboom!

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  4 december 2021 at 21:31 (9 maanden ago)

  Wat een geweldige boom goede keus om voor wit te gaan. De ballen schitteren erin!

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 december 2021 at 08:55 (9 maanden ago)

   Dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 4. Dagmar
  4 december 2021 at 15:24 (9 maanden ago)

  Echt supermooi geworden Natasja! De ultieme TB kerstboom!!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 december 2021 at 08:56 (9 maanden ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden
 5. Annette Elias
  4 december 2021 at 14:31 (9 maanden ago)

  Wauuuwwww, wat een heerlijke vrolijkheid zeg! Daar moet je wel blij van worden!

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 december 2021 at 08:56 (9 maanden ago)

   Ja dat word ik er zeker van, dankjewel! ♥

   Beantwoorden
  • Natasja
   5 december 2021 at 08:56 (9 maanden ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden
 6. lecuyer Pia
  4 december 2021 at 12:57 (9 maanden ago)

  pia!
  je suis une Fan française de tante betsy et votre arbre de noël est magique, donc vous êtes la magicienne qui a placé toutes ces jolies boules kitch mais qui nous rappelle notre enfance, les dessins sont magnifiques.je vous dis OUAH et à bientôt pour de nouvelles aventures…..

  Beantwoorden
 7. Yolanda
  4 december 2021 at 12:19 (9 maanden ago)

  Super gezellig echt een nathasja boom .

  Beantwoorden
 8. Joyce
  4 december 2021 at 10:24 (9 maanden ago)

  Echt geniaal!! Ik heb idd oranje ballen gekozen ivm roze kerstboom hahaha

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 december 2021 at 12:03 (9 maanden ago)

   Dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 9. Petra van Schijndel
  4 december 2021 at 09:49 (9 maanden ago)

  Wauw, je hebt nu echt jouw droomboom!
  Ik hoop ook op een jurkje met poezenprint.

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 december 2021 at 12:04 (9 maanden ago)

   Ja echt he? Ben er zo intens gelukkig mee hahaha! ♥

   Beantwoorden
 10. Sandra
  4 december 2021 at 09:40 (9 maanden ago)

  Heel gaaf zijn ze! En inderdaad: in die witte boom komen ze helemaal tot hun recht .

  Beantwoorden
 11. Bouke
  4 december 2021 at 09:32 (9 maanden ago)

  Zit het poesje niet aan de binnenkant van de jas
  Je boom is magisch mooi… een heerlijke aanvulling weer in je gezellige huis!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 december 2021 at 12:05 (9 maanden ago)

   Nope, geen poesjes in de jas 😉 Dankjewel, ik ben er super super blij mee ♥

   Beantwoorden
 12. Sylvia+W
  4 december 2021 at 09:20 (9 maanden ago)

  Wauw! Wat een plaatje van een boom! Ik vind ‘m super gaafffff ook dat ze er extra mooi uit knallen in je witte boom, wat een mooie keuze. En de beschrijving van de OTO van de bal hihi. Geniet van al het moois en gezelligs wat jij jezelf gegeven hebt xx

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 december 2021 at 13:16 (9 maanden ago)

   Hahaha ja ik moest er zelf ook om lachen 😉 Dankjewel! ♥

   Beantwoorden
 13. Ria
  4 december 2021 at 09:13 (9 maanden ago)

  Prachtig in die witte boom! Je wordt er instant vrolijk van… Was zo moeilijk kiezen tussen roze en oranje en budgettair kon ik ze niet allemaal dus manlief gaf de doorslag, oranje dus… In december. Verhuis ik van ons verkocht huisje naar een voorlopig appartementje dus dit jaar blijven ze veilig ingepakt maar in 2022 krijgen ze een prominent plekje in het nieuwe huis! Misschien ook wel in een witte boom

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.