Mijn verjaardagskadootjes – 41e verjaardag

Gisteren was ik jarig, ik heb het zaterdag gevierd. En oh, wat ben ik weer enorm verwend! Mijn verjaardag voelt nog net als toen ik kind was, ik voel me dan echt voor een dag een prinses, hihihi! Ik heb heel veel mooie kado’s gekregen, natuurlijk veel op Beauty-gebied, maar ook ander moois en lekkers. Uiteraard laat ik jullie meegenieten, vandaag laat ik jullie al mijn verjaardagskadootjes zien!

Verjaardagskadootjes

Mijn verjaardagskadootjes!

Kijk dan wat een mooie, vrolijke verzameling van prachtige verjaardagskadootjes… Echt, ik ben door iedereen zo enorm verwend! Natuurlijk had ik van tevoren wel een verlanglijstje gemaakt, maar ik ben toch ook heel erg verrast door sommige kadootjes.

Verjaardagskadootjes

Van Bridewater had ik nog nooit een geurkaars gehad, tot ik een maand geleden de geur Carnival Ride ontdekte:

Bridgewater Candle Company Carnival Ride gaat van start met een pittige top van sinaasappel en bergamot, waarin het snel vermengt met suikerspin, zoete vanille en roze bessen. In de basis vinden we witte muskus en amber.

Ik had er al een paar kleine geurkaarsjes en Scented Sachets van, zaterdag kreeg ik een prachtige Medium Jar en twee Scented Wax Bars (blokjes voor in de geurbrander) erbij. Het is echt één van mijn favoriete geuren op dit moment!

Verjaardagskadootjes

Ik ken het merk Neoderma eigenlijk alleen van de gezichtsverzorging, maar deze body lotion ruikt heerlijk fris en is erg veelbelovend. Laat de lente maar komen!

Verjaardagskadootjes

Quenched Sea Mineral Moisture is de nieuwste lijn van OGX, voor droog haar. Hij ruikt echt heerlijk, wat een verwennerij!

Verjaardagskadootjes

Deze geurkaars van Tokyomilk stond al een tijdje op mijn wishlist, vanwege de prachtige verpakking en de veelbelovende geuromschrijving. De geur is zó heerlijk zacht en zoet, ik blijf er gewoon aan ruiken!

verjaardagskadootjes

En ik kreeg nóg een lekkere geurkaars, van Bomb Cosmetics. Tropical Sands ruikt naar kokos en koekjes, mmmmm! Is het al bijna zomer?

Verjaardagskadootjes

Bomb Cosmetics Shower Wash Mango & Vanilla stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar omdat er al zoveel op de badrand staat, mocht ik hem niet kopen van mezelf. Maar als kadootje voor mijn verjaardag vragen mocht natuurlijk wel, hihihi! Hij ruikt precies zoals ik verwachtte: heel zacht en licht fruitig. Perfect voor deze tijd van het jaar!

Verjaardagskadootjes

Het merk Paul & Joe is in Nederland niet te koop, maar gelukkig wel via Beautybay verkrijgbaar. Toen ik de voorjaarscollectie zag, was ik op slag verliefd. Omdat het een vrij duur merk is, besloot ik om twee producten op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag te zetten.

Verjaardagskadootjes

Dit prachtige Face & Eye Colour palette, wat je zowel als oogschaduw als als bronzer en highlighter kunt gebruiken.

Verjaardagskadootjes

En dit werkelijk schattige nagellakje. Natuurlijk vertel ik jullie over beide producten binnenkort meer!

Verjaardagskadootjes

Dit prachtige duo is een scrub en bodylotion van het merk Love & Toast, in de heerlijk frisse lentegeur Clementine Crush. Zijn het geen Beauties?

Verjaardagskadootjes

Verjaardagskadootjes

Deze leuke, lieve glazen vaasjes hebben al een mooi plekje in onze woonkamer gekregen, maar ik denk dat je ze ook wel eens voorbij zult zien komen als achtergrond op een foto. Ik vind ze zó leuk!

Verjaardagskadootjes

Verjaardagskadootjes

Ik kreeg nog een prachtig product van Tokyomilk: deze lipbalm in de geur/smaak Let Them Eat Cake. Ik vond hem heel toepasselijk!

Verjaardagskadootjes

Op de website van DealDonkey zag ik begin deze maand deze macrolens, voor een heel mooie prijs. Helaas was ik zelf te laat, maar Arno bleek goed opgelet te hebben, zaterdagochtend had hij deze verrassing voor mij! Ik ga er komend weekend lekker mee aan de slag, als het goed is kan ik hiermee nog betere close-up foto’s maken!

Verjaardagskadootjes

Mijn tablet was echt aan vervanging toe, en eigenlijk wilde ik ook een grotere, omdat ik steeds ruzie had met het kleine toetsenbord. Van Arno (en Benthe 🙂 ) kreeg ik een iPad, waar ik enorm blij mee ben, wat een verschil!

Verjaardagskadootjes

Verjaardagskadootjes

Geen verjaardag zonder bloemen, en ook daarin ben ik flink verwend. Twee prachtige bossen staan te stralen hier in de woonkamer, dat geeft altijd zo’n feestelijk gevoel!

Nou, ik heb niets te veel gezegd toen ik zei dat ik verwend ben, toch? Zoveel moois! De Beautyproducten ga ik eind van de week uitgebreid op de foto zetten (met behulp van mijn nieuwe lens), daar horen jullie vast en zeker binnenkort meer over!

13 Comments on Mijn verjaardagskadootjes – 41e verjaardag

 1. Dana
  23 maart 2015 at 23:40 (7 jaren ago)

  waaauw je bent lekker verwend op je verjaardag!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  23 maart 2015 at 20:41 (7 jaren ago)

  Heerlijk zo een verjaardag met zoveel mooie kado’s!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  23 maart 2015 at 20:38 (7 jaren ago)

  Wow, wat een verwennerij, heerlijke cadeaus, enjoy!

  Beantwoorden
 4. Sonja
  23 maart 2015 at 20:27 (7 jaren ago)

  Woooooooooooh! Ik wil jouw verjaardag ook wel vieren! Wat een mooie spullen! Geniet er maar van!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  23 maart 2015 at 17:45 (7 jaren ago)

  WoW wat zul jij happy zijn met die mooie cadeaus

  Beantwoorden
 6. Angela
  23 maart 2015 at 16:06 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige en heerlijke verwennerijen!!! Wat zul jij de komende tijd en hoop geniet momentjes hebben!!!

  Beantwoorden
 7. Esmeralda L
  23 maart 2015 at 15:22 (7 jaren ago)

  Die vaasjes zijn mooi! En de lipbalm lijkt me heerlijk

  Beantwoorden
 8. Jori
  23 maart 2015 at 15:21 (7 jaren ago)

  Wordt helemaal vrolijk van al dat moois.

  Beantwoorden
 9. mariëlle
  23 maart 2015 at 15:03 (7 jaren ago)

  Wauw wat ben je goed verwend, super mooie items en producten heb je gekregen! Geniet er mssr maar lekker van 🙂

  Beantwoorden
 10. Miranda Aerts
  23 maart 2015 at 14:57 (7 jaren ago)

  Dat ziet er gezellig uit!
  Ik ben benieuwd naar de reviews.

  Beantwoorden
 11. Bianca
  23 maart 2015 at 14:20 (7 jaren ago)

  Wat ben je heerlijk verwend met allemaal mooie cadeau’s <3

  Beantwoorden
 12. Cindy | Life meets Beauty
  23 maart 2015 at 14:19 (7 jaren ago)

  Jij bent goed gewend! Helemaal super die macro lens! Ik ben ook nog op zoek voor mijn Nikon camera. Zit een 18-50 lens bij, maar wil nog mooiere close-up foto’s.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.