milk_shake conditioning whipped cream

milk_shake is een merk wat tot voor kort alleen in salons verkocht werd, maar gelukkig is er sinds een klein half jaar een webshop die merken als milk_shake en meer “kapsalon-merken” online verkoopt: veuF. Omdat ik mijn haar wat langer wil laten groeien en dat dus om een andere verzorging en styling vraagt, besloot ik om eens wat producten van milk_shake te proberen. Vandaag laat ik jullie de milk_shake conditioning whipped cream zien.

milk_shake conditioning whipped cream

milk_shake conditioning whipped cream

De milk_shake haarproducten zijn producten op basis van melkproteïnen en fruitextracten voor de moderne, veeleisende consument. Zoals men zelf zegt: “Deze milk_shake haarproducten lijn past in de trend voor de consument die sporten en voeding belangrijk vindt. Het zijn producten die direct resultaat en voeding aan het haar geven op een vernieuwende wijze.” Nu pas ik niet 100% in dit plaatje, maar ben natuurlijk wel continu bezig met wat ik op mijn huid en in mijn haar smeer. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen!

milk_shake conditioning whipped cream

milk_shake conditioning whipped cream: leave it in

milk_shake conditioning whipped cream is een zogenaamde leave-in conditioner. Je gebruikt hem na het wassen, en brengt het aan in vochtig haar, waarna je je haar zoals gebruikelijk stylet (of niet).  Het is een diep hydraterende en beschermende formule met een zachte, romige samenstelling.

milk_shake conditioning whipped cream

milk_shake conditioning whipped cream: how to use?

milk_shake conditioning whipped cream lijkt veel op een stylingmousse, vooral als je de verpakking ziet. De textuur is echter veel romiger en minder luchtig. Echt, als je het ziet, wil je er zo een hap van nemen, want het heeft veel weg van slagroom. Ik breng de milk_shake conditioning whipped cream aan na het wassen van mijn haar, en gebruik daarna nog een ander (styling)product van milk_shake, waarna ik mijn haar föhn en in model breng. De conditioning whipped cream maakt mijn haar niet zwaar of slap, waardoor het de styling van mijn haar niet in de weg zit.

milk_shake conditioning whipped cream

milk_shake conditioning whipped cream: het resultaat

Mijn haar wordt heerlijk zacht van de milk_shake conditioning whipped cream. Niet alleen na het aanbrengen, maar ik merk dat naarmate ik het product langer gebruik, mijn haar zachter wordt, ook direct na het wassen en voor het aanbrengen van de whipped cream. Het valt mooi, glanst en laat zich goed in model brengen.

Oh, had ik jullie nog niet verteld over de geur? Die is werkelijk hemels, ik denk dat dit het lekkerst ruikende haarproduct is wat ik ooit geroken heb. Het is de geur van zoete melk aroma: zacht, zoet, romig… milk_shake conditioning whipped cream is heel zuinig in gebruik, de eerste keer gebruikte ik net zoveel als ik normaal van een stylingmousse gebruik, maar dat was echt véél te veel.

Kortom: ik vind het een top-product, waar ik, maar ook mijn haar, erg blij van word!

milk_shake conditioning whipped cream is te koop bij veuF, dé webshop voor exclusieve haarverzorging in Nederland, hij kost € 17,95 voor 200 ml. Verzending bij veuF is gratis (behalve bij een bestelling onder de 10 euro, dan worden er verzendkosten in rekening gebracht), en het uitpakken van je pakketje is een feestje, kijk maar:

milk_shake conditioning whipped cream

Wat gebruik jij voor de verzorging van je haar?

5 Comments on milk_shake conditioning whipped cream

 1. Dana
  12 februari 2014 at 21:49 (8 jaren ago)

  Ze lijken me echt geweldig, alleen de naam al!

  Beantwoorden
 2. KImberly
  12 februari 2014 at 11:50 (8 jaren ago)

  Nu ben ik echt héél benieuwd naar de geur 😀

  Beantwoorden
 3. Nicole
  12 februari 2014 at 09:12 (8 jaren ago)

  Die ziet er idd uit om op te eten!!
  Blijf je de geur van het product lang ruiken in je haar?Vind dat namelijk altijd lekker.

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 februari 2014 at 09:49 (8 jaren ago)

   Ja, de geur blijft echt wel hangen. Vaak heb ik zelfs halverwege de dag nog dat ik opeens een vleugje ruik. Zonder overheersend te zijn, maar daar is de geur ook niet naar.

   Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on milk_shake conditioning whipped cream

 1. […] een eerder artikel schreef ik al over de heerlijke milk_shake conditioning whipped cream. Tegelijkertijd startte ik met een nieuw styling product, ook van milk_shake: milk_shake styling […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.