milk_shake styling potion

In een eerder artikel schreef ik al over de heerlijke milk_shake conditioning whipped cream. Tegelijkertijd startte ik met een nieuw styling product, ook van milk_shake: milk_shake styling potion. In dit artikel vertel ik je er wat meer over.

milk_shake styling potion

milk_shake styling potion: zachte stevigheid

Nu mijn haar wat langer is (en het de bedoeling is dat het nog iets langer wordt), heeft het geen behoefte meer aan een wax of stylingpaste, maar aan een meer natuurlijke styling. milk_shake styling potion past uitstekend in dat plaatje. Het geeft niet alleen “zachte stevigheid”, maar het verzacht ook de haarschubben, waardoor het een direct conditionerend effect heeft. Verwacht geen extreme houdbaarheid van je haar met deze styling potion, hij heeft een ‘hold-factor’ van 1 op 4.

milk_shake styling potion

milk_shake styling potion: gebruik

Je brengt milk_shake styling potion aan in handdoekdroog haar en verdeelt het over je haar. Hierna fรถhn je je haar, en/of brengt het in model zoals gebruikelijk. De styling potion is niet plakkerig en vrij dun, waardoor het verdelen heel makkelijk gaat. Bovendien is hij zuinig in gebruik: een klein pompje is voldoende voor mijn (erg) dikke haar.

milk_shake styling potion

milk_shake styling potion: geur en werking

milk_shake styling potion heeft een heerlijk zachte geur. Een andere geur dan de conditioning whippend cream, die een zoete melk-achtige geur heeft. De styling potion heeft zo’n echte “kappersproducten-geur”, ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven, hihi! De geur is overigens heel subtiel, tegen de tijd dat mijn haar in model zit, ruik ik hem zelf eigenlijk niet meer.

milk_shake styling potion

De werking van dit stylingproduct is prima: mijn haar valt goed in model en het enige wat ik verder nog nodig heb om het de hele dag in model te houden, is een klein beetje haarlak voor de finishing touch. Het feit dat de styling potion niet plakkerig aanvoelt, vind ik een groot pluspunt. Vooral tijdens het fรถhnen van mijn haar vind ik niets zo vervelend als een product wat ervoor zorgt dat mijn haar aan mijn handen plakt als ik er doorheen woel.

milk_shake styling potion is verkrijgbaar bij veuF, de exclusieve haarverzorgingswebshop van Nederland, waar je producten van de beste kwaliteit, met natuurlijke ingrediรซnten vindt. Als je voor 15.00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag gratis bezorgd.

2 Comments on milk_shake styling potion

 1. Miranda Aerts
  27 februari 2014 at 07:10 (8 jaren ago)

  Ziet er erg mooi uit, ik gebruik producten met een 4 op 4 stevigheid dus voor mij te zacht denk ik.

  Beantwoorden
 2. Bertine
  25 februari 2014 at 22:57 (8 jaren ago)

  wat hebben die producten een grappige naam!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.