Miss Pupa lipstick: kleur en comfort op je lippen

Al een hele tijd zijn de Pupa I’m lipsticks mijn favoriet, ik draag ze bijna iedere dag. Tot ik een paar weken geleden drie prachtige kleuren Miss Pupa lipstick in mijn ‘nog te reviewen-bakje’ vond. Geen idee waarom ze er al zo lang lagen, want ze zijn echt prachtig! Ik laat ze vandaag aan je zien en vertel er wat meer over.

Miss Pupa lipstick

Miss Pupa lipstick

Zoals jullie wel weten, is Pupa één van mijn favoriete make-up merken. Een Miss Pupa lipstick had ik volgens mij weleens in een Limited Edition collectie gehad, maar ik weet niet meer precies welke. Een combinatie van leeftijd en zoveel artikelen geschreven, zeg maar 😉

Vergeleken met de I’m Lipstick van Pupa, is Miss Pupa iets transparanter, maar voelt wel heel comfortabel aan op de lippen. Echt een beetje romig en verzorgend. Daarnaast heeft de Miss Pupa lipstick een SPF15, en dat is natuurlijk mooi meegenomen straks in het voorjaar en zomer!

Miss Pupa lipstickIk ontving drie kleuren: 205, 506 en 309. Op de lipstick zelf staat geen naam, maar die blijken ze wel te hebben. Hieronder laat ik ze van links naar rechts aan je zien:

Miss Pupa lipstick205 Timeless Rose is een mooie, oudroze kleur die niet al te opvallend is. Hierdoor staat hij bij veel huidtinten. 506 Lady Cherry is een intens rode kleur. Een kleur die veel dames misschien zal afschrikken, maar ik ben van mening dat een rode lipstick iedereen staat, mits je de juiste kleurtoon kiest ♥ 309 Vibrant Plume is een donker rode kleur met een paarse ondertoon. Een kleur die mij niet direct aansprak, maar toch wel heel mooi bleek te staan. Dit vind ik echt een kleur voor het najaar en de winter.

Miss Pupa lipstickPigmentatie, textuur en houdbaarheid

Hierboven zie je de swatches van de Miss Pupa Lipstick, in dezelfde volgorde als ze hierboven staan. Je ziet dat de kleuren niet zo gepigmenteerd zijn als bijvoorbeeld de I’m Lipsticks van Pupa, maar ze geven nog steeds wel gewoon voldoende kleur af. De textuur is lekker romig, hierdoor voelt de lipstick heel comfortabel en zacht aan op mijn lippen. Bij het aanbrengen glijdt hij gewoon over mijn lippen, heel fijn! Helaas gaan verzorging en houdbaarheid bij een lipstick nooit echt samen, en dat is ook hier het geval. Hij geeft best wat af bij eten en/of drinken, en na een ochtend is het grootste deel van de kleur dan ook wel van mijn lippen verdwenen. Wil je de hele dag van de kleur op je lippen genieten, vergeet dan niet je Miss Pupa lipstick in je tas mee te nemen 🙂

Miss Pupa lipstick

Timeless Rose is denk ik wel mijn favoriete kleur van de drie. Een vrij ‘brave’ kleur voor mij, maar ze geeft me wel een heel frisse uitstraling. Een heerlijk kleurtje voor het voorjaar!

Miss Pupa lipstick

Lady Cherry staat me ook mooi, maar maakt helaas mijn tanden wat geler. Ik merk dat ik deze daardoor toch minder vaak pak.

Miss Pupa lipstickVibrant Plume was bij het swatchen mijn minst favoriete kleur, maar blijkt me toch prima te staan. Maar dit vind ik echt een kleur voor het najaar, dus die gaat tot oktober in mijn make-up tasje 🙂

Miss Pupa lipstick kost € 18,25 per stuk, er zijn 32 kleuren verkrijgbaar. Via deze link vind je een Pupa verkooppunt bij jou in de buurt. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

7 Comments on Miss Pupa lipstick: kleur en comfort op je lippen

 1. Monique Gijselaar
  19 maart 2019 at 10:56 (2 maanden ago)

  Ik vindt de kleuren prachtig, Timeless rosé lijkt mij ook wel wat voor mij. Vroeger heb ik vaak Pupa oogschaduw gebruikt maar de lippenstift nog nooit.
  Weet jij zo of deze hypoallergeen is? Ik heb helaas sinds een paar jaar een allergie waardoor ik van veel producten (vooral met parfum en parabelen) exzeem krijg.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  17 maart 2019 at 08:31 (2 maanden ago)

  Ik vind de kleuren je allemaal mooi staan, en Vibrant plume is mijn favoriet;-)

  Beantwoorden
 3. Mariska
  16 maart 2019 at 20:13 (2 maanden ago)

  Ik vind het wel mooie lipsticks, heb zelf nog niks geprobeerd van dit merk. Maar wel goede verhalen over gelezen.

  Beantwoorden
 4. Annette Elias
  15 maart 2019 at 23:12 (2 maanden ago)

  Mooi hoor! Alledrie! Maar ik snap wel je voorkeur voor de mooie roze. Ik heb ook altijd zo’n kleur in mijn collectie. Mooi als je wat rustiger wilt. En inderdaad toch fris! Naar dat kleurtje ga ik ook even kijken! De paarsige lijkt me trouwens ook heel mooi als je paarstinten draagt, dus wellicht toch iets eerder opdoen dan in het najaar!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  15 maart 2019 at 22:22 (2 maanden ago)

  Mooie kleuren alle drie 🙂

  Beantwoorden
 6. Donna
  15 maart 2019 at 13:57 (2 maanden ago)

  Timeless Rose staat je lekker fris. Dit is een kleur die Ik zelf ook zou kiezen. Romig en verzorgend is ook fijn. Jammer dat het daardoor niet zo lang blijft zitten. Dit houd mij niet tegen om een lipstick te kopen, als de kleur mooi is dan maar vaker aan brengen. Wat knap dat je de lipstick (Vibrant Plume) weg kan leggen voor het najaar, zou mij niet lukken.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  15 maart 2019 at 06:55 (2 maanden ago)

  Wat een prachtige teinten en ze staan jou mooi…

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.