Mixen en matchen met de Tante Betsy zomercollectie

Mocht je voor het eerst hier komen: hoi, ik ben Natasja en ik ben fan van Tante Betsy. Mocht je hier al langer komen, dan weet je dat natuurlijk al lang 😉 En dan weet je waarschijnlijk ook dat ik net zo gek ben op de shirts en rokjes van Tante, als op de jurkjes. Vandaag laat ik je een heerlijk, vrolijk setje uit de Tante Betsy zomercollectie zien: Shirt Luna Breton Green en Flap Pocket Skirt SS18 Green.

Tante Betsy zomercollectieTante Betsy zomercollectie: Mix and Match!

De nieuwe Tante Betsy zomercollectie leent zich weer uitstekend om te mixen en matchen. Hoewel in eerste instantie eigenlijk bijna alle aandacht naar de mooie jurkjes gaat, zijn de rokjes, blouses en shirts echt net zo leuk! En het leuke is dat je heel veel items uit dezelfde collectie, maar ook uit voorgaande collecties, enorm goed kunt combineren met elkaar. Zo heb je iedere keer weer een andere outfit!

Tante Betsy zomercollectieZowel Shirt Luna als de Flap Pocket Skirt zijn items die al langer in de collectie zitten bij Tante Betsy. En het zijn items die zowel in het zomer- als winterseizoen terugkomen. In de winter zijn ze beiden van een iets dikkere stof gemaakt, en in de zomer lekker luchtig en soepel.

Tante Betsy zomercollectieFlap Pocket Skirt

De Flap Pocket Skirts zijn denk ik wel mijn favoriete rokjes van Tante Betsy. Door de uni kleur zijn ze met veel items te combineren, en de grote zakken met het contrasterende biesje en knoop geven het een heerlijke retro look. In de Tante Betsy zomercollectie vind je dit rokje in de kleuren Black, Blue, Green en Red. Ik denk zomaar dat er nog wel eentje bij gaat komen de komende tijd 🙂

Tante Betsy zomercollectieNet zoals alle items van Tante Betsy draagt de Flap Pocket Skirt SS18 lekker sportief en comfortabel. Of ik nou een hele dag op kantoor zit, in het huishouden bezig ben of met Benthe door het bos struin: de kleding van Tante Betsy is daar allemaal prima geschikt voor.

Tante Betsy zomercollectieShirt Luna Breton

Shirt Luna is er deze Tante Betsy zomercollectie in verschillende varianten. In de eerste lichting kwam ze al in verschillende effen kleuren, en nu in dit gave Bretonse streepje. En als ik het goed heb, komt er met de derde en laatste lichting nog een variant in een leuk printje.

Shirt Luna Breton is gemaakt van een echt heerlijke soepele tricot, die comfortabel aanvoelt. En ik denk dat ze zelfs op warme dagen heerlijk draagt, het is echt een heel fijn stofje. Toen ik haar uitpakte, zag ik tot mijn grote verrassing het leuke geborduurde bloemetje op de rechter mouw. Dit soort vrolijke details maken me blij!

Tante Betsy zomercollectie Tante Betsy zomercollectieIk draag hier een groene Apollo panty (Jolly Green) bij mijn groene Tante Betsy setje, maar inmiddels staan de super leuke gestreepte leggings ook online. Ik had afgelopen winter voor het eerst leggings van Tante, en ben echt fan geworden. Dus uit de Tante Betsy zomercollectie ga ik er zeker ook nog wel een paar bestellen. Dit seizoen vallen ze overigens iets korter dan afgelopen winter, lees ik op de website.

Tante Betsy zomercollectieLet’s go outside en have some fun!

Oh oh, wat word ik vrolijk van dit leuke groene setje! Ik heb zo’n zin in de zomer. Nu we dan eindelijk wat mooie lentedagen gehad hebben, fleur ik gewoon helemaal op. Ik heb zin in blote benen, sandaaltjes en klompjes, wandelen zonder jas: let’s have much fun this summer!

Tante Betsy zomercollectieHet rode vestje wat ik hier draag bij Flap Pocket Skirt en Shirt Luna, is nieuw deze collectie. In de Tante Betsy zomercollectie vind je namelijk voor het eerst vestjes met korte mouwen, en daar ben ik super blij mee! Voor de frisse ochtenden, voor op kantoor waar de airco de hele dag staat te blazen op warme dagen, of ‘s avonds als het wat frisser wordt. Voor al die momenten wanneer een vestje met lange mouwen iets te veel is, is deze Cardigan Shorty gewoon ideaal.

Tante Betsy zomercollectie Kijk jij ook zo uit naar de zomer? Heb jij al een favoriet uit de Tante Betsy zomercollectie, of misschien wel meerdere favorieten?

Ik heb de items uit dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥ Met veel dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s ♥

6 Comments on Mixen en matchen met de Tante Betsy zomercollectie

 1. Miranda
  21 april 2018 at 06:55 (6 maanden ago)

  Ik vind die rokjes zo leuk met de opgestikte zakjes!
  Little green bags ♡♡

  Beantwoorden
 2. Corine
  20 april 2018 at 17:28 (6 maanden ago)

  Prachtige combinatie weer!

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  20 april 2018 at 09:40 (6 maanden ago)

  Ik vind het heel leuk hoe je dat rood en groen gecombineerd hebt met elkaar. Staat je weer prachtig!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  20 april 2018 at 06:04 (6 maanden ago)

  Deze kleur staat jou zo mooi!
  Leuke items.

  Happy Fridsy Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.