Moederdag kadotips voor hippe moeders

Over een week is het weer zover: Moederdag. En hoewel die dag voor mij best beladen is vanwege mijn onvervulde kinderwens, vier ik het natuurlijk wel. Met mijn eigen moeder, en stiekem voel ik me ook gewoon Benthe’s mama ๐Ÿ™‚ In dit artikel wil ik jullie wat leuke, originele Moederdag kadotips geven voor alle hippe moeders van Nederland. Of gewoon voor jezelf, als honden-, katten-, konijnen- of mensenmoeder ♥

Moederdag kadotips

Onderstaande Moederdag kadotips zijn allemaal kado’s die ik zelf leuk zou vinden om te krijgen. Dus zie je komende week Benthe met een buideltje om haar nek door de stad lopen? Dan weet je dat ze op jacht is voor een Moederdag kadootje voor mij ๐Ÿ˜‰

Moederdag kadotips Rituals kadoset

Verzorgingsproducten zijn natuurlijk altijd heel erg leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Vooral de Rituals kadosets vind ik zelf prachtig. Ik koop de producten van Rituals niet zo snel voor mezelf, maar des te leuker vind ik het om ze te krijgen of aan een ander te geven. Bij Greetz vind je (behalve heel veel verschillende leuke kaartjes voor Moederdag) ook diverse Rituals kadosets, in verschillende prijsklassen. De Ayurveda lijn is mijn persoonlijke favoriet ♥ En ben je dit jaar niet in de gelegenheid om je moeder te bezoeken op Moederdag? Geen probleem, Greetz bezorgt jouw kaart en kado gewoon bij je moeder thuis!

Moederdag kadotipsHappy Socks

Is je moeder net als ik gek op vrolijke, kleurrijke kleding? Dan doe je haar vast een groot plezier met een paar Happy Socks. Ook deze vind je sinds kort bij Greetz in het kado-assortiment. De sokken passen samen met je kaartje gewoon door de brievenbus, en Greetz pakt ze ook nog voor je in als je dat wilt. Ik vind de Fruit Sock werkelijk geweldig, en zie mezelf deze al helemaal dragen komende zomer in mijn klompjes ♥

Moederdag kadotipsHygge – Het geheim van de Deense lifestyle

Voor alle moeders die gek zijn op lezen vind ik het boek Hygge van Marie Soderberg echt een aanrader. Ik heb dit boek zelf in een dag tijd uitgelezen, het leest heerlijk weg. Hygge is het Deense geheim voor geluk. Hygge verwijst naar momenten van geluk, warmte en samenzijn. Marie laat in dit boek zien dat Hygge overal te vinden is, je moet alleen weten waar je moet kijken. Het boek is prachtig geรฏllustreerd en bevat ook een aantal Hyggelige recepten. Ik vind het een enorm inspirerend boek, door het lezen alleen al ervaarde ik een gevoel van geluk. Hygge is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Moederdag kadotipsBloomon abonnement

Een mooi boeket bloemen is altijd geweldig om te krijgen. Nog leuker is het om je moeder een bloemenabonnement te geven, bijvoorbeeld via Bloomon. Groot boeket, klein boeket, wekelijks, maandelijks, bezorging overdag of bezorging ‘s avonds? Je bepaalt het helemaal zelf, bijna alles is mogelijk bij Bloomon. Heerlijk toch, dat je moeder hiermee verzekerd is van een aantal prachtige boeketten de komende tijd?

Moederdag kadotipsTante Betsy

De moeder die van vrolijke, kleurrijke jurkjes houdt, maak je natuurlijk dolgelukkig met een Tante Betsy kadobon. Deze zomercollectie bevat zoveel moois, dat kiezen gewoon bijna niet te doen is. Met een kadobon kan je moeder misschien wel twee in plaats van รฉรฉn nieuw jurkje in haar kast hangen. Wat zal ze deze zomer stralen in haar mooie jurkjes! De kadobonnen zijn verkrijgbaar van 10 tot 100 euro, dus voor ieder budget leuk om te geven. Welk jurkje gaat jouw moeder uitkiezen denk je?

Dit artikel is gedeeltelijk een samenwerking

6 Comments on Moederdag kadotips voor hippe moeders

 1. Miranda Aerts
  6 mei 2018 at 18:24 (3 jaar ago)

  Wat een leuke tips ๐Ÿ™‚
  Waar zullen we onze moeder eens mee verrassen? ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 2. Mariรซlle
  6 mei 2018 at 14:44 (3 jaar ago)

  Ik denk dat ik mijn mama ga verrassen met een bos bloemen! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 3. Ingrid Schmitz
  6 mei 2018 at 12:18 (3 jaar ago)

  Rituals en Bloomon echte aanraders.
  Nu ook weer een prachtig boeket van Bloomon staan.
  Ik geniet er elke dag van.

  Beantwoorden
 4. Petra van Gils
  6 mei 2018 at 10:45 (3 jaar ago)

  Mijn nichtjes en neefje hebben van moederdag ook Tantedag gemaakt….. dus ook wordt er aan mij gedacht waardoor het gemis van eigen linderen iets minder wordt….

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  6 mei 2018 at 10:37 (3 jaar ago)

  Leuke kadotips

  Geniet van een prachtige dag

  Beantwoorden
 6. marije
  6 mei 2018 at 08:51 (3 jaar ago)

  Ik heb een paar jaar geleden mijn moeder een bloomon abonnement cadeau gedaan en daar was zij zo blij mee.

  Leuke tips!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.