Mooqi ansichtkaarten en wenskaarten ♥

Vandaag mag ik jullie zó iets moois laten zien! Vorig jaar vertelde ik jullie al over de Mooqi knuffelsteenpakketjes. Mooqi is het bedrijf van jurkenzusje Monique. Ze is niet alleen heel lief en kleurrijk, ze maakt ook prachtige illustraties ♥ Inmiddels is de webshop van Mooqi behoorlijk uitgebreid. Onlangs kwamen er zulke leuke, mooie Mooqi ansichtkaarten bij! Ik kreeg een setje opgestuurd en mag ook nog eens een setje weggeven aan één van jullie!

Mooqi anischtkaarten

Mooqi ansichtkaarten

Maar liefst 11 nieuwe Mooqi ansichtkaarten heeft Monique aan het assortiment toegevoegd. Dat betekent 11 nieuwe, prachtige illustraties die ze gemaakt heeft. Ik vind het zo knap, wat Monique maakt ♥ Nu zou ik kunnen zeggen dat ik zou willen dat ik zelf ook zo creatief was, maar met mijn nieuwe hobby ben ik natuurlijk zelf inmiddels ook best creatief 😉 Maar zo mooi tekenen, daar kan ik alleen maar van dromen.

In de illustraties van Monique zie je eigenlijk alles terug hoe ze in het leven staat. Zoals ze zelf vertelt op haar website, staan humor, genieten van de kleine dingen, spiritualiteit en geloof in de kracht van liefde centraal in hoe ze door het leven gaat. Een leven wat net als bij velen van ons niet altijd makkelijk is geweest, maar deze dingen helpen wel om de hobbels en heuvels wat makkelijker te nemen.

Monique hoopt met haar illustraties de wereld een beetje mooier te maken, schrijft ze. Wat mij betreft is ze daar met vlag en wimpel voor geslaagd ♥ Ik word blij van haar mooie tekeningen, ze toveren regelmatig een glimlach op mijn gezicht. Zo moest ik bij de ansichtkaart hierboven meteen aan mijn collega’s denken, die écht denken dat er kabouters bestaan die de vieze vaat opruimen 😉

Mooqi anischtkaarten

Do you believe in fairytales?

Dit is ook één van mijn favorieten: unicorns zijn toch gewoon altijd leuk? Ik blijf gewoon graag in sprookjes geloven, ook al ben ik ‘al’ 48. De kleuren op deze kaart zijn zo mooi en lief! ♥

Mooqi ansichtkaarten

Wil je je vriendin een ‘gewoon gezellig’ kaartje sturen, of haar op de thee (of koffie) vragen? Dan is dit kaartje natuurlijk helemaal leuk ♥ Ik weet toevallig dat het kaartje geïnspireerd is op één van de Tante Betsy Facebook groepen, waar Monique destijds deze omslag illustratie voor maakte. Een écht feel good kaartje ♥

Mooqi ansichtkaarten

Natuurlijk is niet iedereen gek van kleur zoals Monique en ik zijn. Of soms heb je gewoon een wat serieuzere aangelegenheid waarvoor je toch een leuk, lief kaartje wil sturen. Ook daarvoor heeft Mooqi mooie ansichtkaarten in het assortiment. Met een spiritueel tintje, maar zonder zweverig of zwaarmoedig te zijn ♥ Dat past overigens ook precies bij hoe ik de Mooqi knuffelstenen ervaar.  Binnenkort komen er wat nieuwe knuffelsteen pakketjes bij in het assortiment, ik kijk er nu al naar uit!

Zelfs de achterkant van de ansichtkaarten is mooi en lief ♥

Mooqi wenskaarten

De Mooqi wenskaarten zijn al wat langer in het assortiment, maar ik had ze nog niet eerder zo bij elkaar gezien. Zowel de wenskaarten als de ansichtkaarten zijn gemaakt van mooi stevig, glad wit karton. De wenskaarten hebben een bruine kraft envelop om in verstuurd te worden.

Een paar illustraties zijn zowel in ansichtkaart als in wenskaart verkrijgbaar. Een wenskaart verstuurt natuurlijk fijner als je bijvoorbeeld een persoonlijke wens op de kaart wilt zetten. Of wanneer je wat meer tekst wilt vermelden, op de wenskaart heb je natuurlijk wat meer ruimte om te schrijven.

Mooqi wenskaarten

Wat een lieve, leuke illustratie is dit! ♥ Echt een heel gezellige kaart om te versturen, hiermee bezorg je de ontvanger zeker weten een glimlach!

Dit is de Rozenkwarts wenskaart. Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Zullen we deze kaart de komende week gewoon allemaal naar iemand in onze omgeving sturen? Zodat we met elkaar wat extra liefde de wereld in sturen? ♥

Prijzen en webshop

De Mooqi wenskaarten kosten 3 euro per stuk (inclusief bruine kraft envelop) en de ansichtkaarten kosten € 2,10 per stuk. Bij aankoop van 10 of meer kaarten krijg je automatisch 10% korting ♥ Je vindt alle kaarten in de webshop van Mooqi, of bij één van de verkooppunten. Ik heb de prachtige kaarten in dit artikel ontvangen ♥

Mooqi wenskaarten

Win een setje Mooqi ansichtkaarten ♥

Ik mag namens die lieve Monique ook nog eens een setje van de 11 nieuwe ansichtkaarten weggeven aan één van jullie. Om kans te maken, laat je onder dit artikel een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen met de winactie. Like de facebook-pagina van Mooqi (en die van Beautyspots, als je dat niet al deed 😉 ) en deel voor een extra winkans het bericht over dit artikel met je vrienden. Meedoen kan tot en met zondag 26 juni, daarna ontvangt de winnaar een mailtje van mij. Zorg er dus voor dat je een geldig email-adres invult bij je reactie, anders kan ik je niet bereiken 😉

24 Comments on Mooqi ansichtkaarten en wenskaarten ♥

 1. Paula jansen
  22 juni 2022 at 23:59 (2 weken ago)

  Wat een prachtigr kaarten een eentje per post ontvangen is zo fijn.. love it ik stuur maandelijks wel een kaartje en deze zijn geweldig

  Beantwoorden
 2. Rowena martens
  22 juni 2022 at 21:43 (2 weken ago)

  Ik als postcrosser doe graag mee met deze winactie. Ik zal veel mensen blij gaan maken met deze prachtige kaarten , zowel binnen als buitenland.

  Beantwoorden
 3. Inge Boogaers
  22 juni 2022 at 19:46 (2 weken ago)

  Oooeee wat een scheetjes zeg! Wow! Hier doe ik toch even aan mee aan deze win actie ! Ga gelijk de pagina opzoeken !

  Beantwoorden
 4. Esther
  22 juni 2022 at 18:23 (2 weken ago)

  Wat een plaatjes van een kaarten. En wat heb je er een mooie, lieve, toffe blog overgeschreven. Ik doe graag mee voor zo’n mooi setje

  Beantwoorden
 5. Ellen Jacobs
  22 juni 2022 at 05:04 (2 weken ago)

  Wat een prachtige kaarten.
  Helemaal verliefd op de 1-hoorn kaart.

  Beantwoorden
 6. Debby van Hoof
  20 juni 2022 at 19:59 (2 weken ago)

  Ik wil graag zo’n mooie set winnen. Ik weet genoeg dames die wel een leuk kaartje kunnen gebruiken op dit moment.
  En dat vind ik het mooie van onze jurkenzusjes. We zijn allemaal anders en delen onze liefde voor tante. Maar we denken allemaal aan anderen

  Beantwoorden
 7. Forever38.com (Vera)
  20 juni 2022 at 09:50 (2 weken ago)

  Wat een superlieve en mooie kaartjes zijn dit, zeg ! Ik heb zelf geen Facebook dus kan niet mee doen aan deze give-away, maar ik zal zeker en vast eens bij Monique bestellen. Dank voor de tip ! x

  Beantwoorden
 8. Marisca van Alphen
  20 juni 2022 at 08:45 (2 weken ago)

  Heel mooi weer. Ik vind de stijl van Monique aaltijd heel leuk en lief. Ik doe graag mee aan de winactie ❤

  Beantwoorden
 9. Wilma Rommelse
  19 juni 2022 at 19:45 (3 weken ago)

  Monique is een creatieve geest en prachtmens. Ook heel bescheiden. Leuke actie. Gaat iemand heel blij van worden

  Beantwoorden
 10. Tineke
  19 juni 2022 at 10:50 (3 weken ago)

  Hier doe ik graag een gokje voor, Maar wat kan jij prachtig schrijven , gr Tineke

  Beantwoorden
 11. Boukje
  19 juni 2022 at 10:04 (3 weken ago)

  Wat een prachtige wenskaarten, ik zag ze laatst ook al een voorbij komen !
  Zij had toch ook met die beschermengeltjes?
  Ik ga daar eens kijken ! En weer mooi geschreven . Groetjes Boukje

  Beantwoorden
 12. Marlous
  19 juni 2022 at 09:43 (3 weken ago)

  Wat een mooie blog heb je gemaakt Natasja, daar zal Monique super blij mee zijn.

  Beantwoorden
 13. Mirjam MissBaksel
  19 juni 2022 at 09:32 (3 weken ago)

  Ooooh, wat een geweldige blog over de prachtige kaartjes van mooqi! Ik heb er al eentje op mijn kast staan, zo mooi en liefdevol. Ook de sieraden zijn prachtig.
  Ik zou ook graag meedoen om zo’n mooie kaarten set te winnen De beide pagina’s like ik natuurlijk al

  Beantwoorden
 14. Joyce
  19 juni 2022 at 09:19 (3 weken ago)

  Jaaaaaa ze zijn geweldig wat super dat je ze mag weggeven, daar word je echt super blij van, weet ik al uit ervaring, want ik heb ze al

  Beantwoorden
 15. Noortje van Dongen
  19 juni 2022 at 09:13 (3 weken ago)

  Prachtige tekeningen maakt Monique! Ben zelf ook dol op kleurpotlood, maar zo mooi kan ik het niet hoor. Zit al even te lonken naar de webshop van Mooqi , maak graag een kansje op een kaartensetje.

  Beantwoorden
 16. Petra van Gils
  19 juni 2022 at 08:49 (3 weken ago)

  Wat een mooie kaarten. Die kan ik mooi Naarden vriendinnen sturen. Echte post blijft tenslotte veel leuker!

  Beantwoorden
 17. Petra van Schijndel
  19 juni 2022 at 08:45 (3 weken ago)

  Prachtige kaartjes heeft Monique gemaakt. Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
  • Hinke Ploegsma
   19 juni 2022 at 12:43 (3 weken ago)

   Wat heb je dat prachtig beschreven,de kaarten zijn echt zo mooi! Ik waag graag een kansje mee, echte post is zoveel leuker ❤️

   Beantwoorden
   • Wendy
    20 juni 2022 at 07:43 (2 weken ago)

    Wauw wat een geweldig mooie kaarten. Je zou ze ook kunnen inlijsten om er dan zelf iedere dag vN te genieten. Maar zf vind ik het lejk om te versturen zodat je wat liefde rondstuurt, wie wordt daar nietblij van.

    Beantwoorden
 18. Janine
  19 juni 2022 at 08:42 (3 weken ago)

  Wat weer prachtige kaarten van Mooqi. Zo mooi gemaakt . Graag doe ik mee voor deze set zodat ik meerdere mensen kan verblijden met zo’n mooi en lief kaartje van haar .

  Beantwoorden
  • Rietchy
   19 juni 2022 at 09:07 (3 weken ago)

   Echt prachtig. Ik zou graag meeloten

   Beantwoorden
 19. Jeanne broos
  19 juni 2022 at 08:41 (3 weken ago)

  Wat een mooie kaarten…heel bijzonder !! !!
  Graag doe ik mee met de winactie.

  Beantwoorden
 20. Yolanda
  19 juni 2022 at 08:37 (3 weken ago)

  Wat een prachtige kaarten. Een ware kunstenares .
  En liefde hebben we allemaal nodig.een lieve glimlach een knipoog een lief woordje. Inderdaad het zou de wereld nog mooier en vriendelijker maken.
  Daarom voor iedereen die dit leest.
  Fijne dag lief mens

  Beantwoorden
 21. Ria
  19 juni 2022 at 08:27 (3 weken ago)

  Graag doe ik met de winactie van de prachtige kaarten!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.