Moosterbubble handgemaakte wax melts en cosmetica

Jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op lekkere, handgemaakte cosmeticaproducten. Ik heb jullie op dat gebied al verschillende buitenlandse webshops laten zien, zoals Cocoa Pink en Haus of Gloi. Deze twee hebben echter als nadeel dat ze in Amerika gevestigd zijn, waardoor je al snel met hoge verzendkosten en invoerrechten te maken hebt. Via de blog van Sylvia, My Obessions, ontdekte ik onlangs Moosterbubble, een webshop vol lekkers die in Engeland gevestigd is, waardoor de verzendkosten beduidend lager zijn én je gegarandeerd geen invoerrechten hoeft te betalen. Ik laat je zien wat voor lekkers er eerder deze week bij mij op de deurmat viel!

Moosterbubble

Shoplog Moosterbubble

Omdat de producten allemaal handgemaakt zijn én ik zowel wax melts als verzorgingsproducten had besteld (wax melts zijn doorgaans eerder klaar), duurde het een paar dagen voor mijn pakketje verstuurd werd. Ik meen dat ik op maandag bestelde, op donderdag een verzendbevestiging kreeg en dat mijn pakketje op maandag bezorgd werd, precies een week na bestellen dus. Als je bedenkt dat pakketjes er vanuit Amerika sowieso al een week over doen om hier te komen, is dit al een groot pluspunt!

Moosterbubble

Omdat het mijn eerste bestelling bij Moosterbubble was, heb ik verschillende producten in zoveel mogelijk verschillende geuren besteld. Uiteraard heb ik hierbij goed naar de geuromschrijvingen gekeken, inmiddels weet ik wel aardig wat ik lekker vind en wat niet. Hieronder laat ik alle producten afzonderlijk aan je zien, met de geuromschrijving erbij en in het kort mijn eerste indruk:

Moosterbubble

In de webshop van Moosterbubble vind je Wax Melts in verschillende vormen en afmetingen. Ik koos voor de “Individually wrapped wax melts”, deze zijn 1 oz, wat ongeveer 28 gram is. Deze zijn weer onderverdeeld in vier verschillende geurgroepen, wat het kiezen iets makkelijker maakt (hoewel…). De Moosterbubble wax melts zijn gemaakt met soya wax, wat ervoor zorgt dat ze niet walmen en een ‘schone’ geur geven. Op verzoek zijn er ook 100% vegan wax melts verkrijgbaar.

De geur van Rhubarb & Custard wordt als volgt omschreven:

Needs no introduction, your favourite childhood sweeties, in bathing form. Tart rhubarb and heaps of creamy custard. Yum! 

Moosterbubble

A unique blend of rhubarb and strawberries with hints of dewfruit and vanilla.

Moosterbubble

Deze geuromschrijving kan ik op de website niet meer vinden (er zijn net nieuwe geuren voor 2016 toegevoegd, ik denk dat ik nog net wat ‘oude’ geuren besteld heb). Blue Banana Bubblegum is een combinatie van blauwe bessen, banaan en bubblicious kauwgom: lekker zoet en fruitig dus!

Moosterbubble

Candyfloss, caramel, toffee and vanilla with middle notes of strawberry jam, fig, and musk. Rounded off with lemon drop and sweet brown sugar. Always my best selling fragrance.

Moosterbubble

Deze geur is wat zwaarder dan ik gedacht/gehoopt had, dit is de enige die me een beetje tegenvalt. Maar ja, dat kan natuurlijk altijd gebeuren bij online bestellingen van wax melts.

De melts hebben een uitstekende geursterkte, ik gebruik een half blokje per keer (voor mijn grote brander een hele, maar van Yankee Candle bijvoorbeeld gebruik ik daar ook een hele melt voor, even ter vergelijking). Ik gebruik ze dan 2 à 3 avonden achter elkaar, daarna vind ik de geur te zwak worden en pak ik een nieuwe. Ik vind het aanraders!

Moosterbubble

Van de cosmeticaproducten van Moosterbubble besteld ik als eerste de Sugar Scrub, één van mijn favoriete verzorgingsproducten. Hij bevat Fair trade suiker, die niet te grof is. Voor een extra verzorgend effect kun je de scrub vijf minuten laten inwerken voor je hem afspoelt.

Moosterbubble

An explosive berry trio blend of juicy ripe cherries, strawberries, and raspberries harmonized with hints of tangy citrus brought together by icy peppermint and sugary hard rock candy.   Previously only in body lotion, body sprays and rollers, now in all the other products too 😀

Moosterbubble

Deze geur is zó ontzettend lekker, zo tandglazuurbarstend zoet, I love it! Hij doet me denken aan een snoepje van vroeger, maar hoe vaak ik ook ruik en hoe hard ik ook nadenk, ik kan er niet op komen…

Moosterbubble

De scrub bevat o.a. glycerine, zoete amandelolie en Fairtrade suiker ♥

Moosterbubble

Qua textuur is hij echt perfect voor mij: grof genoeg voor een lekker pittige scrub, maar zonder mijn huid te irriteren of vervelend aan te voelen. Hij is lekker smeuïg, en voelt inderdaad verzorgend aan op mijn huid.

Moosterbubble

Ook Whipped Soap is een favoriet product van mij bij dit soort webshops, ik gebruik het graag als scheerzeep.

Moosterbubble

Gorgeous Tropical Vanilla. Tons of coconut mixed into a creamy rich vanilla base. This fragrance will blow your socks off!  You will have to remind yourself that you are not at the beach, waiting for a fresh cocktail and someone to rub lotion on your back!

Moosterbubble

Flip Flops is qua geur wat subtieler dan de andere geuren, maar oh, wat ruikt deze heerlijk! Hij ruikt echt naar zon, zee en strand, is het al zomer?

Moosterbubble

Ook hier zorgen o.a. glycerine en zoete amandelolie voor een verzorgende werking tijdens het gebruik.

Moosterbubble

Moosterbubble

Fluff! heeft een heerlijk romige textuur, precies zoals een Whipped Soap moet zijn ♥

Moosterbubble

Moosterbubble

Oh, wat ben ik blij dat ik Flip Flops ook in de vorm van deze bodyspray heb gekocht! Ik weet al wat mijn favoriete geurtje wordt deze zomer! ♥ De geur blijft best lang hangen: als ik hem ‘s ochtends heb aangebracht, ruik ik hem ‘s middags nog!

Moosterbubble

De Body Spray is op basis van kokosolie, waardoor hij niet alleen lekker ruikt, maar ook nog eens verzorgend is voor de huid. I Love it!

Moosterbubble

Er gingen twee bodylotions in mijn virtuele winkelmandje, en ook dat bleek een hele goede keuze.

Moosterbubble

Ik bestelde ze in de geuren Rhubarb & Custard:

Needs no introduction, your favourite childhood sweeties, in bathing form. Tart rhubarb and heaps of creamy custard. Yum! (en Yum! it is ♥)

En Cherry Blossoms:

Freshly picked sweet delicate Japanese cherry blossom.

Moosterbubble

Ik zie veel mooie ingrediënten in de bodylotion: Aloë Vera extract, Calendula extract, glycerine, Kamille extract, Lavendel extract, Ginsengwortel-extract en Smeerwortel-extract. De bodylotion bevat ook dimethicone, maar deze staat ver genoeg onderin de ingrediëntenlijst voor mij om er geen hinder van te ondervinden (als in een plakkerig laagje op mijn huid).

Moosterbubble

De bodylotions zijn heerlijk: ze hebben een romige textuur die heerlijk aanvoelt op mijn huid, maar toch goed uitsmeert en vrij vlot intrekt. De geuren van de bodylotions blijven echt enorm lang hangen op mijn huid, vooral Cherry Blossoms ruik ik aan het eind van de dag nog. Als je eerst de bodylotion, en daarna de bodyspray in dezelfde geur gebruikt, ruik je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat heerlijk!

Moosterbubble

Moosterbubble

En tot slot bestelde ik nog een lekker stuk zeep in de geur Blue Banana Bubblegum. Hier kan ik nog weinig over zeggen, want ik heb hem nog niet gebruikt. Maar de ingrediëntenlijst ziet er prima uit, ik zie onder andere glycerine en sheaboter ♥

Moosterbubble

Hier nog even de prijzen van de producten van Moosterbubble op een rijtje:

 • Individually wrapped parasoy Wax Melts 0,99 GBP/stuk
 • Foaming Sugar Scrub 5 GBP/100 ml
 • Fluff! Whipped Soap 5 GBP/100 ml
 • Glycerin Shea Butter Soap 2,50 GBP
 • Body Lotion 6 GBP/100 ml
 • Dry Oil Body Spray 8 GBP/100 ml

(1 GBP = 1,29 euro)

Het zal vast geen verrassing meer zijn: ik ben erg onder de indruk van de producten van Moosterbubble. Vooral de intensiteit en houdbaarheid van de geuren is geweldig, en ook qua verzorgende (en verwennende) werking ben ik erg onder de indruk. Yep, ik heb er weer een shop-adresje bij! ♥

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even een kijkje op de website, maar je bent gewaarschuwd he? 😉

12 Comments on Moosterbubble handgemaakte wax melts en cosmetica

 1. LindavanV
  14 februari 2016 at 17:14 (5 jaar ago)

  Ziet er heerlijk uit allemaal 🙂 ga snel eens neuzen daar

  Beantwoorden
 2. Marinke
  14 februari 2016 at 15:46 (5 jaar ago)

  Hmm ziet er ook goed uit zeg. Ik ga maar vooral niet kijken op de site voor ik weer een aanslag op mijn portomonnee en nog minder ruimte in de badkamer heb :p

  Beantwoorden
 3. mireille
  14 februari 2016 at 14:55 (5 jaar ago)

  Oohhhh. Wat een leuke spulletjes. Ik hou hier ook zo van.

  Beantwoorden
 4. Sylvia
  14 februari 2016 at 14:27 (5 jaar ago)

  Wat een heerlijk verslag van je aankopen!
  Die scrub ga ik de volgende keer ook mee bestellen, de fluff vind ik ook heerlijk en de melts, ik vind ze super <3

  Beantwoorden
 5. Yvonne
  14 februari 2016 at 13:33 (5 jaar ago)

  Alleen de namen al, ik ga zeker eens op die site kijken.

  Beantwoorden
 6. Marieke
  14 februari 2016 at 11:53 (5 jaar ago)

  Dat ziet er leuk uit zeg, ik ben erg benieuwd naar deze geuren en producten!

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  14 februari 2016 at 11:32 (5 jaar ago)

  Hoooo daar word je toch vrolijk van? Puur genieten hihi! En helemaal niet duur als ik het zo zie?

  Beantwoorden
 8. jeapiebel
  14 februari 2016 at 11:13 (5 jaar ago)

  Wat een kleurrijke en leuk uitziende producten allemaal. Lekkere, handgemaakte cosmeticaproducten heeft toch altijd iets bijzonders. De bodyspray daar ben ik ook benieuwd naar hoe ze zijn werk doet en hoe lekker ze ruiken.

  Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  14 februari 2016 at 10:53 (5 jaar ago)

  Wat een geweldig leuke collectie, om vrolijk van te worden 🙂

  Beantwoorden
 10. Cindy
  14 februari 2016 at 09:11 (5 jaar ago)

  Oh dit klinkt super zeg. Vooral de geur Flip Flop, ga er binnenkort ook maar eens iets bestellen!

  Beantwoorden
 11. Natascha
  14 februari 2016 at 08:50 (5 jaar ago)

  Wat zien alle producten er heerlijk uit zeg! Echt een feestje om naar te kijken. Ik ga zeker even een kijkje nemen op de website, thnx voor de tip 🙂

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  14 februari 2016 at 07:04 (5 jaar ago)

  Dat ziet er zo leuk uit!
  De geuren lijken me heerlijk.
  Ik heb al een kijkje genomen op de website waar dit alles verkocht word.
  Goed en snelle levering van je pakket.
  Het is zo jammer dat er gaan pc bestaat waar men de geuren van zeepjes etc. doorheen kan ruiken.
  Die moet maar snel uitgevonden worden.

  Ik wens jou en Benthe een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.