MoreThanHip presenteert tassen van vrachtwagenzeil

Maak kennis met de duurzame tassencollectie van MoreThanHip. De supersterke en waterdichte tassen en rugzakken zijn milieuvriendelijk én eerlijk geproduceerd. Als materiaal wordt er gebruik gemaakt van gerecycled vrachtwagenzeil, waardoor geen enkele tas hetzelfde is. 100% duurzaam en 100% uniek!

MoreThanHip

MoreThanHip vrachtwagenzeil tassen

Weer of geen weer, kleine of grote boodschappen, de ruime tassen van MoreThanHip zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Ze zijn gebruiksvriendelijk en zien er ook nog eens aantrekkelijk uit. Het feit dat ze van gerecycled materiaal zijn gemaakt, maakt de tassen nóg mooier dan dat ze al zijn.

MoreThanHipDuurzame tas

MoreThanHip lanceert een tassencollectie gemaakt van vrachtwagenzeil. Na een lang leven on the road krijgt het vrachtwagenzeil een tweede leven als modeaccessoire. Zelfs de autogordels worden gerecycled en verwerkt tot stevige hengels. In een aantal modellen wordt ook de binnenband van een fiets gebruikt om randen af te biezen en airbags voor de voering van tassen.

Uniek design

Dat het zeil intensief is gebruikt, kun je zien aan de stoere uitstraling van de schoudertassen, shoppers, rugzakken en laptoptassen. Door de gave teksten en prints van het zeil krijgt de tas stoere en vintage look. Op stukken zeil die niet bedrukt zijn, worden vaak decoraties zoals een fiets of een ster aangebracht. Een uniek product waarvan geen enkele tas hetzelfde is. Zo heb je altijd een one of a kind item!

Waterdicht en slijtvast

Regen, zon, hagel of sneeuw: met het onstuimige weer in ons land kun je wel een sterke tas gebruiken om je boodschappen, laptop of andere spullen te vervoeren. De tassen van vrachtwagenzeil zijn waterdicht: er komt geen spatje doorheen. Ook zijn ze heel slijtvast. Van deze tassen heb je dus jarenlang plezier en kun je elke voorjaarsstorm of najaarsbui met gemak trotseren.

Recycle vrachtwagenzeil

MoreThanHip biedt transportbedrijven en ondernemingen met eigen vrachtwagens de mogelijkheid om afgedankte vrachtwagenzeilen te laten recyclen tot messenger bags, toilettassen of andere unieke artikelen. Zo kun je medewerkers en relaties verrassen met een duurzaam geschenk en maak je met jouw bedrijf de wereld een klein beetje beter.

Over MoreThanHip

MoreThanHip laat haar producten eerlijk en milieuvriendelijk produceren. Eigenaren Kees en Ingrid Meijer willen de wereld een klein beetje beter maken en stellen hoge eisen aan productiewijze. Eerlijke handel, productie in sociale omgevingen, zoveel mogelijk recycling en ambachtelijk handwerk staan bij MoreThanHip hoog in het vaandel.  En dat levert unieke producten op. De tassen, sieraden, portemonnees, hangmatten en woonaccessoires zijn verkrijgbaar via de webshop en in de fysieke winkel in Montfoort.

3 Comments on MoreThanHip presenteert tassen van vrachtwagenzeil

 1. Natascha
  15 maart 2020 at 14:50 (2 jaren ago)

  Wat een grappig concept! Mijn vriend is vrachtwagenchauffeur 😉 dus vind dit super leuk voor ons gezin!

  Beantwoorden
 2. Ingrid
  14 maart 2020 at 18:28 (2 jaren ago)

  Mooi, hip, uit Montfoort maar gruwelijk duur (-zaam, dattanweerwel).

  Wegens de prijs voor mij een no go.
  Jammer want heel mooi!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  14 maart 2020 at 06:30 (2 jaren ago)

  Prachtige bags!
  Ik ga meteen eens kijken in de webshop die dit verkoopt….
  Hier hou ik van.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.