Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes (met winactie!)

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de huid rond de ogen het eerst je leeftijd verraadt. Fijne lijntjes, rimpels, wallen: meestal wordt het er allemaal niet beter op naarmate we ouder worden. Maar natuurlijk kunnen we de natuur best een handje helpen, en het verouderingsproces proberen te vertragen. Ik ontdekte onlangs een heel fijn product wat helpt om de huid rondom de ogen te verzorgen en te verzachten: Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes, een serum op basis van Cactusvijg-olie, Arganolie en Komkommerzaad-olie. Ik vertel je er graag wat meer over en heb aan het eind van het artikel bovendien een leuk nieuwtje voor je!

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes zit in een glazen flacon van 10 ml met een rollerbal applicator. Ik vind dit heel prettig werken, ik rol eenvoudig een paar keer zacht over de huid onder mijn ogen en klop de olie daarna in met mijn vingertoppen. Het werkt lekker snel en hygiënisch. Bovendien wordt de huid door het rollen kort gemasseerd, wat de werking van het product alleen maar ten goede komt.

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes: ingrediënten

De ingrediëntenlijst van Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes is kort, maar erg krachtig: Arganolie, Cactusvijg-olie en Komkommerzaad-olie. Geen water, geen verdere toevoegingen, maar pure, rijke, werkzame oliën. Cactusvijg-olie is een natuurlijke antioxidant en heeft een heel hoog percentage vitamine E. Door de cactusvijg-olie direct op de huid aan te brengen, wordt de concentratie van vitamine E in de huidcellen effectief verhoogd. Cactusvijg-olie vermindert rimpels, verstevigt de huid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Bij regelmatig gebruik vermindert het bovendien de donkere kringen onder en rond de ogen. Doordat cactusvijg-olie makkelijk in de huid dringt, heb je slechts een kleine hoeveelheid nodig en voelt het niet vet aan.

Ook Komkommerzaad-olie heeft bijzondere heilzame eigenschappen voor de huid: het is rijk aan omega-3 en natuurlijke tocoferolen en fytosterolen, die de huid effectief beschermen tegen vrije radicalen. Het heeft bijzonder voedende en verzachtende eigenschappen en trekt ook goed in de huid.

Arganolie is natuurlijk al wat beter bekend, ook dit mooie ingrediënt zit vol met vitamine E en antioxidanten. Deze ingrediënten spelen een belangrijke rol in het huidvernieuwingsproces.

Een bijzonder mooi trio met een heel veelbelovende werking dus, wat er in dit kleine flesje samengevoegd is!

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes: textuur en werking

Hoewel het natuurlijk een olie is, is Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes niet heel vet, en laat zich (zoals beloofd) goed en makkelijk over de huid verdelen en trekt goed in. Ik gebruik hem zowel ’s ochtends als ’s avonds, maar wel ’s ochtends een dunner laagje in verband met mijn make-up die ik daarna aanbreng. ’s Avonds breng ik de olie wat ruimer aan, zodat de huid rond mijn ogen zich ’s nachts tegoed kan doen aan de mix van rijke oliën.

Ik gebruik Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes nu een kleine twee maanden, en kan niet anders dan beamen dat dit product echt doet wat het belooft (en daar word ik blij van): de huid onder mijn ogen is steviger en gladder geworden en oogt frisser, de donkere kringen zijn duidelijk minder geworden. Het zijn geen veranderingen die makkelijk meetbaar zijn, maar als ik (met name ’s ochtends) in de spiegel kijk, dan zie ik het verschil. En dat zegt mij in dit geval genoeg.

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes (€ 17,95) is verkrijgbaar in de mooie webshop van Heavenly Pure, je vindt hier nog veel meer producten van dit prachtige, pure merk.

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes

Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes: winactie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit prachtige product en wil je de Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes zelf ook wel eens proberen? Dan heb ik goed nieuws voor je: namens Heavenly Pure mag ik een exemplaar aan één van mijn bezoekers weggeven. Wat moet je hier voor doen?

Meedoen kan tot en met 14 oktober 2014, daarna zal ik random de winnaar selecteren en een mailtje sturen (zorg er dus voor dat je met een geldig email-adres reageert!). Succes!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

13 Comments on Moroccan Natural Soothe & Smooth Eyes (met winactie!)

 1. astrid van dis
  13 oktober 2014 at 16:20 (8 jaren ago)

  Ik probeer zo gezond mogelijk te leven en te bewegen. Een ultieme anti aging tip heb ik niet, misschien na het winnen van deze olie 😉

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  8 oktober 2014 at 16:39 (8 jaren ago)

  Ik doe niet mee met de win actie maar mijn beste remedie tegen wallen is m’n bril met glazen die qua grootte precies over de wallen heen vallen 😎

  Beantwoorden
 3. Corinne
  8 oktober 2014 at 12:33 (8 jaren ago)

  ’s Ochtends is ’t van: hallo! Wallen! Dusss wellicht… Anti-aging tip: niet te veel zorgen maken, water drinken, rustig aan met alcohol en genieten van het leven. Dat zijn wat mij betreft de voornaamste ingrediënten.

  Beantwoorden
 4. zoe
  4 oktober 2014 at 10:21 (8 jaren ago)

  ik doe mee!
  ik wil het graag voor mijn moeder winnen!
  alles gedaan
  twitter; zowiezo_
  nieuwsbrief; email

  Beantwoorden
 5. Annette
  30 september 2014 at 20:16 (8 jaren ago)

  Ik gebruik geen twitter dus kan helaas niet meedoen aan deze aktie maar de roller klinkt heel goed. Wellicht toch eens proberen. Dank voor de duidelijke review.

  Beantwoorden
 6. wilma schroder
  30 september 2014 at 11:34 (8 jaren ago)

  tegenwoordig moet je zo veel liken voor iets te winnen je fb loopt vol…..maar ik zoek al lang iets voor de ogen …ga waarschijnlijk deze wel bestellen

  Beantwoorden
 7. Wendy Vrieling
  30 september 2014 at 11:19 (8 jaren ago)

  ja leuk!! ik doe zeker mee. Heb nog geen tips en gebruik ook nog geen producten op het gebied van anti-aging.

  Beantwoorden
 8. Jori
  30 september 2014 at 11:17 (8 jaren ago)

  Wat een mooie ingredienten in dit product. Ik probeer voldoende te bewegen en gezond te eten om “veroudering”tegen te gaan.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  30 september 2014 at 08:58 (8 jaren ago)

  Leuk en ik doe graag mee 😉 Omdat de huid boven de ogen slapper wordt en ook ook eronder kun je wallen krijgen. Gebruik hiervoor een nachtcréme met retinol dit houdt rimpels tegen en helpt ook tegen pigmentvlekken.

  Beantwoorden
 10. Grete
  30 september 2014 at 08:18 (8 jaren ago)

  Mijn ultieme anti-aging tip is een gezonde leefstijl aanhouden en dat natuurlijk al ver voor je 40e! Dus genoeg slapen, niet roken, gezond eten, matig met alcohol, geen overmatige stress, veel water drinken.
  Ik denk dat de juiste genen ook een handje helpen en ’s avonds je make-up verwijderen en een goede nachtcreme gebruiken is ook een aanrader.
  groten,
  Grete
  (@Zeemeervrouw op twitter)

  Beantwoorden
 11. Sonja
  30 september 2014 at 07:38 (8 jaren ago)

  Hier heb ik wel oren naar. Mijn wallen zijn hughe momenteel.
  Ik ga meedoen! Leuk!

  Beantwoorden
 12. Bianca
  30 september 2014 at 07:33 (8 jaren ago)

  De ingrediënten klinken goed! Ik maak graag een kans heb bijna alles gedaan moet mij nog inschrijven voor de nieuwsbrief ben alleen nog even aan het uitzoeken waar die optie precies staat (het is nog vroeg haha) x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.