Moroccanoil Body lijn

Wie net als ik dol is op de heerlijke geur van de Moroccanoil haarverzorgingsproducten, zal zich vaak afgevraagd hebben waarom hier geen lichaamsverzorgingslijn van is. Goed nieuws: sinds een paar weken is de Moroccanoil Body lijn verkrijgbaar, ik was een paar weken geleden bij de perspresentatie. Ik was op slag verliefd op de luxe verpakkingen, de mooie ingrediënten en de hemelse geuren. Ik laat vandaag enkele producten uit de uitgebreide lijn aan je zien!

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body

Bij Moroccanoil dachten ze vast: als we het doen, dan doen we het ook goed. De Moroccanoil Body lijn is enorm uitgebreid, en bestaat uit Cleansing Bars, Shower Gel, Body Buffs, Body Butters, verschillende Body Oils, een Hand Cream en een Intense Hydrating Treatment. Bijna alle producten zijn bovendien verkrijgbaar in drie verschillende geuren: Fragrance Originale, Fleur de Rose en Fleur d’Oranger. Ik laat je de Body Buff, Body Soufflé en Body Butter zien.

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body Buff

Een lichaamsscrub mag natuurlijk niet ontbreken in zo’n heerlijke, uitgebreide verzorgingslijn voor het lichaam. Moroccanoil Body Buff is een scrub die de huid op een hele verzorgende manier ontdoet van dode huidcellen. Zodat je huid klaar is voor de warme zon ♥

Moroccanoil Body

De ingrediënten van Moroccanoil Body Buff zijn prachtig. Ik zie ontzettend veel verzorgende oliën en boters, waaronder een paar van mijn persoonlijke favorieten: Avocado-olie, zoete amandelolie, grapefruitolie, sheabutter, arganolie en olijfolie. De scrubkorreltjes worden naast suiker, gevormd door gemalen olijvenpitten, gemalen abrokozenpitten en zand. Een heel mooie, en heel bijzondere ingrediëntenlijst.

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body Buff heeft een vrij stevige textuur die goed op de huid blijft liggen. Veel lichaamsscrubs op oliebasis glijden te gemakkelijk van je huid, maar deze is lekker stevig. Door de bijzondere en rijke textuur is de Body Buff heel goed op een droge huid te gebruiken: je masseert de scrub over je huid en terwijl de oliën en boter op je huid smelten en haar intens verzorgen, zorgen de scrubkorreltjes (die verschillend van grootte zijn en daardoor heel grondig te werk gaan) er voor dat dode huidcellen verwijderd worden. Je masseert de oliën en boters als het ware in de huid, op een gegeven moment zijn er alleen nog de scrubkorreltjes over, die je heel makkelijk van je huid spoelt onder de douche.

Moroccanoil Body

De heerlijke, bekende Moroccanoil geur past perfect bij het luxe gevoel wat de Body Buff mij geeft: warm en exotisch, ik vind het een zwoele zomerse geur. Dit is met stip mijn favoriete geur uit de hele Moroccanoil Body lijn.

De Body Buff is verkrijgbaar in twee formaten: 180 ml voor € 52,00 en 50 ml (perfect formaat om mee op vakantie te nemen) voor € 19,00.

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body Soufflé

De Moroccanoil Body Soufflé is een intens hydraterende body crème die de huid extra verzorging geeft, maar wel snel door de huid wordt opgenomen.

Moroccanoil Body

Ik ontving de Moroccanoil Body Soufflé in de warme geur Fleur d’Oranger, geïnspireerd op Oranjebloesem en plantenextracten uit het Mediterrane Zeegebied. Het is een geur die tegelijkertijd warm en verkwikkend is, en daardoor erg geschikt voor de zomermaanden.

Moroccanoil Body

Ook in de Body Soufflé zitten veel verzorgende ingrediënten, ik zie Macademia olie (jummie!), Sheabutter, squalane, honing, vanille-extract en allantoïne, wat een verzachtende werking heeft op de huid. Alle Moroccanoil Body producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën. De Body Soufflé bevat wel dimethicone, maar hier ondervind ik geen hinder van als dat het een laagje op mijn huid legt wat vervelend aanvoelt.

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body

De textuur van de Body Soufflé is eigenlijk precies goed voor de zomer: hij geeft mijn huid de verzorging die ze ook nu hard nodig heeft, maar smeert lekker makkelijk en snel uit en trekt goed in, mits ik hem daartoe een paar minuutjes de gelegenheid geef. Op de extreem warme dagen met hoge luchtvochtigheid zoals we vorige week hadden, vind ik hem too much, maar op ‘gewone’ warme dagen gebruik ik hem graag!

De Moroccanoil Body Soufflé is tevens verkrijgbaar in twee formaten: 190 ml voor € 56,00 en 45 ml voor € 20,00.

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body Butter

Moroccanoil Body Butter gaat qua verzorgend effect nog een stapje verder dan de Body Soufflé, en is daardoor erg geschikt voor de drogere huid. Hij geeft de huid langdurige hydratatie en helpt de huidbarrière te versterken.

Moroccanoil Body

De Body Butter ontving ik in de geur Fleur de Rose, en ik zal het meteen maar eerlijk zeggen: dit is mijn minst favoriete geur (maar geurbeleving is natuurlijk heel persoonlijk). Ik kan een fijne rozengeur erg waarderen, mits er ook wat frisheid en wat groens in de geur zit. Fleur de Rose is eigenlijk alleen erg ‘rozig’ van geur, en voor mij daardoor iets te zwaar.

Moroccanoil Body

De Moroccanoil Body Butter bevat uiteraard ook veel goeds voor de huid. Arganolie, sheabutter, cacao-boter, mangoboter (heerlijk!), olijfolie, avocado-olie en granaatappelolie zijn de voornaamste verzorgende natuurlijke ingrediënten. Lekker hoor, die luxe voor mijn huid!

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body Butter heeft een echt boter textuur, daar houd ik van. Deze is voor mijn lichaam in de zomermaanden iets té verzorgend, maar mijn droge onderbenen worden er maar wat blij van!

Moroccanoil Body

De rijke en romige textuur smelt tijdens zodra deze in aanraking komt met mijn warme huid, zeker zodra ik deze ga inmasseren. Hij laat zich dan ook prima verdelen, en trekt na een paar minuutjes goed in mijn huid.

Moroccanoil Body

Het resultaat is een heerlijk zachte en goed gevoede huid!

Moroccanoil Body Butter is verkrijgbaar in een pot van 190 ml voor € 56,00 en 50 ml voor € 20,00.

Moroccanoil Body

De Moroccanoil Body producten zijn ontzettend luxe te noemen, zowel qua ingrediënten als qua werking. De prijs is daar dan ook wel naar natuurlijk, dit zijn geen producten die je zomaar even tussendoor voor jezelf koopt, ik althans niet. Toch vind ik ze hun geld zeker wel waard, ik zie het als een mooi en luxe kadootje en echte verwennerij. Voor jezelf, of voor iemand anders die het in jouw ogen verdient.

Moroccanoil Body

De producten van de Moroccanoil Body lijn zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webshop van Moroccanoil. Bij een bestelling vanaf € 55,00 krijg je (tijdelijk?) een heerlijke geurkaars kado, met de welbekende hemelse Moroccanoil geur.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

3 Comments on Moroccanoil Body lijn

 1. Renée
  19 juni 2016 at 18:29 (6 jaren ago)

  Dat ziet er echt veelbelovend uit. Hele mooie texturen. Ik denk dat ik me wat kleine verpakkingen ga kopen om te proberen 😉

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  9 juni 2016 at 21:47 (6 jaren ago)

  Het uiterlijk van de producten ziet er zo mooi uit en lijkt op de zee.
  Lekker zomers.
  Jammer dat er geur pc bestaat.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  9 juni 2016 at 18:30 (6 jaren ago)

  Als ik zo naar de potjes kijk dan denk ik eerder aan gezichtsverzorging qua formaat. De blauwe kleur is wel heel tof ook! Ik denk alleen niet dat ik zoveel uit zou geven aan body producten!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.