Moroccanoil Hand Cream

Onlangs vertelde ik al over de nieuwe, heerlijke Moroccanoil Body lijn. Tijdens de UPR Beauty Day maakte ik kennis met nog een product uit deze nieuwe lijn, wat ik jullie zeker niet wil onthouden. Ik heb het over de Moroccanoil Hand Cream, ware Wellness voor je handen. Ik vertel je er graag meer over!

Moroccanoil Hand Cream

Moroccanoil Hand Cream

De uitstraling van de producten van Moroccanoil is enerzijds vrij eenvoudig en basic, maar ze stralen toch luxe en decadentie uit. Ik vind de kleuren heerlijk zomers aandoen. Moroccanoil heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen, Carmen Tal, co-founder van het merk, vertelt:

I live my brand every day. Moroccanoil is a reflection of what I want from a beauty company as a consumer: authenticity, effectiveness and ease of use.

Moroccanoil Hand Cream is verkrijgbaar in de drie geuren waarin bijna alle producten uit de Body lijn verkrijgbaar zijn. Dit zijn Fragrance Originale, Fleur d’Oranger en Fleur de Rose. Ik ontving de hemelse geur Fragrance Originale. Dit is de kenmerkende geur van de haarverzorgingsproducten waarvan Moroccanoil tot nu toe vooral bekend is.

Moroccanoil Hand Cream

Ingrediënten

De ingrediënten van Moroccanoil Hand Cream zien er goed uit. Sheabutter staat ver bovenin de lijst, dat is goed om te zien. Sheabutter is rijk aan essentiële vetzuren die helpen de vochthuishouding te verbeteren en de huidbarrière te versterken. Verder zie ik Cacaoboter, Arganolie (rijk aan vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten), Mangoboter, Avocado-olie en nog een paar natuurlijke oliën. De Hand Cream bevat tevens dimethicone, wat een beschermend laagje op de huid legt. In tegenstelling tot gezichtsverzorgingsproducten en soms in lichaamsverzorgingsproducten, heb ik daar in handcrèmes geen problemen mee.

Moroccanoil Hand Cream

De tube (die ik sowieso mooi vormgegeven vind) heeft een handige klikdop, dit vind ik voor een handcrème perfect. Hoe vaak ik wel niet een losse dop ben zoekgeraakt tijdens het insmeren van mijn handen, zucht…

Moroccanoil Hand Cream

De textuur van Moroccanoil Hand Cream is rijk en romig, en geeft bij het aanbrengen en inmasseren een luxe gevoel. De heerlijke, warme geur versterkt dit gevoel nog eens, ik ben gewoon een beetje verslaafd aan de geur geraakt ♥

Moroccanoil Hand Cream

Het resultaat

Ondanks de intens verzorgende ingrediënten en volle textuur, trekt de Moroccanoil Hand Cream verrassend snel in mijn huid bij het inmasseren. Na het intrekken blijft een verzorgend, aangenaam laagje achter op mijn huid. Dit laagje zorgt er voor dat droge plekjes minder droog aanvoelen en mijn handen beschermd worden tegen uitdroging. Pluspunt: het laagje laat geen vette vingerafdrukken achter op mijn telefoon en iPad 😉

Ik gebruik Moroccanoil Hand Cream iedere avond voor het slapen gaan, zodat de handcrème de hele nacht zijn werk kan doen (en ik van de heerlijke geur kan genieten, hihihi!). Bij het opstaan voelen mijn handen nog steeds glad en zacht, en verkeren momenteel in een beduidend goede conditie. Ik vind het een aanrader!

Moroccanoil Hand Cream is verkrijgbaar via de Nederlandse website van Moroccanoil, een tube van 75 ml kost € 24,00 en een tube van 125 ml kost € 32,00.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

9 Comments on Moroccanoil Hand Cream

 1. Mariëlle
  29 juni 2016 at 18:53 (6 jaren ago)

  Mmm zoveel zou ik niet besteden aan een handcrème, maar eerlijk is eerlijk: het klinkt heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Hilde Janbroers
  29 juni 2016 at 14:49 (6 jaren ago)

  Ik ken Moroccan oil alleen van naam, fijne review! Ik ben gek op handcrèmes, maar zoals al meerdere hier aangeven vind ik de prijs ook echt te hoog voor een handcrème. ( voor mij, wellicht dat iemand anders het prima ervoor zou uitgeven natuurlijk…;-) )

  Beantwoorden
 3. Natascha
  29 juni 2016 at 14:14 (6 jaren ago)

  Ai ai, hier word ik weer hebberig van haha 😉 Wat jammer dat de handcreme zo duur is want ik ben wel erg nieuwsgierig geworden, vooral naar de geur!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  29 juni 2016 at 11:29 (6 jaren ago)

  Dat klinkt heerlijk maar hij is wel erg duur. Het zal zeker de prijs waard zijn maar zoveel zou ik er zelf niet aan uitgeven.

  Beantwoorden
 5. Sylvia
  29 juni 2016 at 09:53 (6 jaren ago)

  Jammer van de prijs 🙁 weet niet of me dat gaat tegenhouden, ben ook een enorme fan van de haar producten, om de werking, maar zeker ook om de geur <3

  Beantwoorden
 6. Cindy
  29 juni 2016 at 08:38 (6 jaren ago)

  Klinkt lekker. De prijs vind ik echter te hoog voor een handcreme, veel alternatieven verkrijgbaar voor een fijnere prijs. Ben wel erg benieuwd naar de geur.

  Beantwoorden
 7. Mireille
  29 juni 2016 at 07:32 (6 jaren ago)

  Ben heel benieuwd naar de geur van dit product. Nog nooit iets geprobeerd van dit mooie merk.

  Beantwoorden
 8. marije
  29 juni 2016 at 06:42 (6 jaren ago)

  Oooh klinkt heerlijk. Ben ook erg benieuwd naar de andere geuren.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  29 juni 2016 at 06:03 (6 jaren ago)

  Mooie en apart vormgegeven tube!
  Ik ben dol op handcréme’s.
  Nu ik je review gelezen heb ben ik hier ook stiekem zo benieuwd naar maar de prijs houdt me tegen…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.